Homepagina » Wereld » Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’
who
Foto: Reiner Fuellmich (Bitchute/Potkaars)

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om de WHO en enkele van zijn partners aan te klagen omdat zij ‘de wereld hebben misleid over de ernst van de corona-uitbraak’. De rechtszaak is aangekondigd door dr. Reiner Fuellmich, één van de vier leden van een Duitse onderzoekscommissie naar het coronavirus die al sinds 10 juli vorig jaar verklaringen afneemt van wetenschappers en experts, schrijft Israel National News.

In een video beschuldigt Fuellmich WHO-directeur Tedros, de Duitse viroloog Christian Drosten en Lothar Wieler, het hoofd van het Duitse RIVM, ervan overheden wereldwijd te hebben misleid.

“Deze coronacrisis moet coronaschandaal worden genoemd, en de verantwoordelijken moeten strafrechtelijk worden vervolgd,” zei hij. Fuellmich voegde toe dat er alles aan moet worden gedaan om te voorkomen dat zoiets ooit weer kan gebeuren.

Collectieve rechtszaak

De advocaat is van plan een collectieve rechtszaak aan te spannen in de VS. “Eén: is er sprake van een coronapandemie of is er alleen sprake van een PCR-test-pandemie? Betekent een positieve PCR-test dat de persoon besmet is met Covid-19 of betekent het helemaal niets?” vroeg hij zich hardop af.

“Twee: zijn de coronamaatregelen – zoals de lockdowns, mondkapjes, afstandsregels en quarantainemaatregelen – er om de wereldbevolking te beschermen tegen corona of zijn ze er om mensen bang te maken zodat ze geen vragen stellen en farmaceutische bedrijven heel veel geld kunnen verdienen aan PCR-testen, antigeen- en antilichaamtesten en vaccins, en onze genetische vingerafdruk kunnen verzamelen?”

“Drie: is het waar dat de hoofdrolspelers in deze zogenaamde coronapandemie uitvoerig hebben gelobbyd bij de Duitse overheid, meer dan bij welke overheid dan ook?”

Fraude

Fuellmich maakt zich grote zorgen over de nevenschade die de maatregelen veroorzaken. Hij wil antwoord op de vragen hoe gevaarlijk het virus daadwerkelijk is en of iemand na een positieve PCR-test ook echt besmet is.

“Onjuiste feiten of een verkeerde voorstelling van zaken geven, wat Drosten en Wieler en de WHO doen, kan op basis van het strafrecht alleen maar worden geïnterpreteerd als fraude,” legde hij uit. Op basis van het aansprakelijkheidsrecht kun je aanvoeren dat ze doelbewust schade toebrengen, aldus Fuellmich.

Deze mensen weten dat ‘de PCR-test geen informatie geeft over besmettingen’, maar beweerden tegenover de bevolking keer op keer dat dat wel het geval is, zei hij. “Ze wisten en accepteerden dat overheden op basis van hun adviezen zouden overgaan tot lockdowns, afstand houden en het verplichten van het dragen van mondkapjes, die volgens onafhankelijke studies en experts een groot gevaar vormen voor de volksgezondheid.”

Misdaden tegen de menselijkheid

Fuellmich benadrukte dat iedereen die schade heeft ondervonden als gevolg van de lockdowns recht heeft op volledige compensatie.

De coronamaatregelen hebben de wereldbevolking en -economie zoveel schade toegebracht dat de misdaden die zijn gepleegd door Drosten, Wieler en de WHO juridisch gezien moeten worden gekwalificeerd als misdaden tegen de menselijkheid, zei Fuellmich.

[Israel National News]
4.9 135 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Ik denk dat de VS inderdaad de beste keuze is.
Nederland absoluut niet gelet op het vonnis afgelopen vrijdag.
Een risico is al voldoende om het volk op te sluiten, aldus de Nederlandse rechter.

doornbos
doornbos
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Dat het een fictief risico is maakt daarbij voor de rechter niet uit(..). De reden dat de oorlogsmisdaden niet al in bijvoorbeeld 2015, 2016,2017, 2018 of 2019 zijn opgestart is onder andere het feit dat voldoende zogenaamde rechters, in feite corrupte leeghoofden, in die jaren nog niet hun positie hadden ingenomen. Ieder mens met tenminste 1 werkende hersencel weet inmiddels dat er heel veel niet klopt in het coronaverhaal. Met recht dienen wij dan ook te spreken over het coronaschandaal.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

Fictief risico, terwijl bijna, zo niet al die rekenmodellen niet uitkwamen, dat zou al een reden moeten zijn om dat risico niet te nemen!

Bjorn
Bjorn
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

En het is het land waar de wortel en tak van deze scam nog floreren en zetelen. En de VS erkent (officieus) internationale rechtspraak buiten de grenzen niet als het de Corporatie niet zint. Dus ja, de beste keuze dit.
‘Ons’ Haagse VN-tribunaal (bijv.) lijkt me ook niet de beste keuze ivm hun eeuwige belangenbehartiging van met name multinationals: Pharma en aanverwanten niet in de laatste plaats…

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Bjorn
1 maand geleden

Toch VS een goede keuze. In het verleden al machtige industrieën weten berecht te krijgen. Of die Straus Kahn. Maar volgens mij lopen er in Duitsland zelf ook nog wel een paar rechters met een rechte rug. Die van Berlijn bijvoorbeeld die toen die grote demo zonder muilkorfplicht lieten doorgaan tegen de wens van stadsbestuur en Merkel in.

Lucky
Lucky
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Welke rechter? Die zieke corrupte vooringenomen trut hola/vriendin van Van Dissel? Zij is HET bewijs van TRIAS CORRUPTICA hier in Nederland. Uit haar ambt zetten dit secreet.

Marijke Van De Wal
Marijke Van De Wal
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Mee eens!

Loeske
Loeske
1 maand geleden

Wauw dat zou toch wat zijn, als dat zou kunnen.

Moeder de Gans
Moeder de Gans
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Heel spannend inderdaad en wat zou het helpen om (veel) meer mensen wakker te krijgen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

China erkent niet eens het haagse gerechtshof, de WHO = China

Meena
Meena
1 maand geleden

Gates en Schwab moeten ook voor de rechter gesleept worden, hun zijn de grootste veroorzaker van deze economische crisis.

salvar
salvar
Reactie op  Meena
1 maand geleden

en rutte en de jonge en de eerste en tweede kamer hebben meegeholpen aan de crisis, dus ook voor het gerecht maar wel snel.

Ruud
Ruud
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Onze hele Regering is rot en door en door corrupt en zijn schuldig aan deze Nep plandamie.
Laat je niet foppen door een FvD of Geert Wilders allemaal zijn ze door en door rot.
En spelen een Corona Poppenkast Spelletje met de bevolking en wij staan erbij en kijken erna en pikken alles!
Onderdrukt en getirraniseerd door eigen regering gaan wij allen de hel op aarde beleven.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Meena
1 maand geleden

Ik denk dat ze in fases zullen opereren. 1 misdadiger tegelijk te beginnen met de who. Als die berechting wordt gegrond verklaard schept dat precendent voor andere verdachten maar ook voor advocaten lokaal. Deze Reiner Feullmich is w.m.b. de moderne versie van Claus von Stauffenberg. Een held en redder van de gewone mens.

Ruud
Ruud
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

In your dreams!

joost v.d. v.
joost v.d. v.
Reactie op  MdeFilosoof
27 dagen geleden

goed dat reiner feullmich dit doet maar ik vraag mij wel af of het al niet te laat is want het vaccineren en de maatregelen gaan gewoon door.ik ben bang dat dit tribunaal jaren gaat duren of ben ik te pessimistisch.

Ruud
Ruud
Reactie op  Meena
1 maand geleden

Met een Corrupt Rechts Systeem en Mainstream Media kan je dit compleet vergeten.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Ruud
1 maand geleden

Ik denk dat je links bedoeld! We hebben een totaal links beleid!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Meena
1 maand geleden

Gates Schwab Zuckerberg Bezos en andere superrijken, als eerste onteigenen dan kunnen ze naar hun communistisch paradijs

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Het gaat de goede kant op!
Hoeveel geld die mafketels van de NWO ook mogen hebben.
Ze hebben niet de macht over de massa. NOOIT!!

Ruud
Ruud
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Word toch eens wakker joh!
Adolf Rutte krijgt in 1 jaar het voor elkaar dat de Economie zo goed als gesloopt wordt, vervolgens sloopt hij heel onze samenleving met de Lockdown en gestoorde 1.5m maatregels die 2/3van de bevolking opvolgt.
Daarbij niet wetende dat 2/3 al hun vrijheid hebben ingeleverd voor een Nep Plandamie.
Adolf Rutte die ons land een Avondklok en zulke gestoorde maatregels oplegt en Niemand maar dan ook Niemand die in opstand komt tegen deze zwaar gestoorde pshyopaat Adolf Rutte en Doorgesnoven Hugo.
Deze Rotzakken die gebruik maken van de Verdeel en Heers Tactiek die burgers tegen elkaar opzet.
Adolf Rutte die Nsb Politie en Handhavers inzet om kinderfeestjes met intimidatie en grof geweld beeindigt.
Adolf Rutte die de Politie gebruikt om geweld uit te lokken door ouderen en gehandicapte in elkaar te rossen.
Adolf Rutte die onder deze Nep Plandamie gebruikt om Agenda 2030 onder onze neuzen uit te rollen.
Adolf Rutte die ons chanteert met de dood en verderf spuit.
Adolf Rutte gaat maar door en door en wij accepteren dit allemaal gelaten.

Jacky
Jacky
Reactie op  Ruud
1 maand geleden

Hele goeie, Adolf Rutte en Hugo Mengele, de engel des doods.

kziekziewajijniezie
kziekziewajijniezie
Reactie op  Jacky
27 dagen geleden

en appie o. te h. dan?

Bjorn
Bjorn
1 maand geleden

Het kan nog lang duren, maar deze hele scam zal worden ontmanteld. Want dit hele verhaal heeft enorme money- en loyaliteits-trails. (En die laatsten zijn niet wit te wassen..) Hoe deze zaak ook zal aflopen, de sneeuwbal is mooi aan het rollen gebracht.

Earthlady
Earthlady
Reactie op  Bjorn
1 maand geleden

Dat ze maar lang opgesloten mogen worden 🙏

linda
linda
1 maand geleden

pipo’s uit den haag ook aanklagen en berechten!!

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  linda
1 maand geleden

Hebben we wel gevangenissen genoeg voor al dat tuig, of moeten we kampen inrichten ?

De waarheid
De waarheid
Reactie op  Akkafietje
28 dagen geleden

Gevangenissen ? Die krijgen toch wel een spuitje zeker

mike
mike
1 maand geleden

Wordt ook hoog tijd dat de hele mensheid zich wat meer bewust wordt van de criminele aard van Pfizer.

Pfizer eist bankreserves, militaire bases en ambassadegebouwen als onderpand voor Covid-19-vaccins.

Pfizer vroeg de regering van Argentinië om compensatie voor de kosten van toekomstige civiele rechtszaken, meldde WION.

Als iemand een civiele rechtszaak aanspant tegen Pfizer in Argentinië en die zaak wint, zou de regering van Argentinië en niet Pfizer de compensatie betalen.

Dus nam het Argentijnse parlement in oktober 2020 een nieuwe wet aan, maar Pfizer was niet tevreden met de formulering ervan.

Volgens de wet moet Pfizer op zijn minst betalen voor nalatigheid, voor zijn eigen fouten als hij die in de toekomst maakt.

Pfizer verwierp dit, waarna Argentinië aanbood de wet te wijzigen om nalatigheid duidelijker te definiëren – om alleen de distributie en levering van vaccins onder nalatigheid op te nemen.

Pfizer was nog steeds niet blij en eiste dat de wet zou worden gewijzigd door middel van een nieuw decreet, dat Argentinië weigerde.

Pfizer vroeg Argentinië vervolgens om een ​​internationale verzekering te kopen om mogelijke toekomstige zaken tegen Pfizer te betalen, waarmee het land instemde.

Maar dat was niet genoeg, in december 2020 kwam Pfizer opnieuw terug met meer eisen.

En deze keer eiste Pfizer de soevereine activa van Argentinië als onderpand. Pfizer eiste dat Argentinië zijn bankreserves, militaire bases en ambassadegebouwen op het spel zette.

Argentinië was het niet eens met de eisen van Pfizer.

Een ander land dat Pfizer zulke bizarre eisen stelde, is Brazilië. Pfizer zei tegen de regering van Brazilië om een ​​garantiefonds te creëren en geld te storten op een buitenlandse bankrekening.

Lees hier verder: https://humansarefree.com/2021/02/pfizer-demanding-bank-reserves-military-bases-and-embassy-buildings-as-collateral-for-covid-19-vaccines.html

Matt
Matt
Reactie op  mike
1 maand geleden

Dank voor die link Mike!

Larabalou
Larabalou
Reactie op  Matt
1 maand geleden

Zo heftig, die hebben lef!

Novum
Novum
Reactie op  mike
1 maand geleden

Big Pharma en WHO krijgen meer overmoed. Dat is juist goed. Want dan ga je fouten maken die doorzien worden.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  mike
1 maand geleden

Dan op zijn minst de directie van Pfizer persoonlijk aansprakelijk stellen en voor een tribunaal, als het vaccin zo dodelijk wordt als bij de dierproeven.
Ze hebben toch ook een morele verplichting!

Stay Positive
Stay Positive
1 maand geleden

Er komen mooie tijden aan. De zon gaat schijnen. Die psychopaten zullen stuk voor stuk hangen.

Earthlady
Earthlady
Reactie op  Stay Positive
1 maand geleden

Dat wordt een Nationale Feestdag 🙏🧡

Freed Om
Freed Om
Reactie op  Earthlady
1 maand geleden

Internationale. Niet vergeten dat dit een mondiale zwendel is, buiten enkele landen die zich niet hebben laten chanteren of waar het volk uiteindelijk een volmondig nee tegen de dictatuur heeft uitgeroepen. Tijd dat de mens van vlees en bloed en energie dit overal doet. De 20ste komen we allemaal op voor onze vrijheid!

pien
pien
1 maand geleden

wat het gekke is, de testen gaan ineens omhoog bv als er de vraag gesteld wordt wanneer de horeca open gaat, zij doen maar wat en misbruiken om het zg te kunnen onderbouwen, nou daar kijk je toch dwars doorheen

A. van der Waart
A. van der Waart
1 maand geleden

Dit bericht is meer dan welkom.
Ik denk ook dat het overtrokken is en dat de bevolking wordt gemanipuleerd en lam gelegd. En heb onderzoek gedaan naar de juistheid hiervan. Ik studeerde Macro Economie waaronder ook Statistiek en deed onderzoek naar sterfte in deze en andere tijden van extra sterfte. Zo kwam ik met andere, veel gunstiger uitslagen dan dat ik op de Nederlandse TV / Radio en Digitale Nieuwssites zie en lees.
Namelijk minder dan 2% van de totale bevolking per land. Voor NL en voor Duitsland is dit minder dan 1 of 2 procent en dus verwaarloosbaar klein. Dat wil niet zeggen dat de Overheid het moet negeren, maar ook niet dat alle mensen moeten worden tegengehouden in hun dagelijkse werk en leven. Ik vind het zeer spijtig dat onze en andere regeringen zich eenzijdig laten voorlichten en niet reageren op signalen die beter onderbouwd zijn.
Hoop en wens dat deze advocaten doorgaan met hun aanklacht tegen dit onrecht.

Johnny
Johnny
Reactie op  A. van der Waart
1 maand geleden

De overheid had dit moeten negeren, dan was er niets aan de hand behalve dan dat de economie en ons geldsysteem toch al naar de klote zijn geholpen door hun actie’s en reactie’s op problemen die altijd door hen worden opgeworpen.
Zo zijn ze nu al druk met de volgende fase(s) van onderdrukking. Regeringen zodanig belachelijk maken dat ‘wij’ het volk begint te schreeuwen om sterk leiderschap. Die zal er komen in de vorm van een dictator(s).
En als mr.Fuelmich zo lekker bezig is, wanneer begint die rechtzaak dan in hemelsnaam? St.Juttemis? Ik lees zelfs geen indicatie voor een eventuele datum. Wanneer? En vooral lekker blijven stemmen want ‘we stemmen ze weg!’. Yup, FvD zal u redden, of de PVV. Die hebben dubbel en dwars bewezen dat zij echte veranderingen kunnen doorvoeren. O wacht, nee. Ze hebben net als alle andere politici letterlijk niets gedaan. Gekwebbel, daar zijn ze goed in, en bedelen om toch vooral op hen te stemmen zonder zelfs maar te beloven dat als zij aan de macht komen het daadwerkelijk direct voorbij is. Schaamteloze idioterie. Wat kan een overheid voor u doen wat u zelf niet kan? Blijf scherp, blijf nadenken. De oplossing zit in ons allen. Gooi uw staats-ketens af, stop belastingen te betalen, zeg uw bankrekening op, stop met hun geld te gebruiken of minstens zo veel als mogelijk is. Boycot al hun instanties. En luister niet naar deze aristocratische kontenlikkers en charlatans. Succes.

x

Check Also

vaccinatie

Massa-vaccinatiecentrum sluit deuren nadat slechts 58 mensen komen opdagen

Veruit de meeste leraren uit de Franse ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

92
0
We lezen graag je reactie!x