Buitenland

Pasgeboren baby’s bij moeder weggehaald na positieve test: ‘Vreselijk’

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische staats-tv toonde woensdag beelden van baby’s die na hun geboorte werden weggehaald bij moeders die positief waren getest op corona. Positief geteste moeders krijgen niet de gelegenheid om hun baby vast te houden. Wel kunnen ze een foto van de baby krijgen.

Het regionale ziekenhuis in de stad Voronezj beschikt over een speciale afdeling – een ‘rode zone’ – waar de pasgeborenen worden verzorgd door medewerkers in beschermende pakken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De afgelopen tijd zijn er meerdere berichten naar buiten gekomen over de onbetrouwbaarheid van de PCR-test. Onlangs bevestigde de Berlijnse senaat dat deze coronatest niet in staat is om een besmetting aan te tonen. De vraag rijst nu of het valt te verantwoorden om baby’s bij hun moeders weg te halen, schrijft RT Deutsch.

Nog steeds van elkaar gescheiden

Annelies twittert dat dit ook al in Nederland gebeurd is. “Zie de getuigenis van Jolien Bolhuis, verloskundige. Vreselijk.”

Bolhuis verklaarde tegenover de buitenparlementaire onderzoekscommissie naar het coronabeleid: “Die cliënten waren positief getest op Covid-19. Na de geboortes werden die kinderen overgebracht naar de afdeling neonatologie, maar omdat hun moeders positief op Covid-19 waren getest, mochten zij hun pasgeboren kinderen niet zien. Zo mocht een cliënt van één van mijn directe collega’s haar kind pas zien toen moeder en kind na drie dagen uit het ziekenhuis werden ontslagen. Een andere collega vertelde mij over een cliënt die positief was getest en die prematuur is bevallen. Het kindje ligt in een couveuse. De bevalling heeft een aantal dagen geleden plaatsgevonden. Moeder en kind zijn nog steeds in het ziekenhuis opgenomen en zij zijn nog steeds van elkaar gescheiden omdat de moeder positief getest is.”

4.9 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
3 jaren geleden

VERSCHRIKKELIJK! Dit kan toch niet meer….

Alex
Alex
3 jaren geleden

Right, these tests are so reliable… Even Elon Musk thinks they are extremely reliable. Not…

Elon Musk claims to have taken four COVID-19 tests on the same day, two of which showed he was positive for the virus, and two that came back negative, as he stated “something extremely bogus is going on”.

https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2020/11/13/934494818/elon-musk-tests-positive-and-negative-for-coronavirus-awaiting-confirmation?t=1605456743181

Madeloes
Madeloes
3 jaren geleden

ik vraag mij af waar zijn de hersenen, oren en ogen van deze mensen gebleven?
Zijn ze zoooo dom of doen ze alsof?

Een gram poep bevat een miljard virussen

https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a32062692/tien-dingen-die-je-nog-niet-wist-over-virussen/

Antje
Antje
3 jaren geleden

Dit is erger dan crimineel gedrag, hier zijn geen woorden voor

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x