CoronaBinnenland

Arts waarschuwt voor nieuwe coronawet: ‘Dit mogen we niet laten gebeuren’

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!

Arts Jona Walk en jurist Stan Baggen van De Vierde Golf waren te gast bij De Nieuwe Wereld om de nieuwe coronawet te bespreken. Walk, verbonden aan het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, deed een oproep aan heel Nederland: spreek je uit, laat je zien.

“We hebben het hier over een wet die onze overheid permanent de macht zou geven om echt fundamenteel in te grijpen in onze persoonlijke levenssfeer en in onze lichamelijke integriteit,” waarschuwde Walk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onderscheid op basis van vaccinatiestatus

Het conceptwetsvoorstel zou het onder andere mogelijk maken om bij het opleggen van vrijheidbeperkende maatregelen onderscheid te maken tussen mensen op basis van vaccinatiestatus. “Consequenties voor het niet ondergaan van een medische behandeling en dus inbreuk op de lichamelijke integriteit,” lichtte Walk toe.

“Dit mogen we niet laten gebeuren,” benadrukte ze. De arts deed een oproep aan iedereen: lees het wetsvoorstel, lees de reactie van De Vierde Golf, ga met elkaar in gesprek en laat je horen.

We moeten die wet er niet laten komen

“Als je lid bent van een politieke partij: praat met andere leden. Praat met je leidinggevende. Schrijf naar de minister. Schrijf naar het kabinet. Schrijf naar de Eerste en Tweede Kamer als het wetsvoorstel daar ligt. Laat echt van je horen. Ga demonstreren, laat jezelf zien. We moeten dit niet laten gebeuren,” herhaalde Walk. “We moeten die wet er niet laten komen. Dat is echt aan ons.”

Filmmaker Esmé Lammers zegt over de maatregelen die met deze wet een juridische basis krijgen: “Dit zijn maatregelen die de volksgezondheid op geen enkele manier hebben bevorderd. De legitimatie vervalt en dus geen inperking van de grondrechten. Bescherm je rechten, laat van je horen.”

Baggen twittert: “Spreek je uit!”

4.8 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Deze wet zou de overheid permanent macht geven om fundamenteel in te grijpen in onze persoonlijke leefomgeving en lichamelijke integriteit. Dit mogen we niet laten gebeuren. Een oproep aan heel Nederland: spreek je uit, laat je zien. Het is aan ons.

Beste Jona,

Dit is al sinds Februari 2020 de Norm want toen heeft Führer Rüttler openlijk zijn Staatsgreep gepleegd in Nederland…Toch fijn dat mensen zoals u het zich nu ook eindelijk gaan realiseren dat er iets niet helemaal klopt…Een heel klein ietsiepietsie aan de late kant misschien, want inmiddels is zo’n beetje 60% van Nederland al geheel “vrijwillig” Langetermijn-geëxecuteerd…Ongevaccineerden moesten volgens al die Gevaccineerde compleet Hersendode Collaborateurs hun Lichamelijke integriteit maar gewoon opgeven in het belang van al die Zwakke, Zielige, Angstige Schaapjes…Ik hoop van ganse harte dat de rest van Compleet Hersendood Nederland gauw uw Voortschrijdende inzichten verwerkt in hun Pantoffeldier-breintjes & op de zéér korte termijn tot dezelfde conclusies komt als u op dit moment…

Met vriendelijke groet M. Hugens

Robin zonder Hood
Robin zonder Hood
1 jaar geleden

Burgerlijke ongehoorzaamheid, als idereen het Schwabisme negeert leven we weer in een normaal land….

Rager
Rager
1 jaar geleden

Telkens weer opnieuw die shit van WEF en het tot slaven maken van het volk. De miljardairs die alles onder controle willen hebben.

Annette
Annette
1 jaar geleden

NOOIT, maar dan ook NOOIT, zullen mijn man en ik hieraan meewerken!

Tot een paar jaar geleden had ik nog het volste vertrouwen in de medische wereld en de daaraan verbonden farmaceutische industrie.

Ik had ook TOEN helemaal geen enkele reden om niet te geloven in de goede bedoelingen van deze industrie.

Allebei hebben wij de nodige medische problemen gehad en, of wij nu alleen maar geluk hebben gehad of dat het wat anders is, maar er was tot voor kort geen enkele reden om “ZE” te wantrouwen.

Dat is sinds de uitrol van de hele “corona scam” 180 graden gedraaid.

Praktisch ALLE artsen (op de nog véél te kleine groep ECHTE artsen na) zijn ze een speelbal geworden van de politieke leiders EN de farmaceutische industrie.

Waar OOIT een arts zijn of haar eed om het lijden van de patiënt te verzachten en ALLES in het werk te stellen om hem of haar te genezen, LIJKT het nu voornamelijk gericht te zijn om braaf orders op te volgen, zijn of haar zakken goed te vullen en vooral BLIND te zijn voor de enorme schade, die goedgelovige patiënten worden aangedaan.

Het is niet voor niets, dat er inmiddels heel veel mensen (waaronder mijn man en ondergetekende) zijn, die zoveel mogelijk de huisartsenpraktijk en ziekenhuis proberen te vermijden.

Al wordt de experimentele gentechinjectie uiteindelijk misschien wel verplicht, dan NOG zullen wij nooit toestaan, dat welke persoon dan ook, ons hiermede gaat inspuiten.

Ik heb zomaar het vermoeden, dat dit standpunt door heel veel mensen wordt gedeeld.

De oproep om verzet te plegen is ook echt niet tegen dovemans oren gericht.

Een klein voorbeeld van wat mijn man en ik op dit moment doen: iedere middag vanaf vier uur staan wij hier in de buurt op het viaduct met een groepje medestanders met vlaggen en boerenzakdoeken te zwaaien.

Wij merken ook heel duidelijk, dat de respons toeneemt. Waar eerst voornamelijk door vrachtwagenchauffeurs werd gereageerd (toeteren en zwaaien), komen nu steeds meer personenauto’s bij.

Nu kunnen jullie zeggen, dat het hier alleen om steun voor de boeren gaat, maar dat moet je toch veel breder zien.

De boeren staan symbool voor ALLE onderdrukkende maatregelen, die onze regering (al lang natuurlijk overgenomen!) over ons proberen uit te rollen.

HOE moeilijk het de komende tijd nog zal worden…. GEEF NOOIT OP!!!

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x