BinnenlandCorona

Coronaprik komt in rijksvaccinatieprogramma, ook aangeboden aan kleine kinderen

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ver weggestopt in een hoekje op internet staat een niet onbelangrijke aankondiging: het aanbod van vaccinaties van de zijde van de rijksoverheid wordt uitgebreid. In het rijksvaccinatieprogramma wordt ook een aanbod tegen infectie veroorzaakt door het coronavirus opgenomen.

Ook niet geheel onbelangrijk: het rijksvaccinatieprogramma bestond voor dit besluit uit vaccinaties voor personen tot 18 jaar. Vanwege de vaccinatiecampagne tegen een infectie veroorzaakt door corona wordt met dit besluit het rijksvaccinatieprogramma uitgebreid naar álle personen.

Jaarlijks

Dat is nog niet alles. Staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid licht toe dat er een kans is dat een vaccin tegen corona terugkerend – bijvoorbeeld jaarlijks – zal worden aangeboden ‘omdat het virus verandert en nieuwe antistoffen dienen te worden aangemaakt’.

corona
Foto: Bijwerking Moderna-vaccin (James Heilman, MD)

Gemeenten hebben hiervoor geen medeverantwoordelijkheid; vanuit de overheid worden partijen gecontracteerd. Welke dat zijn en hoe deze vaccinatie precies zal worden aangeboden, valt op dit moment nog niet aan te geven, aldus Blokhuis.

Gehele bevolking

De overheid gaat ervan uit dat het vaccin ‘aan de gehele bevolking’ wordt gegeven, maar het kan zijn dat de prik ‘niet aan jeugdigen tot een bepaalde leeftijd’ wordt aangeboden. Van de kosten van dit vaccinatieprogramma is nog geen goede schatting te maken, stelt de staatssecretaris.

We gaan dus mogelijk elk jaar vaccineren tegen corona en hoogstwaarschijnlijk zullen kinderen de dans niet ontspringen.

4.3 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacoba
Jacoba
1 jaar geleden

Allemaal boelsjit

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Wanneer worden Rutte en de Jonge voor het Tribunaal gebracht??

Emily
Emily
1 jaar geleden

Niet onverwacht. Maar ronduit belachelijk. Mijn kinderen doen niet mee en ik ook niet trouwens.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
1 jaar geleden

Kinderen vaccineren voor iets wat totaal niet nodig is,we gaan echt een rotleven tegemoet,maarja iedereen accepteert het gewoon,ik laat mij nooit vaccineren ik spring nog liever voor de trein.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x