Homepagina » Buitenland » Advocaat: ‘Verpletterende verkiezingszege voor Trump, onthutsend bewijs voor fraude’
trump
Foto: CC0

Advocaat: ‘Verpletterende verkiezingszege voor Trump, onthutsend bewijs voor fraude’

Sidney Powell, oud-aanklager en advocaat van Trumps voormalige nationaal veiligheidsadviseur Michael Flynn, heeft gezegd dat ze bewijs heeft voor een omvangrijke samenzwering om de verkiezingen van Donald Trump te stelen. Volgens haar zijn de Amerikaanse techreuzen, Dominion, overheidsfunctionarissen en mediareuzen hierbij betrokken.

“Ik ga de kraken vrijlaten,” waarschuwde ze op Fox News.

Advocaten van Trump toonden aan dat stemcomputers van Dominion in een county in Michigan 6000 Trump-stemmen toekenden aan Biden als gevolg van een ‘storing’. Powell zei dat dit nog maar het topje van de ijsberg is en sprak van een ‘internationaal complot’.

“Ik kan haast niet wachten om al het bewijs dat we over Dominion hebben verzameld te presenteren,” zei Powell. “Het is opgezet om de verkiezingen te kunnen beïnvloeden in Venezuela en later ook in andere landen, waaronder de Verenigde Staten.”

Volgens de advocaat heeft Dominion geld gekregen van Venezuela, Cuba en ook China. Functionarissen van Dominion en andere fabrikanten van stemcomputers hebben in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden toegegeven dat sommige onderdelen van de computers in China zijn gemaakt.

Nieuwe Amerikaanse Revolutie

“We kunnen sommige componenten voor zover we weten niet in de VS vervaardigen,” citeerde persbureau AP directeur van Dominion Voting Systems John Poulos.

In haar interview met Fox News-presentator Lou Dobbs zei Powell dat ze ‘onthutsend statistisch bewijs’ heeft verzameld. “We hebben het hier over honderdduizenden stemmen. Trump heeft een verpletterende verkiezingszege geboekt.”

Ze haalde ook uit naar de FBI en andere diensten. “Zelfs Democratische senatoren hebben jarenlang bij de FBI melding gemaakt van problemen met dit stemsysteem en niemand heeft daar iets mee gedaan.”

“We staan aan de vooravond van een nieuwe Amerikaanse Revolutie,” benadrukte ze.


[Sputniknews]

4.7 60 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
3 maanden geleden

verbaast me allemaal niks, heel blij dat er zoveel mensen daar in de US wakker zijn
Maar ook heel beangstigend hoe ver de coruptie in deze wereld rondom de nieuwe wereld orde gaat.
Ben bang dat als we niets doen ze niet alleen de verkiezingen blijven “winnen” maar ons als mensen het onmogelijk gaan maken nog een normaal leven te leiden.
En als je het mij vraagt, doet die Trump er aan mee, de mensen hoop blijven geven (voor nog een paar maanden ?) ondertussen gaan ze maar door, zogauw dat vaccin er ingaat zijn we verloren.

Schnautze Citizen
Schnautze Citizen
Reactie op  Pieter van Leeuwen
3 maanden geleden

‘doet er aan mee’ Doe dit eens onderbouwen? Meningen zijn er genoeg, aan feiten ontbreekt het doorgaans

A M
A M
Reactie op  Schnautze Citizen
3 maanden geleden

Ik denk dat Piet van Leeuwen gewoon doet zoals iedereen: zijn mening geven zonder enig bewijs. Heb je nu nog niet geleerd dat feiten volledig passé zijn en iedereen gewoon zijn eigen waarheid zoekt? Het maakt gewoon niet meer uit. Als je wilt geloven dat Biden gewonnen heeft dan zul je daar artikels over vinden. Als je wilt geloven dat Trump gewonnen heeft, idem. En als je wilt geloven dat een groene alien die luistert naar de naam Yiutigreto gewonnen heeft, dan zul je ook wel een manier vinden om je mening te staven (al zul je daar wel iets verder naar moeten zoeken).

Feico
Feico
Reactie op  A M
3 maanden geleden

Helemaal mee eens A M. Waar iedereen behoefte aan heeft zijn de FEITEN (en geen ‘alternatieve’..). De media zijn onderverdeeld in Trump- en Bidenaanhangers en ze vertellen wat hun publiek wil horen. Vraag en aanbod. (Dat is goed voor de kijkcijfers, en dus de verdiensten). Bijvoorbeeld Fox en CNN. Die zijn allebei niet neutraal. Wat is waar?!

Badmuts
Badmuts
Reactie op  Feico
3 maanden geleden

Feico. Zowel Fox als CNN zijn pro Biden, er is in de VS geen zender pro Trump.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Feico
3 maanden geleden

Ja dat wisten wel. Het pijnlijke er aan is dat nu zelfs ook mensen van de NPO een poging waagden om de boel recht te zetten wat scheef zat in programma’s als Op1. Ja dan spoor je niet helemaal meer wat mij betreft. En dan ben ik niet eens een journalist. Nooit voor opgeleid. Ik ben er alleen meer over na gaan denken door het lezen van een aantal boeken en ja, die mensen waren toevallig wel journalist. Te minste. Ze deden toen ook al een beklag dat het nieuws vaak geen nieuws meer was. Hetgeen in kant en klare blokken werd uitgezonden. Een voorlees verhaal. Zie Jinek en consorten. Het bewijs ligt er bovenop. Kennelijk zijn we met zijn allen in zoverre gegroeid dat internet aan de ene kant veel wist op te lossen, maar aan de andere kant ook veel tumult veroorzaakte. Was er geen internet geweest dan had ik dit bericht bijvoorbeeld nooit kunnen plaatsen. Op zich is het dus wel goed dat het er is, iedereen zijn mening kan geven, maar daar zijn ook keerzijden aan. Zo begreep ik wel dat YouTube zo nu en dan berichten wil verwijderen. Maar als het aankomt op berichten waar ze zelf ook hebben aan verdiend, ja waar sta je dan om les te geven? Ik zou in ieder geval en als ik minister president was, deze beweging beter te pogen regulieren. En zo ingewikkeld is het niet. Begin bijvoorbeeld maar eens eerlijk te zijn van wat je om je heen ziet bijvoorbeeld. Ja daar komen de vijf w’s weer aan van de journalistiek. Wie, wat, waar, waarom, enzovoort natuurlijk.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Feico
3 maanden geleden

Beste Feico helaas is de “feitenmachine, “oftewel de wetenschap in handen van opdrachtgevers, die zelf ook hun eigen agenda hebben.
Er is praktisch geen onafhankelijk onderzoek meer, dat is dood, al die universiteiten worden zwaar financieel gebacked door de rijken der aarde en je weet het; wiens brood men eet….
Bovendien wordt er tegenwoordig bijna alleen maar onderzoek gedaan via modellen en algoritme’s en dat is zo manipulatief, dan heb je het over een oneindige reeks mogelijkheden, o.a.; has been, would have been en wanna be, keuzes van werkelijkheden.
Je kan dan net zo goed een waarzegger er op los laten, op dat niveau, zijn wij belandt.
Zeg maar dankjewel, tegen alles wat we betaald hebben met onze belastingeuro’s en wat ons zwaar verraden heeft, van de student medicijnen die uitgroeit tot een Mengele, tot de overheden die “over” ons heen lopen, onze organen, DNA en data verkopen en regeren.

Rob
Rob
Reactie op  Schnautze Citizen
3 maanden geleden

Iedereen heeft het maar over de deep state, Cabal etc. maar voor het volk heeft ook Trump niets gedaan. Het volk is er alleen maar op achteruit gegaan en zit nu in de zwaarste problemen die ze ooit gehad hebben. Trump promoot ook het vaccineren als je de berichten zo gelezen hebt. Een strijd voeren tegen de macht is niet hetzelfde als zorgen voor het volk.

https://youtu.be/SuVvgJz2lOQ?t=759

!2:39 tot 16:29

Se Paratist
Se Paratist
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Denk dat Trump (nee, zeker geen fan van hem) zeker voor de wereldbevolking een goede 4 jaar achter de rug heeft.
In tegenstelling tot zijn dubieuze voorgangers, is hij geen enkele oorlog begonnen.
Ook economisch heeft hij (tot corona) het in Amerika aardig goed gedaan.
Niet fijn voor wapenhandel en de banken, 2 grote machten achter de schermen.
Met het afbreken van ObamaCare heet ie de farmaceutische industrie (de 3e grote macht) tegen zich in het harnas gewerkt.
De 4e grote macht zorgt er dan dus voor dat het beeld rondom Trump dusdanig wordt gecreëerd dat men van hem walgt. De media dus.
Zo maken ze hem, door 388 x hetzelfde (prive) audiofragment van een opmerking te laten horen, vrouwonvriendelijk.
Veel mensen trappen daar in, helaas. Niet wetende dat er bij de bedrijven die hij had (en ongetwijfeld nog heeft) in verhouding veel meer vrouwen topfuncties bekleden dan bij welk ander bedrijf ter wereld dan ook. Ja.. Echt vrouwonvriendelijk..??

Durf niet te zeggen dat er gefraudeerd is, maar durf al helemaal niet te zeggen dat dat niet zo is.

Mijn grootste probleem (in dit verhaal) is dat er zoveel ophef is, vlak na de verkiezing, over de protesten en de beschuldigingen van fraude.
Dit terwijl Trump zich 4 jaar heeft moeten verdedigen tegen ongegronde, nooit bewezen beschuldigingen over Russische inmenging bij de door hem gewonnen verkiezingen, 4 jaar terug.
Met dank aan de media.

Zonder media… Geen corona..!!
Zonder media… Geen KOZP..!!
Zonder media… Geen (fascistisch) BLM..!!

Zonder media… Geen Biden..??

Piet
Piet
3 maanden geleden

Dit wordt ongekend…. DE shift.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Piet
3 maanden geleden

Dit is!

thea burger
thea burger
3 maanden geleden

ben heel blij met jullie nieuwsbron als tegenwicht tegen het volgslagen gebrek aan info van de mainstream-media.

Monica
Monica
Reactie op  thea burger
3 maanden geleden

Helemaal mee eens, mag ook weleens gezegt worden

Doet er niet toe
Doet er niet toe
3 maanden geleden

Ook in mainstream hier geen woord over de protesten doorheen Europa..
En als ze iets zeggen is het dat er ook tegenbetogingen waren.
Door wie anders dan, antifa natuurlijk:-) de gesponserde groep van onze vriend Georges.

Zo zie je maar hoe het werkt, zij controleren wat wij denken en waar we het over hebben.
Echte waarheid blijft verborgen. Daar weten ze in Joegoslavië alles van. Gelukkig eindelijk een grotere groep die voor zichzelf begint te denken. En ja.. Die zijn natuurlijk gevaarlijk volgens de mainstream media. 🙂

Strange world

Wat die verkiezingen betreft. Maakt geen reet uit. De agenda wordt volgens mij gewoon gevolgd. Of het een blond harig poppetje wordt of een het andere.
Blijven puppets on a string.

Schnautze Citizen
Schnautze Citizen
Reactie op  Doet er niet toe
3 maanden geleden

het begint met eerlijk nieuws. Abonneer je op de nieuwe generatie dodo boom / steun de alternatieve media financieel. Kun je later zeggen dat je in ieder geval IETS heb gedaan.

Just me
Just me
3 maanden geleden

Valt me mee dat Fox dit uitgezonden heeft. Leek er toch echt op dat ze mee huilden (heulden)met de wolven in het bos .

William
William
3 maanden geleden

Deze mensen zoals John Poulos moeten voor vele jaren achter de tralies.. zij zijn de uitvoerders van deze scam.. ben benieuwd of er koppen gaan rollen.. vertel me niet dat deze mensen niet exact weten wat er met hun software gebeurt… opsluiten

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  William
3 maanden geleden

Precies, deze monsters zijn verantwoordelijk voor het geluk of verdriet van 10 tallen miljoenen mensen.
Net als ons driemansschap in DenHaag !!

Raffie Chohan
Raffie Chohan
3 maanden geleden

Eindelijk gerechtigheid voor Trump die zoveel heeft gedaan in 4 jaar, maar de Corona heeft Amerika genekt. De economie was BOOMING. China wilde wereldmacht worden en kon het niet militair winnen van Amerika dus dan maar met de Corona en de rest v d wereld is collateral damage!!! De fraude met de STEMMEN DOORSLUIZEN VAN TRUMP NAAR BIDEN ZAL BINNENKORT BEKEND WORDEN. Alhoewel de NL media blijft zeggen dat Trump geen bewijs heeft. Wat een blamage v de wereldleiders die Biden al gefeliciteerd hebben met de overwinning 😤

Just me
Just me
Reactie op  Raffie Chohan
3 maanden geleden

Die wereldleiders zijn betrokken bij die hele fraude toestand ,ook de media ,dit was afgesproken werk.

André
André
3 maanden geleden

Dank voor jullie nieuwsvoorziening. Het is werkelijk ongelooflijk dat we dit soort informatie niet krijgen van, met name, de NOS. Waarom zou ik in godsnaam nog belasting betalen als overheid en media op één kussen liggen en het volk bedonderen.

Edward
Edward
3 maanden geleden

Maar Rutte (die nooit liegt) was er toch als de kippen bij om Biden te feliciteren met zijn grootse overwinning ? Yeah sure…

Arnold
Arnold
Reactie op  Edward
3 maanden geleden

Ik denk dat we Rutte binnen niet al te lang kunnen feliciteren met zijn formidabele afgang!! Terug naar af en niks geen €200,-.

Dan
Dan
3 maanden geleden

We blijven bidden voor gerechtigheid: Trump Term Two✅🙌👍🏻🙏✝️🩸🩸😀

x

Check Also

baudet

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen ...

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x