CoronaMens en Dier

Ongevaccineerde Wout Weghorst scoort 2 keer tegen Argentinië: ‘Een Oranje-wappie doet het’

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Wout Weghorst heeft met twee doelpunten in de kwartfinale van het WK tegen Argentinië een prestatie van Wesley Sneijder herhaald. Sneijder scoorde in 2010 twee keer in de kwartfinale tegen Brazilië.

Weghorst dwong als invaller met zijn treffers een verlenging af. Met een rake kopbal verkleinde hij de achterstand in de 83e minuut tot 2-1. Hij nam in de 11e en laatste minuut van de extra tijd ook de 2-2 voor zijn rekening.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongeprikte Weghorst prikt ze er anders mooi in

Eerder ontstond ophef over de vaccinatiestatus van de voetballer. In een goed bekeken Duitse tv-show zei hij dat hij zich niet laat vaccineren tegen corona. Johan Derksen zei vervolgens: “Dan had ik als trainer gezegd: dan speel je niet.” Volgens Bild schrikte Weghorst geïnteresseerde clubs af door zijn vaccinatiestatus.

“Een Oranje-wappie doet het. Twee keer scoren tegen Argentinië. Fantastisch,” reageert huisarts Frank Peeters. “Ongeprikte Weghorst prikt ze er anders mooi in. Toch?” voegt spreker en auteur Hans van Tellingen toe.

Rare wereld

“Is het nou Wout Weghorst, die erg kritisch was op de coronamaatregelen, die zijn mond niet hield, die zich niet liet vaccineren, die nu een slap Nederlands elftal in de race moest houden? Het is een rare wereld,” schrijft neuroloog Jan Bonte.

Robert Jensen twittert: “Op dit soort momenten vergeet ik nooit dat Johan Derksen de geweldig moedige Wout Weghorst wilde buitensluiten uit de maatschappij en ‘die moet je nooit meer selecteren’ gezien zijn vaccin-standpunt. Wout = held.”

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
A van der Klooster
A van der Klooster
1 jaar geleden

Super van Weghorst ,volgens mij had ie meer conditie, dan de de rest van het elftal ,met de prik .

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

WIE KAATST MOET DEN BAL VERWACHTEN

Dit keer is er voor de verandering eens een keer geen Sporter met een hartaanval dood neergevallen op het veld, maar op de Tribune, de Amerikaanse sportjournalist Grant Wahl. Hij is net na de kwartfinale van Oranje tegen Argentinië op het WK voetbal op semi-natuurlijke wijze overleden aan de gevolgen van zijn experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-Nood-VaxxiNazis en daaropvolgende Executie-boosters.
Hij zakte op de perstribune in elkaar, de doodsoorzaak is zoals gewoonlijk nog niet bekendgemaakt, maar autopsie lijkt me zeer verstandig.

Hulpverleners hebben nog geprobeerd hem te reanimeren, volgens The Wall Street Journal heeft Wahl gewoon een hartaanvalletje gehad.
Wahls echtgenote Céline Gounder melden het overlijden op Twitter. US Soccer zegt in een verklaring “erg bedroefd” te zijn.
Ook FIFA-voorzitter Gianni Infantino reageert met “ongeloof en enorm verdriet” op het overlijden van Wahl.

Wahl werkte voor CBS Sports en was een van de bekendste Amerikaanse sportjournalisten, de journalist zei donderdag in zijn podcast Fútbol with Grant Wahl dat hij in Qatar twee keer medische hulp had gezocht vanwege bronchitis, die hij naar eigen zeggen had opgelopen door oververmoeidheid, “Mijn lichaam kwam in opstand en vertelde me: makker, je slaapt niet genoeg.”
Het laatste wat vrijdag op het Twitter-account van Wahl verscheen was een compliment voor een doelpunt van Nederland.

https://twitter.com/celinegounder?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1601404727014879232%7Ctwgr%5E53977061e1fbba724eb7e265af777468c0962713%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nu.nl%2Fbuitenland%2F6241363%2Fbekende-amerikaanse-sportjournalist-overleden-op-tribune-bij-kwartfinale-oranje.html

Saillant-detail: Céline R. Gounder is een Amerikaanse arts voor infectieziekten en medisch journaliste die gespecialiseerd is in infectieziekten en wereldwijde gezondheid. Ze was lid van het COVID-19 Advisory Board transitieteam van president Joe Biden, wie kaatst moet de bal verwachten.

Interessant is ook hoe er tijdens een Pentagram persconferentie ineens een stuk uitgeknipt wordt als de vraag wordt gesteld of er wel eens onderzocht is of de dramatisch lage opkomst van nieuwe rekruten voor het Amerikaanse leger en de verplichte COVID-VaxxiNazi met elkaar verband houden: op 5:30 de vraag, interessant hoe dit fragment wordt onderbroken op 6:06

https://www.defense.gov/Multimedia/Videos/

Boycot is de meest vreedzame vorm van Verzet:

https://fortune.com/2022/12/04/covid-19-vaccine-mandate-military-national-guard-lloyd-austin-pentagon-will-stay-in-place/amp/

Joop
Joop
1 jaar geleden

Die vieze beterweter van een Derkse, heb die snormans nooit gemoeten, voorheen met zoeen sigaar in zijn , vervelende water ogende rot kop, kijken of ze hem hier nog vragen over gaan stellen , bij dat , eveneens walgelijke programma, met die lach geitenbreiers,, Bah

Join de Discussion
Join de Discussion
1 jaar geleden

Ben erg blij dat er gen sterfgevallen waren tot nu toe. Misschien is 5G daar ook nog niet aangelegd.
Die Weghorst ziet ze niet vliegen gelukkig op cruciale momenten.

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x