Buitenland

Pasgeboren baby’s bij moeder weggehaald na positieve test: ‘Vreselijk’

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische staats-tv toonde woensdag beelden van baby’s die na hun geboorte werden weggehaald bij moeders die positief waren getest op corona. Positief geteste moeders krijgen niet de gelegenheid om hun baby vast te houden. Wel kunnen ze een foto van de baby krijgen.

Het regionale ziekenhuis in de stad Voronezj beschikt over een speciale afdeling – een ‘rode zone’ – waar de pasgeborenen worden verzorgd door medewerkers in beschermende pakken.

De afgelopen tijd zijn er meerdere berichten naar buiten gekomen over de onbetrouwbaarheid van de PCR-test. Onlangs bevestigde de Berlijnse senaat dat deze coronatest niet in staat is om een besmetting aan te tonen. De vraag rijst nu of het valt te verantwoorden om baby’s bij hun moeders weg te halen, schrijft RT Deutsch.

Nog steeds van elkaar gescheiden

Annelies twittert dat dit ook al in Nederland gebeurd is. “Zie de getuigenis van Jolien Bolhuis, verloskundige. Vreselijk.”

Bolhuis verklaarde tegenover de buitenparlementaire onderzoekscommissie naar het coronabeleid: “Die cliënten waren positief getest op Covid-19. Na de geboortes werden die kinderen overgebracht naar de afdeling neonatologie, maar omdat hun moeders positief op Covid-19 waren getest, mochten zij hun pasgeboren kinderen niet zien. Zo mocht een cliënt van één van mijn directe collega’s haar kind pas zien toen moeder en kind na drie dagen uit het ziekenhuis werden ontslagen. Een andere collega vertelde mij over een cliënt die positief was getest en die prematuur is bevallen. Het kindje ligt in een couveuse. De bevalling heeft een aantal dagen geleden plaatsgevonden. Moeder en kind zijn nog steeds in het ziekenhuis opgenomen en zij zijn nog steeds van elkaar gescheiden omdat de moeder positief getest is.”

4.9 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
1 jaar geleden

VERSCHRIKKELIJK! Dit kan toch niet meer….

Alex
Alex
1 jaar geleden

Right, these tests are so reliable… Even Elon Musk thinks they are extremely reliable. Not…

Elon Musk claims to have taken four COVID-19 tests on the same day, two of which showed he was positive for the virus, and two that came back negative, as he stated “something extremely bogus is going on”.

https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2020/11/13/934494818/elon-musk-tests-positive-and-negative-for-coronavirus-awaiting-confirmation?t=1605456743181

Madeloes
Madeloes
1 jaar geleden

ik vraag mij af waar zijn de hersenen, oren en ogen van deze mensen gebleven?
Zijn ze zoooo dom of doen ze alsof?

Een gram poep bevat een miljard virussen

https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a32062692/tien-dingen-die-je-nog-niet-wist-over-virussen/

Antje
Antje
1 jaar geleden

Dit is erger dan crimineel gedrag, hier zijn geen woorden voor

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x