BuitenlandCorona

De coronacijfers in perspectief: ‘Waarschuwing, dit is een schokkend filmpje’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We worden dag in dag uit om de oren geslagen met coronacijfers, maar die worden niet in perspectief geplaatst. Zo zei Rutte vorige week dinsdag tijdens de persconferentie dat we ‘nu echt risico’s nemen’ omdat er 550 mensen op de IC liggen en de reproductiefactor rond de 1 ligt. 550 mensen verspreid over hoeveel ziekenhuizen? Hoeveel mensen liggen er normaal gesproken op de IC rond deze tijd van het jaar? Hoeveel mensen sterven er? Dat zei hij er niet bij.

Bij onze oosterburen hebben ze de coronacijfers in perspectief geplaatst door middel van een 8,3 meter hoge zuil. Die zuil staat voor de 83 miljoen inwoners van Duitsland. Elke millimeter van de zuil staat voor 10.000 inwoners. Eén meter staat dus gelijk aan 10 miljoen inwoners, enzovoort.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Angst aanjagen

Helemaal bovenaan de zuil zie je een zwarte streep. Dit gedeelte geeft aan hoeveel mensen er in 2020 overleden zijn. Vorig jaar zijn er in Duitsland in totaal 960.000 mensen overleden. Ongeveer 40.000 daarvan zijn gestorven aan corona. Je ziet deze sterfgevallen terug op de zuil in de vorm van een hele dunne gele streep, die 4 millimeter hoog is. In vrijwel alle gevallen ging het om 80-plussers.

Al een jaar lang gaat in de media alle aandacht uit naar die 4 millimeter om de bevolking angst aan te jagen en mensen zover te krijgen dat ze het vaccin halen. En we weten bovendien niet eens of die 40.000 mensen aan, met of misschien zelfs wel zonder corona zijn overleden.

Kamerlid Henk Krol deelde het filmpje op social media:

4.4 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick
Patrick
3 jaren geleden

Beste mensen… laat uw ogen opengaan…

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Als je ogen als bang mens nu nog niet opengaan…….

Hoe simpel wil je het hebben. Goed en nuchter filmpje.

levitas
levitas
3 jaren geleden

JA,we worden aan alle kanten bedonderd door die duivelse elite en hun knechten.
Hoogste tijd dat we ze wegdoen op wat voor manier dan ook.

Geoffrey
Geoffrey
3 jaren geleden

KIPPENVEL. Ik wordt er gewoon een beetje emotioneel van, want dit is zo beeldend en niet te ontkennen. WIJ wisten dit al lang, maar nu moet iedereen dit weten, dus DEEL DEEL DEEL.

Ow ja 1 opmerking ik wil graag de bron van de makers van deze videos en hun de credits geven en niet Henk Krol aangezien we vlak voor de verkiezingen zitten. Nou heb ik nog meer vertrouwen in hem, dan in de gevestigde orde, maar uiteindelijk zijn het allemaal dienaren van de koning in niet van het volk. De 1 weet het alleen wat beter te verkopen, dan de andere zo vlak voor verkiezingstijd!

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x