Buitenland

Afgezette Oekraïense ombudsman geeft toe: ik loog over massaverkrachting door Russen om meer wapens te krijgen

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Een hooggeplaatste Oekraïense functionaris die is afgezet wegens het verspreiden van desinformatie, heeft toegegeven dat ze loog over massaverkrachting door de Russen om westerse landen ervan te overtuigen meer wapens naar Oekraïne te sturen.

Ljoedmila Denisova, de voormalige Oekraïense ombudsman voor mensenrechten, werd afgezet na een motie van wantrouwen. Parlementslid Pavlo Frolov zei dat het verspreiden van misinformatie Oekraïne schaadt en dat er geen bewijs is gevonden dat Russische soldaten vrouwen en kinderen hebben verkracht.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Verschrikkelijke dingen

In een interview gaf Denisova toe dat ze heeft gelogen. “Toen ik bijvoorbeeld het Italiaanse parlement toesprak […] sprak ik over verschrikkelijke dingen om ze ertoe aan te zetten beslissingen te nemen in het belang van Oekraïne en het Oekraïense volk,” zei ze.

Denisova merkte op dat de Italiaanse Vijfsterrenbeweging in eerste instantie tegen wapenleveringen was, maar dat één van de partijleiders na haar speech zei dat ze Oekraïne zouden steunen door onder andere wapens te sturen.

Onzinbeweringen

Hoewel haar beweringen over massaverkrachtingen onjuist waren, werden ze gretig overgenomen door de media, waaronder CNN en de Washington Post. De onzinbeweringen van deze vrouw werden snel naar buiten gebracht door de media, maar rectificeren, ho maar, schrijft Chris Menahan.

De media hebben gedurende de oorlog al veel nepverhalen verspreid. De ‘factcheckers’ zijn nergens te bekennen. Denk bijvoorbeeld aan de misinformatie over Slangeneiland, de Geest van Kiev of de ‘aanval’ op een Holocaustmonument die nooit heeft plaatsgevonden.

[Zero Hedge via Summit News]

4.9 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

DEAD MEN WALKIN’

Het Hooggerechtshof van de Volksrepubliek Donetsk (DPR), heeft op donderdag 9 juni een Marokkaanse & twee Britse NAVO-Terroristen ter Dood veroordeeld….Wegens illegale deelname aan Vijandelijkheden tegen Russische Militairen, Oorlogsmisdaden & Terrorisme….Deze NAVO-Nazi-Terroristen vochten mee aan de zijde van de OekroNazis & Azov-Nazi-Doodseskaders als
Huurlingen…Gezien de ernst van de door hun gepleegde Oorlogsmisdaden zijn Aiden Aslin, Shaun Pinner & Saadun Brahim ter Dood veroordeeld…De verdachten bekenden SCHULDIG te zijn aan alle aanklachten….

Het Hooggerechtshof van de DPR begon op 6 juni met de inhoudelijke behandeling van de Strafzaak tegen de twee Britse Staatsburgers & een Marokkaan…Het feit dat ze illegale NAVO-Terroristen-Huurlingen zijn geweest, de zeer uitvoerige bekentenissen die deze drie beklaagden hebben afgelegd, medeplichtigheid aan Oorlogsmisdaden & Misdaden tegen de Menselijkheid…De Procureur-Generaal benadrukte dat de huursoldaten de doodstraf ook zullen krijgen…Ze zullen worden Gefusilleerd…alle drie die NAVO-Terroristen-Huurlingen hebben precies één maand om Hoger Beroep in te dienen….

Aidin Aslin aka COSSACKGUNDI, heeft jarenlang in Syrië gevochten
https://zaplog.pro/post/29986/operatie-denazificatie-part-iv

Die doorgesnoven Psychopatische Nazi-Landverrader Wüpke Eckestra probeert gewoon héél Nederland in Gebrandschilderd Glas te veranderen….die vuile Landverrader is echt compleet gestoord…🤣🤣🤣
https://www.npostart.nl/nieuwsuur/09-06-2022/VPWON_1334554

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Vieze smerige leugenaars! Kutwereld nu

ikke
ikke
1 jaar geleden

Liegen en bedriegen is orde van elke dag nu!!Je komt er gewoon helemaal niet meer vanaf.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Vanmorgen bij de NPO een compleet in elkaar gehangen verhaal over de bestorming van Capitol Hill door Trump aanhangers die een coupe wilden plegen. Kontinu herhalen (profileren) dat er geen bewijs is voor de massieve verkieizngsfraude in 2020.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x