Homepagina » Buitenland » Inwoners Aleppo over Witte Helmen: “Als de camera’s uitstaan laten ze mensen onder het puin liggen”
Inwoners Aleppo over Witte Helmen: "Als de camera's uitstaan laten ze mensen onder het puin liggen"

Inwoners Aleppo over Witte Helmen: “Als de camera’s uitstaan laten ze mensen onder het puin liggen”

Ze beschuldigen Rusland van oorlogsmisdaden in Syrië. Nederland heeft al vele miljoenen euro’s naar ze overgemaakt. En ze zijn zelfs genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Maar wie zijn die Witte Helmen in Syrië nu eigenlijk?

“Het levensreddende en moedige werk dat de vele vrijwilligers onder vreselijke omstandigheden doen, verdient onze blijvende steun,” zei minister Koenders vorige maand over deze vrijwilligersorganisatie.

Andere mening

Maar wat hebben de inwoners van Aleppo zelf te zeggen over deze door het Westen gefinancierde ‘mensenrechtenorganisatie’?

Syriërs hebben een geheel andere mening over deze ‘helden van de vrede’, zo blijkt.

Verslaggeefster Lizzie Phelan is voor RT in Aleppo en sprak met een aantal inwoners van de stad. Zij zeggen vooral dat de Witte Helmen dieven en rovers zijn die het liefst voor een camera staan.

Wolven in schaapskleren

Eén man zei zelfs dat de Witte Helmen bewust zijn dochter hebben gedood.

“Ze helpen mensen niet,” zei de man. “Ze werken alleen als de camera’s draaien. Zodra de camera’s uitstaan, gaan ze weer weg. Ze laten mensen onder het puin liggen.”

Door de inwoners van Aleppo worden ze gezien als wolven in schaapskleren.

Nepnieuws

De Witte Helmen zijn door het Westen gesteunde ‘vrijwilligers’ die in Syrië actief zijn.

De Syrische en Russische autoriteiten hebben de groep ervan beschuldigd anti-overheidspropaganda en nepnieuws te verspreiden en nauwe banden te onderhouden met terreurgroepen zoals al-Nusra.

[RT]


Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Amerika verscheept 1600 tanks naar Nederlands munitie depot.

  US to ship 1,600 tanks to Dutch arms depot in ‘clear message’ to Russia

  https://www.rt.com/news/370575-us-tanks-holland-nato-russia/

  Voorbereiding van WW3 in volle gang …. lang leve onze politici….. lang leve de EU

  En geen hond die demonstreren tegen dit gebeuren !!!! Geen tijd want we moeten kerst inkopen doen…. of op vakantie. Je krijgt wat je verdient…..

  15 likes
  • Rose, de zeven zegels(bijbel) komen uit. Dat de wereld 1 moet worden(agenda20/30, vrijwel door alle landen ondertekend) is in verband met mega natuurrampen.
   De agendapunten zijn voorbereidingen op Niburu.(betekent van oud naar nieuw en van nieuw naar oud/de slang die zichzelf in zijn staart bijt/een eeuwenoude cycli) Wij moeten denken dat er oorlog komt tussen landen, maar er is een oorlog gaande tegen de mensheid zelf. Hoe minder mensen, hoe meer voedsel/water, grondstoffen enz. overblijven voor diegene die overblijven na de rampen/complete chaos/kosmische veranderingen.
   Wat er nu gebeurt is al vaker gebeurt in de geschiedenis: lees de kennis van oude tijdperken/oude culturen. Alle oude bloedlijnen/geloven enz. op deze wereld hebben deze kennis. In huidig tijdperk gaat het christendom/jodendom/islam, die het eindspel samen uitspelen. In India(oosten) had je bv Shiva tijdperk. Daarom spreekt men over oude wereld en nieuwe wereld.
   Hoe meer je protesteert, hoe meer je overnames in de hand werkt. We zitten gevangen in een web/systeem. Via hegeliaanse dialectiek(lees op internet hoe dit werkt) blijft het einddoel hetzelfde. Focus jezelf(energie) op je eigen omgeving. Help elkaar in oprechtheid enz. Hoe meer mensen je kent(goede band), hoe beter je chaos/komende event kunt proberen te doorstaan. Leer plantenkennis(medisch/voedsel) primitieve technieken enz. Blijf vooral kalm.

   8 likes
   • Godgod wat een paniekvogel, vergeet vooral zelf niet kalm te blijven Rose, je komt nl. nogal chaotisch over, alsof ook jij ziedend bent met Trump als president.
    Met je dominante dwingende ´hoe meer je protesteert, hoe meer je overnames in de hand werkt´. O ja joh?
    Maar we hoeven helemaal niet te protesteren want het duister gaat toch wel naar de haaien.
    Aquarius Tijdperk, weet je nog?
    Ga al die mensen die je goed kent en een goede band mee hebt gek maken, als ze al niet gek geworden zijn van je, en laat ons hier met rust.

    7 likes
    • Ik bedoel paniekvogel Elise, niet dat het veel verschil maakt, het kunnen met het grootste gemak dezelfde personen zijn, in elk geval van dezelfde club eenrichtingdenkers.
     Je moet er trouwens niet aan denken om in tijden van nood met dergelijke lawaaipapagaaien in een ruimte te zitten.
     Dan kun je je eigen gemoedsrust en rustig mediteren wel vergeten.

     1 likes
  • Dit zijn de wapens voor de manschappen die de middelandse zee zijn overgestoken in de afgelopen 3 jaar.

   0 likes
 2. Heeft u de ministers van de EU gezien in Brussel om over het Oekraïne verdrag te stemmen. De arrogante en felle toespraken naar de media toe dat Rusland slecht en agressief is en vooral ook gevaarlijk. Waarschijnlijk hadden ze allemaal weer een nieuw tekst bandje in hun reet gestopt gekregen door Amerika. Rutte met det tekst het gevaar Rusland en hoe heet dat mens van de UK waar bijna de ogen uit de kassen vielen en de camera nog net niet volgspugt werd met haar heftige verhaal over hoe gevaarlijk Rusland wel is. Nou ik vertrouw al zijn het ook geen lieverdjes, meer op de Russen als dat hele westerse machtsapparaat met al zijn leugens, intriges en moordpartijen. Het is maar goed dat Poetin zo koel is anders hadden we allang een oorlog gehad. Maar de Amerikanen en hun Europesche marionetten poppen blijven maar provoceren. En nu moesten ze van Amerika de boycot weer met 6 maanden verlengen. Maar waarvoor toch!?

  11 likes
  • Het heeft ff geduurd, voor de reden waarom onze Regering ook vuistdiep investeert in de vernietiging van een stabiel, seculier, beschaafd en prachtig land in het M.O.. De Regering doet dat niet in het belang van de Nederlandse belastingbetaler.
   Integendeel – op kosten van, en ten koste van.

   De Regering doet dit i/o van de Koning/aandeelhouder. Zoeken achter de lawine aan leugens in de media leert dat Shell, met BP, de enorme nieuwe gevonden olie- en gasvoorraden al in juli 2010 onderling verdeelden.
   Net als eerder Libie en later weer Oekraïne – beperken het grootbedrijf zich tot binnenharken van de (onbelaste) winsten;
   de landen infiltreren, terroriseren en omverwerpen – die kosten zijn voor Ú. Het wezen van vrijhandel.

   Koenders subsidieert (uw geld!) deze Wit Gehelmde Terroristen:
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/koendersbert_spaart_bakken_met.html
   http://www.wrongkindofgreen.org/2016/09/16/video-netflix-and-the-white-helmets-hand-in-hand-with-al-qaeda/
   Destijds speelde de Koninklijke Olie al een hoofdrol bij het opzetten van het 3de Rijk (zie filmpje: http://www.geennieuws.com/2016/05/4-mei-kijkt-u-eens-naar-deze-videos-over-de-oranjes-u-zult-vanzelf-stil-worden/) , een project om de Europese landen in de dwangbuis van de EUSSR, VN en NAVO te dwingen. Voorportaal van de UNSSR.
   De terroristen dragen maatpakken, en zitten aan de top.

   Niet toevallig, al enige tijd geleden. Koenders vond ‘met vinger wijzen naar dictators niet zinvol’- beter was het zaken met ze te doen, zo zou democratisering e.d. (sneller) doorgevoerd worden.
   Zo’n jojo, l*lt iedere keer alleen wat hem op het moment zelf uitkomt. Totaal onbetrouwbaar sujet, een gevaar voor de samenleving. En een schande voor ons land.

   Heel die nep-partij van hem; zoals alle (nazi-)Bilderberg partijen in ons land, m.n. PvdA (voorop), VVD(twee), CDA, D666 zijn duidelijk Likudniks, of schoothondjes van.

   Doel: terreur in Europa, de subversieve ngo’s worden in hard tempo – blitzkrieg – opgericht, tekenen van het inzetten van de beproefde oorlogsstrategieën in de EU worden sterker; zoals het werken met kindsoldaten, of kind(bomgordel-)terroristen. Met Kerst?
   Inlichtingendiensten hebben de taak dit soort operaties in het geheim te laten slagen.

   Daarom gaan ze nu zich storten op de beoogde slachtoffers; klokkenluiders, integere journalisten, dissidenten, oprecht bezorgde burgers.

   Een betrouwbaar bericht hoe Koenders Wit Gehelmde Terroristen te werk gaan; 1 voorbeeld:
   een vrouw onder het puin.
   Waterfles wordt uit haar handen getrokken en leeg getrapt,
   en vervolgens wordt zij met kogels doorzeeft.

   Dit soort sadistische werkwijzen – zie ik in mijn research steevast, waar (onder NAVO-vlag) grondstofrijke landen worden ‘bevrijd’, of waar ‘opeens’ etnisch-/religieuze bloedige conflicten zouden ontvlammen . . ). Vaak gepaard gaand met vrouwen- en kinderhandel, orgaan-harvesting, vernielen/stelen/vernietigen van cultureel erfgoed, en meer.
   De best bekende ngo’s spelen hierbij steevast een grote rol.

   Elize hierboven schaart zich in de troepen perceptiemanagers – in een krampachtige poging de argeloze burger te verlijden zich gedwee naar de slachtbanken van de Likudniks te leiden. Alsof we achterlijk zijn. Net nog bij de propagandisten/grootverdieners van Pauw – ‘boze mensen’ is de volgende ‘Talking Point’.
   Alles, maakt niet uit wat, als het maar nérgens over gaat. ‘Kop in ‘t zand’ is het idee.

   Tuurlijk weten ministers wel wat voor oorlogsmisdaden zij financieren, bepleiten. @Rose: zo is het.
   Ze worden duidelijk niet gekozen vanwege enig vakkennis, integriteit, competentie. Behalve die van glashard kunnen liegen, alle gevoel voor menselijkheid kunnen uitschakelen – daarvan zelfs genieten. Ze komen vaan uit de ‘klasjes’, de ‘kweekvijvers’ voor piranha’s – de ‘VN-Jugend’; die klasjes tooien zich vaak met namen als ‘Young Leadership Acadamy’, ‘Future Leadership’; die programmeren piranha’s.
   Deze kringen staan bekend als innig verweven met perversitieten, zoals pedofielen-netwerken, zoals Juncker zijn discipelen op ‘t hoofd kust – en niemand die aangifte doet van ongewenste intimiteiten . .
   Het zijn rituelen, we worden onderdrukt door een satanisch genootschap.

   4 likes
 3. Deze groep is absoluut al-nusra. De nederlandse overheid ligt in bed radicale islam. Er gaan ook verhalen rond dat deze groep organen oogst. Dit soort clubjes waren ook actief tijdens de balkanoorlog.

  NSFW, http://www.liveleak.com/view?i=fd8_1430900709

  9 likes
 4. Ja, ja, die Koenders laat hij zich meer bezig houden met de vrede i.p.v. met geld strooien, dat deed die Dominees-zoon ook altijd die Pronk met zijn hulpverleners EGO ! Stoppen met die onzin, elkaar afmaken, voor wat ? Met die zgn. dictator waren ze beter af, net als in Libië en Irak, de geschiedenis lost het toch wel op, uiteindelijk houdt zo’n Dictator toch geen stand en verdwijnt hij in de Geschiedenis ! ( Soms zelfs door jalourse Familie, kijk in de geschiedenis )

  7 likes
 5. Het is een bewezen feit dat politici niet bepaald slimme mensen zijn anders zouden ze er niet keer op keer z’n puinhoop van maken.

  De meeste politici komen uit een beschermd milieu en hebben daardoor een kokervisie wat hun functioneren onmogelijk maakt.

  Waarom anders dat zij zo graag oorlogen voeren ? Om de doodeenvoudige reden dat ze altijd denken gelijk te hebben, macht en aanzien verlangen, slecht geïnformeerd zijn, nooit een fatsoenlijke baan hebben gehad ( altijd geholpen door Old Boy netwerken) , en hen die het allemaal zelf moeten doen verachtten .

  Voor hen die denken dat deze politici ook maar iets met het volk op hebben……… totaal niets !!!
  Zo gauw ze op het pluche zitten verloochenen ze de kiezers.

  Burgers willen niet beknot worden op hun vrijheid zij willen zelf in grootte mate kunnen bepalen wat goed voor hen is, verder willen ze vrede , en willen ze werken voor een normaal salaris waar je van rond kunt komen, een Justitie die voor iedereen gelijk is .

  Als dit het beleid zou zijn kun je enorm bezuinigen op veel onzin en heb je meer dan genoeg geld om belangrijke zaken te verbeteren.

  Nederland is een prachtig land maar de samenleving is totaal verkloot door onze politici.

  Zij die blijven stemmen zeggen ja tegen dit door en door corrupte systeem !!!
  Je krijgt wat je verdient. Stem je sh*t dan krijg je ook sh*t !!!!!!

  Ik persoonlijk wacht op een nieuwe Pim Fortuyn. En geen PVV want dat is meer van hetzelfde.

  4 likes
 6. Zouden de ministers in onze regering op de hoogte zijn van alle misdaden die ze steunen. Zo niet dan hebben ze de intelegentie van een aap om het niet op te merken terwijl het volk het spelletje van de Amerikaanse duivel allang door heeft. Zo ja dan hebben ze ook een intelegentie van een aap omdat ze al 5 jaar meedoen aan het afslachten van mensen door het steunen van de rebellen en de CIA.

  0 likes
  • Het is een plicht van ministers om de juiste informatie te hebben. Als ze dus enkel vanuit gaan van AIVD en NOS dan zijn ze wat mij betreft schuldig. Er is genoeg informatie online die bewijst wat de witte helmen zijn. sterker nog de Verenigde Naties zegt dat ook…..

   Maar de uiteindelijke schuldige is de werkgever van deze ministers. Dat zijn wij, de burgers. Wij zijn verantwoordelijke voor elke dode die ons politici veroorzaken direct en indirect

   1 likes
   • “Wij zijn verantwoordelijke voor elke dode die ons politici veroorzaken direct en indirect”

    Dat is wat ik al jaren aangeef, dat het probleem voor een groot deel bij de burger zelf ligt, maar zelfs dat zien de aluhoedje hier niet. Verander de mens positief, dan wordt de politiek ook positief…

    0 likes
 7. Jij weet er ook een creatieve draai aan te geven zodat de schuld alsnog bij anderen, en wel de bevolking ligt.
  Ben je vergeten hoe de Telegraaf de SP, die hoog in de peilingen stond, direct een schop na gaf omdat het de Telegraaf niet uitkwam?

  1 likes
 8. We zien hier dat Rose nagepapagaait wordt door iemand van de club die ook al vergeten is dat de SP aan zet had geweest met een humaan beleid, ware het niet dat de Telegraaf ze de nek omdraaide.
  Helemaal vergeten. En die blockheads denken dan het land over te nemen.
  ”Samen staan we sterk” zullen ze 100x per dag al peptalkend elkaar moed inpraten.
  Het geheugen van een vergiet. Ze hebben ook geen geheugen nodig want al wat geldt is vinden wat ze allemaal vinden.
  Duidelijk.
  Maar als je met z’n allen op drijfzand staat ga je de zegestreep niet halen.

  1 likes
 9. Ik ben het met Najef eens. De onverschilligheid, het egoïsme, de lafheid, de gemakzucht (laat anderen het maar uitzoeken) enz. enz. van de “goegemeente”, maakt het mogelijk dat psychopaten, zoals de Nazi ‘deep state’ SS’er Bernhard zur Lippe Biesterfeld, van je democratie een schertsvertoning maken (samen met de door psychopaten gevormde USA/GB ‘deep state’). Het gebeurt niet in Verweggistan, maar ONDER JE NEUS:

  Denk aan het weerzinwekkende onderlinge samenspel tussen de professioneel geïndiceerde psychopaten (ambtenarenrechter) H.A.A.G. Vermeulen, landsadvocaat Eric Daalder of Houtzagers en minister Bram Peper in de zaak Spijkers (Ovaa en de ondeugdelijke landmijn) om ermee weg te komen (psychopaten zijn ‘pure evil’, nooit aansprakelijk en willen dus ook nooit schade vergoeden):

  -Er moet in Nederland dringend een discussie worden gevoerd over de vraag welke rechter er op welke zaak wordt gezet en wie dat aanstuurt. Uit ervaring weet ik dat de meeste (…nou….er zullen er wel zijn…….Onno) rechters in Nederland goudeerlijk zijn. Maar als een CABAL bij de overheid een foute rechter én het aansturingsmechanisme in handen heeft  (dat gaat automatisch zo, bij elkaar herkennende en ONDERLING NETWERKENDE/het balletje toespelende psychopaten = de Trias Politica lijkt nog te staan, maar is door overal aangestelde psychopaten in feite een lege huls geworden…..Onno), dan leven we nog steeds in een bananenrepubliek, omdat alle gevoelige zaken dan wel eventjes voor de overheid ( = sedert 1945 SS psychopaat Bernhard, die het volk kenmerkend fundamenteel als prooi-muizen/Untermenschen ziet……..Onno) worden geregeld.

  Ja en dan zit je in een gruwelijke dictatuur onder dekmantel van vrije verkiezingen en ben je als burger vogelvrij en als ambtenaar aan handen en voeten gebonden (precies wat de Nazi wil).

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

brees

BBC-presentatrice Anna Brees kan leugens en propaganda bij BBC niet meer verdragen en stapt op. Dit stoort haar nog het meest

De BBC, de Britse publieke omroep, is ...

Militaire operatie tegen IS-leider al-Baghdadi was een 'toneelstuk'. Syrische president vertelt zijn kant van het verhaal

Militaire operatie tegen IS-leider al-Baghdadi was een ‘toneelstuk’. Syrische president vertelt zijn kant van het verhaal

De Amerikaanse militaire operatie waarbij IS-leider Abu ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.