Mens en Dier

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

VVD-lijsttrekker Mark Rutte werd gisteravond tijdens het live verkiezingsdebat van RTL hard aangevallen door Kristie Rongen, één van de slachtoffers van de toeslagenaffaire. “U heeft mij in de steek gelaten, en allemaal voor eigen gewin,” zei ze tegen hem. “Heel veel ouders heeft u in de steek gelaten en burgers.”

Rongen wilde weten waarom hij denkt te kunnen blijven zitten terwijl Asscher, Menno Snel en Wiebes wel zijn opgestapt. “Wow. Heel bijzonder dat we hier zo staan,” zei Rutte. De premier gaf aan te hebben ‘nagedacht’ over zijn politieke lot. “Dit is zo’n schandvlek, het is zo’n debacle, maar ik heb afgewogen dat er ook heel veel dingen wel goed zijn gegaan in de afgelopen 10 jaar waar ik trots op ben en ik heb per saldo besloten om door te gaan.”

De toeslagenouder zei verder dat ‘we als ratten in de val zaten’. Ze vroeg Rutte of hij aftreedt als het over een jaar nog niet opgelost is. De premier antwoordde: “We zijn al afgetreden.” Waarop Rongen zei: “Maar u bent verantwoordelijk. U bent niet opgestapt, u staat hier nog.”

4.9 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Moeder de Gans
Moeder de Gans
1 jaar geleden

Onvoorstelbare psychopaat.
Geef mij Willem van Hanegem maar!

nou en!
nou en!
1 jaar geleden

hij moet joris z,n doofpot dicht houden, daarom!!!!

Jelle
Jelle
1 jaar geleden

Wie nog het lef heeft om op de VVD te stemmen mag nooit meer zeuren over tekortkomingen die zij in hun leven zullen tegen komen.!

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Je kan wel blijven zeggen dat het psychopaten zijn,maar heeft blijkbaar geen enkele zin. Het vergalt alleen maar je leven om dit te moeten blijven aanzien en horen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x