Buitenland

Dit is ‘m dan: de man die op het deksel van de doofpot rond de laptop van Hunter Biden zit

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Het verhaal over de laptop from hell van Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, kwam in de media nauwelijks aan de orde. De e-mails die op de laptop staan, laten onder meer zien hoe de familie Biden zich heeft verrijkt.

Onlangs bleek uit de vrijgegeven Twitter Files dat het verhaal door Twitter werd gecensureerd. Centraal in de documenten staat het wegfilteren van een voor de president pijnlijk verhaal over wangedrag van zijn zoon Hunter op het sociale medium.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Sleutelrol

First Draft News, een non-profit die werd gefinancierd door de Open Society Foundations van miljardair George Soros, speelde een sleutelrol bij het censureren van het verhaal over de laptop, blijkt uit interne documenten die zijn gepubliceerd. De organisatie is in juni opgeheven.

Het Aspen Institute, dat wordt gefinancierd door onder andere de Rockefeller Foundation, organiseerde in september 2020 een oefening voor media en social media over hypothetische datalekken, zoals het verhaal over de laptop van Hunter Biden, dat een maand later naar buiten kwam.

Burisma

Claire Wardle, voormalig directeur en oprichter van First Draft News, deed mee aan de oefening, blijkt uit een gepubliceerde e-mail.

De oefening van het Aspen Institute was getiteld ‘The Burisma Leak’ en ging over een aantal hypothetische lekken waaruit bleek dat Hunter Biden meer geld had verdiend bij het Oekraïense gasbedrijf Burisma dan eerder bekend en dat hij met zijn vader over zijn werkzaamheden had gecommuniceerd.

Het doel van de oefening was om de media en social media voor te bereiden op het verhaal over de laptop van Hunter Biden. Het gevolg was dat de media het doodzwegen en social media het censureerden.

[Becker News via Daily Caller]

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
1 jaar geleden

Ah, daarom de oorlog in de Ukraine.
amerikaanse belangen en wij financieren dat?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Nummer 1 hoe ze billionaire zijn geworden is MENSENHANDEL… Straks gaat de bereput in europa open !! We leven in een verziekte wereld !!

roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Soros maakt overal de dienst uit en daar kan niemand tegenin gaan!

William
William
1 jaar geleden

Dit is al lang bekend.. maar wat nu? De Bidens Clintons en de rest van het schorem lomen overal mee weg en lachen alleen maar over deze “incidenten”… wedden dat er NIETS gebeurt en deze lieden gewoon doorgaan alsof er NIETS aan de hand is… alles is doorspekt met corruptie en omkoping

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x