CoronaBuitenland

Alarmerende toename van oversterfte in Canada: ‘Het is afschuwelijk’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

De Canadese investeerder Kelly Brown heeft onderzoek gedaan naar de oversterfte in Canada en is zich rot geschrokken. Hij spreekt van een alarmerende toename van de oversterfte in de leeftijdsgroep 0 tot 44 jaar, zei investeerder Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in gesprek met Infowars.

Na de vaccinatiemandaten versnelde de stijging van de oversterftecijfers, net als in de Verenigde Staten, zei Dowd. In de provincies Alberta en Brits-Columbia bedroeg de oversterfte in 2021 in deze leeftijdsgroep maar liefst 70 procent. “Dit is de echte ‘sterfte-tsunami’,” aldus Brown.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Iets te verbergen

Mensen beginnen zich af te vragen wat er aan de hand is in Canada. “Het is afschuwelijk,” zei Dowd. “Waarom vallen jonge mensen dood neer?”

Brown merkt op dat de plotse stijging niet kan worden verklaard door zelfmoorden, overdoses, kankers, et cetera. “Het vaccin is de boosdoener,” stelde Dowd onomwonden. Het feit dat de media en autoriteiten hier geen vragen over stellen, wijst er volgens hem op dat ze iets te verbergen hebben.

Rommelvaccin

De investeerder wees erop dat het coronavaccin haastig is ontwikkeld en dat toezichthouders zijn overgenomen door Big Pharma. “Ze wisten dat dit een rommelvaccin was, maar ze hadden niet verwacht dat het in zo’n korte tijd zoveel mensen zou doden.”

Brown vindt dat deze gezondheidscrisis onmiddellijk moet worden onderzocht.


4.9 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
2 jaren geleden

Joh!!

Staxx
Staxx
2 jaren geleden

“Mensen beginnen zich af te vragen wat er aan de hand is in Canada”
Dit moet ik toch echt even op me in laten werken bijna 2 jaar na dato.
Is het écht zo dat mensen er bijna 2 jaar voor nodig hebben om te doorzien wat voor smerig spelltje er met hun levens worden gespeeld?
Dit is toch te dom voor woorden?

Greg
Greg
2 jaren geleden

Nothing to see here folks. Move along!

Adriana
Adriana
2 jaren geleden

Ik hou mijn hart vast mbt het komende najaar hier in Nederland. Met een verzwakt immuunsysteem ga je al dood aan een simpele verkoudheid. En een opvallende oversterfte zal weer gebruikt worden om de covid angst circus aan te zwengelen!

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x