Binnenland

‘Grote hoeveelheid’ onwelwordingen tijdens marathon van Amsterdam

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Zondag werd de marathon van Amsterdam gehouden. Tijdens de marathon gebeurde er iets opmerkelijks. De verkeerspolitie Den Haag heeft met spoed bijstand geleverd aan de Eenheid Amsterdam door de grote hoeveelheid onwelwordingen.

Motorrijders hebben zes ambulances uit andere regio’s begeleid naar de ziekenhuizen in Amsterdam.


“Wij hopen dat het inmiddels weer wat beter gaat met de atleten,” schreef de politie op Twitter. Iemand reageerde: “Mijn vriendin was één van de helpers bij de marathon van Amsterdam en zag minstens drie mensen gereanimeerd worden en velen afgevoerd worden. Maar dat heeft natuurlijk niets met de gifprikken te maken hoor.”

Incidentie veel hoger

Het valt neuroloog Jan Bonte ook op dat er plotseling meerdere reanimaties zijn tijdens hardloopwedstrijden en marathons. “Ik wil van deze mensen de vaccinatiestatus, de duur sinds de vaccinatie, en zo mogelijk pathologisch onderzoek. Het kan niet anders,” aldus Bonte.

Er is onderzoek gedaan naar het aantal gevallen van hartstilstand tijdens marathons. De neuroloog merkt op dat de incidentie nu veel hoger is dan normaal.

Denk ik dat er iets aan de hand is? Zeker

“Maar verder weet ik niets: niets over de vaccinatiestatus, niets over de oorzaak voor reanimatie, en ik heb geen enkel bewijs dat vaccinatie de oorzaak is,” benadrukt Bonte. “En in deze overspannen situatie wil ik gewoon het harde bewijs geleverd zien.”

“Denk ik dat er iets aan de hand is? Zeker,” vervolgt hij.

Eerder werden bij de Singelloop in Breda drie mensen onwel. Ze moesten alle drie worden gereanimeerd. “Kan gebeuren,” kopte BN DeStem.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
3 maanden geleden

de staat der nederlanden is een bende serial killers en massamoordenaars die allemaal zo snel mogelijk achter tralies moeten.

ongelooflijk dat dat extreme tuig van de staat der nederlanden nog vrij rondloopt.

Ron
Ron
3 maanden geleden

De vaccins waren toch getest en veilig zij snuifdoos Hugo Mengelen.

Mars
Mars
3 maanden geleden

Het valt mij op dat de meesten die ‘onwel’ worden bleek zien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x