CoronaBuitenland

Alarmerende toename van oversterfte in Canada: ‘Het is afschuwelijk’

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

De Canadese investeerder Kelly Brown heeft onderzoek gedaan naar de oversterfte in Canada en is zich rot geschrokken. Hij spreekt van een alarmerende toename van de oversterfte in de leeftijdsgroep 0 tot 44 jaar, zei investeerder Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in gesprek met Infowars.

Na de vaccinatiemandaten versnelde de stijging van de oversterftecijfers, net als in de Verenigde Staten, zei Dowd. In de provincies Alberta en Brits-Columbia bedroeg de oversterfte in 2021 in deze leeftijdsgroep maar liefst 70 procent. “Dit is de echte ‘sterfte-tsunami’,” aldus Brown.

Iets te verbergen

Mensen beginnen zich af te vragen wat er aan de hand is in Canada. “Het is afschuwelijk,” zei Dowd. “Waarom vallen jonge mensen dood neer?”

Brown merkt op dat de plotse stijging niet kan worden verklaard door zelfmoorden, overdoses, kankers, et cetera. “Het vaccin is de boosdoener,” stelde Dowd onomwonden. Het feit dat de media en autoriteiten hier geen vragen over stellen, wijst er volgens hem op dat ze iets te verbergen hebben.

Rommelvaccin

De investeerder wees erop dat het coronavaccin haastig is ontwikkeld en dat toezichthouders zijn overgenomen door Big Pharma. “Ze wisten dat dit een rommelvaccin was, maar ze hadden niet verwacht dat het in zo’n korte tijd zoveel mensen zou doden.”

Brown vindt dat deze gezondheidscrisis onmiddellijk moet worden onderzocht.


4.9 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
9 maanden geleden

Joh!!

Staxx
Staxx
9 maanden geleden

“Mensen beginnen zich af te vragen wat er aan de hand is in Canada”
Dit moet ik toch echt even op me in laten werken bijna 2 jaar na dato.
Is het écht zo dat mensen er bijna 2 jaar voor nodig hebben om te doorzien wat voor smerig spelltje er met hun levens worden gespeeld?
Dit is toch te dom voor woorden?

Greg
Greg
9 maanden geleden

Nothing to see here folks. Move along!

Adriana
Adriana
9 maanden geleden

Ik hou mijn hart vast mbt het komende najaar hier in Nederland. Met een verzwakt immuunsysteem ga je al dood aan een simpele verkoudheid. En een opvallende oversterfte zal weer gebruikt worden om de covid angst circus aan te zwengelen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x