CoronaBinnenland

Deze afwijkingen zien Nederlandse post-mortaalonderzoekers bij overleden mensen

Help door dit met anderen op je socials te delen!

Gerenommeerd klinisch en forensisch patholoog Frank van de Goot maakt zich zorgen over het vaccinatiebeleid van de overheid. “We weten niet precies wat er aan de hand is, toch gaan we gewoon door op de ingeslagen weg,” zegt hij in gesprek met De Andere Krant.

Van de Goot constateert de laatste jaren afwijkingen in zijn werk, wat overigens niet betekent dat hij de coronavaccins aanwijst als oorzaak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Als er een correlatie gevonden wordt met de vaccinaties, dan zijn de rapen gaar. Maar ik wil eerst keihard die correlatie gepubliceerd, gepeerreviewed en alles erop en eraan hebben, voordat ik iets concludeer,” benadrukt de patholoog.

Verandering in het bloed

Bepaalde afwijkingen, zoals ontsteking aan de hartspier en het hartzakje, zijn rechtstreeks te relateren aan vaccinaties, maar het vinden van correlaties is complex, stelt hij.

Ook specialist in postmortale zorg Edwin Spieard ziet afwijkingen, vooral ‘een verandering in het bloed’. Het bloed is meer stroperig, er is meer klontvorming.

Gevierendeeld

Spieard constateert ook een toename bij oude mensen die zijn overleden aan tia’s. Waar heeft dat mee te maken? “Ik heb wel een vermoeden, maar dat kan ik zo niet uitspreken,” zegt hij tegen de krant.

Van de Goot merkt op dat er een lobby is die tegen wil houden dat bepaalde dingen aan het licht komen. Wel ziet hij langzamerhand een kentering. “Twee jaar geleden werd je gevierendeeld als je er iets over durfde te zeggen. Nu zijn er wereldwijd onderzoeksgroepen bezig, die kijken wat er aan de hand is.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
1 maand geleden

ze lullen dr maar overeen.. voetballers storten neer op t gras , verslaggevers live een hart aanval . nieuws lezers die neergaan. enz enz .. mn zuster kreeg een herseninfarct en een hartstilstand 4 weken na haar prik . overleeft gelukkig maar geen dokter die dingen even samenvat !!!! HOEZO GEEN BEWIJS !!!!!!!

Vagevuur...
Vagevuur...
1 maand geleden

Ga maar eens in gesprek met diegene wat de verbrandings-filters vernieuwen bij de crematoria’s…
Sinds de VacciNazi zijn deze filters van de verbranding ook sneller vervuild en viezer !
Het zou ruiken naar “verbrande autobanden”…??

Onze campagne : vaccineren is slecht voor het klimaat !
En pinnen is ook slecht voor het klimaat, betaal daarom contant, ook hoge bedragen !

Safesteef
Safesteef
1 maand geleden

En Mark en Hugo lopen in afwachting van hun proces nog gewoon vrij rond?

Ron
Ron
1 maand geleden

Zelf denk ik dat het virus zelf(en waarvan intussen met zekerheid te zeggen is dat er aan geknoeid is) problemen geeft en dat de vaccinatie het nog even erger kan maken of als je geluk hebt helemaal niets doet dan misschien heel misschien hooguit een paar maanden respijt of uitstel, maar intussen wel je hele lichaam met rotzooi zit, wat nooit meer uitgaat.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x