BuitenlandCorona

Tot nu toe onmogelijk? Nieuwe test ‘kan corona onderscheiden van griep’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Franse bedrijf bioMerieux mag een nieuwe coronatest gaan produceren die onderscheid zou kunnen maken tussen het coronavirus en de griep, meldt de Oostenrijkse publieke omroep ORF. Dit roept de vraag op of we tot dusver niet in staat zijn geweest om corona te onderscheiden van griepvirussen.

Aangezien er allerlei verschillende coronavirussen in omloop zijn, hebben veel mensen al immuniteit opgebouwd. De Duitse corona-goeroe Christian Drosten zei ‘dat 34 procent van de patiënten al T-cellen heeft tegen Sars-CoV-2, terwijl deze patiënten nog nooit eerder in contact zijn geweest met het Sars 2-virus’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kennelijk is het tot dusver niet mogelijk geweest griepvirussen en corona goed van elkaar te kunnen onderscheiden met behulp van een test, schrijft het Oostenrijkse magazine Wochenblick. Anders zou de nieuwe test van het Franse bedrijf immers niet nodig zijn.

Corona of griep?

Onderzoekschef Francois Lacosta zei dat de tests ‘een sleutelrol gaan spelen in het griepseizoen’. Het is de bedoeling dat artsen in de toekomst sneller een diagnose kunnen stellen met de nieuwe test. Volgens het bedrijf kan de test het influenzavirus type A en B, Covid-19 en andere virusziekten detecteren.

Als de huidige tests geen onderscheid maken tussen influenza en coronavirussen, kun je je dus afvragen of de mensen die positief zijn getest corona hadden of griep, aldus het magazine.

[Wochenblick]

4.9 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
antonius michorius
antonius michorius
3 jaren geleden
Arnie
Arnie
3 jaren geleden

In Duitsland wordt geadviseerd om geen griepprik te nemen als je in het ziekenhuis opgenomen moet worden, de artsen zeggen dat je geheid positief wordt getest op corona.
Het corona kaartenhuis gaat met deze Franse test instorten, je kan natuurlijk nagaan dat bijna iedereen positief getest gaat worden op corona.

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
3 jaren geleden

vooral crimineel en uiterst schandelijk allerlei mensen niet te hebben behandeld tegen deze virussen. terwijl er tal van behandelingen bestaan. maar een fractie zou overleden zijn als men behandeld had.

bedankt achterlijke ‘artsen’ en ‘virologen’ !!

waarschijnlijk zijn velen zelfs vermoord !!

te danken aan de leugenachtige onbewame ‘virologen’ en hun woordvoerders, onbekwame nietsnutten-‘politici’.

Nvt
Nvt
3 jaren geleden

Gekmakend.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x