Great ResetMens en Dier

Alex Jones legt in 2 minuten de Great Reset uit: ‘Feodalisme 2.0 in een technocratisch jasje’

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het nieuwe boek van Alex Jones over de Great Reset vliegt over de toonbank. Het steeg naar de eerste plaats van Amazons ranglijst Movers & Shakers.

Jones besprak het boek met Steve Bannon. In Bannon’s War Room legde Jones in twee minuten de Great Reset uit. Politici pleiten openlijk voor Build Back Better en de Great Reset, maar als vervolgens de benzineprijzen stijgen, beweren diezelfde politici dat Poetin daarvoor verantwoordelijk is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Tegelijkertijd zeggen ze dat hogere energieprijzen goed zijn omdat we daardoor minder gaan verbruiken of minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen.

Vanaf 31:00:

Hitler 5.0

Dit is geen transitie naar een betere Star Trek-beschaving, maar een transitie naar feodalisme 2.0, waarbij de energie wordt afgesloten en iedereen arm wordt gemaakt. Daar draait de Great Reset om, daar is het Klaus Schwab en Yuval Harari om te doen, aldus Jones.

Het zijn niet hun eigen ideeën. Ze borduren simpelweg voort op ideeën die zijn verspreid door de Club van Rome, de Bilderberggroep, enzovoorts. Als je dat allemaal leest, kom je al snel tot de conclusie dat dit heel erg dicht in de buurt komt van het gedachtegoed van Hitler. “Dit is Hitler 5.0.”

Elk facet van ons leven

Er is een grote revolutie gaande tegen keuzevrijheid, vrije wil en normale technologische vooruitgang, zei Jones. In plaats daarvan pleiten ze voor zaken als digitale identiteiten, sociale kredietscores, CO2-heffingen; zaken die elk facet van ons leven domineren en monitoren.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vindt dit een uitstekende uitleg van de Great Reset. “De ideeën zijn minstens een halve eeuw oud. Het is feodalisme 2.0 in een technocratisch jasje,” zegt hij.

Jones werd jaren geleden voorgoed geweerd van social media. Desondanks is hij populairder dan ooit.

4.9 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
erik
erik
1 jaar geleden

George Orwell 1984

Simon
Simon
1 jaar geleden

Jammer, >90% van de mensen heeft geen idee wat er aan de hand is.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Putin heeft de GREAT RESET vernietigt !! Wij gaan terug naar NATUUR WET !! Het einde van RUTTE/REGERING DEN HAAG !!

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Misschien verstandig om dat boek van Alex Jones naar Rutte te sturen, misschien dat hij dan wel actieve herinneringen daaraan over houdt. Maar dat zal wel niet gebeuren die sufbol heeft zijn ziel verkocht aan KlauSSchwab en zijn bende. Dus EXIT met RUTTE en zijn omgekochte regering.

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x