CoronaMens en Dier

Europarlementariër laat geen spaan heel van pandemieverdrag: Al deze ‘complottheorieën’ zijn geen theorieën meer

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Europarlementariër Christine Anderson (AfD) waarschuwt mensen voor het pandemieverdrag, dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in het geval van een pandemie verregaande bevoegdheden geeft. De WHO bepaalt dan in feite hoe landen de pandemie moeten aanpakken.

Dat is toch briljant: een democratisch illegitiem gremium waar de superrijken zich inkopen door middel van donaties, bepaalt wanneer er sprake is van een pandemie, om vervolgens meteen de macht over te nemen, zegt Anderson.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Je kunt dit vergelijken met negen vossen en een konijn die democratisch bepalen wat ze die avond gaan eten. Het pandemieverdrag is volgens de Europarlementariër een rechtstreekse aanval op de democratie.

Niets te zeggen

Burgers kiezen volksvertegenwoordigers, maar kunnen geen enkele invloed uitoefenen op organen die niet democratisch gekozen zijn. De EU-instituties worden sinds jaar en dag gebruikt om nationale overheden en parlementen te marginaliseren en de soevereiniteit van het vrije volk te ondermijnen.

Of zoals de Duitse politicus Horst Seehofer in 2010 al zei: “Degenen die alles te zeggen hebben, zijn niet gekozen en degenen die gekozen zijn, hebben niets te zeggen.”

Als het verdrag er komt, bepaalt de WHO in de toekomst of je een mondkapje moet dragen, thuis moet werken en of er bijvoorbeeld een avondklok of vaccinatieplicht wordt ingesteld.

Wereldregering

De WHO kan dan naar eigen inzicht grondrechten beperken, als een soort wereldregering, aldus Anderson. Zijn dit allemaal complottheorieën? Twee jaar geleden waren mensen die waarschuwden voor een lockdown, avondklok, digitaal coronapaspoort of een vaccinatieplicht nog complotdenkers, zegt Anderson.

Al deze ‘complottheorieën’ zijn inmiddels geen theorieën meer, benadrukt het Europarlementslid. De theorieën zijn geverifieerd en nu zijn het echte complotten.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Krueger
Krueger
1 jaar geleden

En wie is de grootste “donateur” van de World Hell Organisation…… Kill Gates.

salvar
salvar
1 jaar geleden

wij zelf hebben de macht , die ligt bij ons burgers en nergens anders.

wanneer staan we op of gaan we uit de eu?

ze willen dit er door drukken en ondertussen een eu leger in elkaar flansen om de tegenstanders af te maken.

wij hebben dit als kind vaak gehoord , je moet luisteren of……….
dat willen zij ook je luistert of je zal het merken.

wil je nog mens zijn zo meteen dan moet je nu al in opstand komen of blijven we liever putin demoniseren?

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

En die Tidros is een oorlogsmisdadiger! Hij ontkent natuurlijk alles, en dat gaat bepalen, we zijn niks opgeschoten na de tweede wereld oorlog, de nazaten nazi’s zijn met vele, en voeren weer hun plannetjes uit! 😡 Putin heeft zich vergist ipv Oekraïne binnen te vallen had hij beter dit soort lui moeten aanvallen! WEF gebeuren etc.. 😳

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Ja, en nu…is deze Europarlementariër de enige en is de rest in slaap gesust of zijn er die nu uit hun droom gewekt worden. De WHO is gewoon een criminele organisatie, dat is toch wel duidelijk. En een groot deel van onze parlementairs zijn simpel NSBers. Als het nu nog niet duidelijk is voor die lui die vooraan zitten en alles voor lief nemen, horen ze in de gevangenis thuis.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x