Great ResetMens en Dier

Simone Kerseboom: ‘Dit staat ons te wachten als we het World Economic Forum blijven wegzetten als praatclub’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Eind mei bespraken wereldleiders op het World Economic Forum in Davos plannen om de vrijheid van meningsuiting te beperken en voorspelden ze een daling in welvaart en welzijn voor gewone burgers. Je zult niets bezitten en gelukkig zijn, zegt FVD-Kamerlid Simone Kerseboom in een nieuwe video.

Terwijl toppolitici van over de hele wereld zich tegoed deden aan champagne en steaks, waren ze druk bezig met het smeden van plannetjes om ervoor te zorgen dat gewone burgers de rest van hun leven insectenburgers en tofu eten, aldus Kerseboom.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dezelfde regeringsleiders die jou en mij zouden moeten vertegenwoordigen, dromen van een geglobaliseerde wereld zonder grenzen en natiestaten. Ministers uit EU-landen fantaseerden over een EU-leger. Directeuren van de grote sociale platforms bespraken hoe ze informatie censureren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is precies wat ons te wachten staat

En wat te denken van hun transhumanistische agenda? Ze stellen zich een wereld voor waarin we allemaal zijn geïmplanteerd met chips. “Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik denk liever zelf na,” zegt Kerseboom.

Davos is zeker geen ‘Forum’ en al helemaal geen ‘World Forum’. In plaats daarvan is het een sektarische, ideologische en militante westerse club, benadrukt het Kamerlid. En premier Rutte verschijnt elke dag trots met zijn World Economic Forum-tas op het werk.

“Heb jij op deze club miljardairs, wereldleiders en activisten gestemd? Ik zeker niet,” zegt Kerseboom. “Kijk jij uit naar een ‘utopie’ waarin je niets bezit, insecten eet en een chip in je lijf die gelinkt is aan een sociaal kredietsysteem een wereldregering alles vertelt wat ze maar wil weten over jou? Ik niet. Maar dit is precies wat ons te wachten staat als we deze organisatie blijven wegzetten als een praatclub.”

Great Reality Check

Schwab heeft het over een Great Reset voor de wereld, maar wat we juist nodig hebben, is een Great Reality Check voor het World Economic Forum en de overheden die het beweert binnen te dringen. Het wordt tijd dat politici hun verantwoordelijkheid nemen en opkomen voor de belangen van hun kiezers, stelt Kerseboom.

“Het wordt tijd dat gewone burgers opstaan en zich verzetten tegen deze dictatoriale poging om een zogenaamde utopie te creëren, bedacht door enkele ideologische autocraten. Het wordt tijd dat we het World Economic Forum en de Great Reset verwerpen en onze overheden aansporen hetzelfde te doen.”

4.9 188 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Servé
Servé
1 jaar geleden

Mevr. Kerseboom en FVD(?) maken 1 grote denkfout: bijna al deze regeringsleiders, ministers enz enz. zijn NIET gekozen als regeringslid…. Rutte, Hoekstra, Kaag enz enz zijn gekozen als Kamerlid en niets anders. Zodra zijn zitting nemen in een kabinet zijn het GEEN volksvertegenwoordigers meer. Ze hebben ook een eed afgelegd aan de koning en dát is ook hun baas! En de kabinetsfracties Verloochenen hun afgelegde eed aan het volk dat zij zeggen te vertegenwoordigen maar dat is niet zo: het zijn de hielenlikkers van het kabinet/regering des konjngs.
Er IS dus geen democratie en er is ook geen mandaat voor gegeven door de kiezer: alleen voor datgene wat in het verkiezingsprogramma staat en niet wat er in de regeringsverklaring staat.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Goed zo, Simone, jij benoemt tenminste de dingen DUIDELIJK zoals ze daadwerkelijk zijn!

Deze walgelijke plannen zijn natuurlijk al járen bekend bij diegenen, die ook daadwerkelijk al járen de alternatieve media raadplegen.

Voor MIJ althans en ik denk voor velen van jullie komt dit verhaal dan ook niet als een verrassing.

Maar ik kan jullie uit eigen ervaring vertellen, dat (helaas) het gros van de Nederlandse bevolking dit niet anders kan zien als de zoveelste “complottheorie”.

Héél toevallig had ik gisteravond nog een gesprek met mijn dochter. Zij vertelde mij, dat er écht wat mis is met ons (haar vader en moeder), dat wij nog steeds blijven hangen in het coronaverhaal en aanverwante zaken.

Zij vertelde mij, dat ze samen met haar man en kinderen het helemaal fantastisch hadden. Zij gingen uit eten, naar de bioscoop en leuke uitjes met de kinderen.

Volgens HAAR is er absoluut NIETS aan de hand en zien WIJ niets anders dan spoken.

Zij staat model voor het gros van de mensen, die ons wakkeren beschouwen als een stelletje complotdenkers.

Dit verhaal is echter de absolute waarheid. Deze plannen, ontsproten aan de zieke geesten van machtswellustelingen, worden nog steeds gesmeed. EN het is de bedoeling, dat wij daar ook ALLEMAAL vrijwillig het liefst en anders wel degelijk gedwongen, aan mee gaan doen.

Deze zogenaamde wereld, die ZIJ voor ons in gedachten hebben, is niets anders dan “de hel op aarde”. Dat zij roepen, dat je niets zult bezitten en tóch gelukkig bent, komt alleen maar, omdat je niet meer een mens bent in de zin van het woord.

Ontdaan van je ZIEL ben je dus geen “mens” meer, zoals God het bedoeld heeft.

Wat mij betreft: NO WAY IN HELL.

Even off topic:

In Australië, waar volgens hun eigen zeggen méér dan 90% is “gevaccineerd”, lopen de ziekenhuizen zó vol, dat ze het niet meer aan kunnen met (uiteraard) voornamelijk gevaccineerde mensen.

WAT is daarop hun antwoord? Een oproep om zo snel mogelijk de volgende booster te halen.

NU: dát zal helpen. Of toch niet?

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

“Het wordt tijd dat gewone burgers opstaan”
Het is tien over twaalf, moeten we nog eerst een datum prikken die voor iedereen schikt?
Wanneer sluiten we den haag? Of wachten we tot we met lege maag en lege portemonnee letterlijk te slap zijn geworden?

Deug-Nietje
Deug-Nietje
1 jaar geleden

https://m.youtube.com/watch?v=WTZaCcLOuzM

Rise of AI !
Aanrader om te gaan kijken
Vandaar al die rare maatregelen !
Think ! Robots hebben geen huizen , zorg , geld , eten , natuur nodig !!

Bloedje enge ontwikkeling ….
Dankjewel :))

Back to top button
151
0
We lezen graag je reactie!x