Great ResetMens en Dier

Alex Jones legt in 2 minuten de Great Reset uit: ‘Feodalisme 2.0 in een technocratisch jasje’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Het nieuwe boek van Alex Jones over de Great Reset vliegt over de toonbank. Het steeg naar de eerste plaats van Amazons ranglijst Movers & Shakers.

Jones besprak het boek met Steve Bannon. In Bannon’s War Room legde Jones in twee minuten de Great Reset uit. Politici pleiten openlijk voor Build Back Better en de Great Reset, maar als vervolgens de benzineprijzen stijgen, beweren diezelfde politici dat Poetin daarvoor verantwoordelijk is.

Tegelijkertijd zeggen ze dat hogere energieprijzen goed zijn omdat we daardoor minder gaan verbruiken of minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen.

Vanaf 31:00:

Hitler 5.0

Dit is geen transitie naar een betere Star Trek-beschaving, maar een transitie naar feodalisme 2.0, waarbij de energie wordt afgesloten en iedereen arm wordt gemaakt. Daar draait de Great Reset om, daar is het Klaus Schwab en Yuval Harari om te doen, aldus Jones.

Het zijn niet hun eigen ideeën. Ze borduren simpelweg voort op ideeën die zijn verspreid door de Club van Rome, de Bilderberggroep, enzovoorts. Als je dat allemaal leest, kom je al snel tot de conclusie dat dit heel erg dicht in de buurt komt van het gedachtegoed van Hitler. “Dit is Hitler 5.0.”

Elk facet van ons leven

Er is een grote revolutie gaande tegen keuzevrijheid, vrije wil en normale technologische vooruitgang, zei Jones. In plaats daarvan pleiten ze voor zaken als digitale identiteiten, sociale kredietscores, CO2-heffingen; zaken die elk facet van ons leven domineren en monitoren.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vindt dit een uitstekende uitleg van de Great Reset. “De ideeën zijn minstens een halve eeuw oud. Het is feodalisme 2.0 in een technocratisch jasje,” zegt hij.

Jones werd jaren geleden voorgoed geweerd van social media. Desondanks is hij populairder dan ooit.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
erik
erik
7 maanden geleden

George Orwell 1984

Simon
Simon
7 maanden geleden

Jammer, >90% van de mensen heeft geen idee wat er aan de hand is.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Putin heeft de GREAT RESET vernietigt !! Wij gaan terug naar NATUUR WET !! Het einde van RUTTE/REGERING DEN HAAG !!

Hugo
Hugo
7 maanden geleden

Misschien verstandig om dat boek van Alex Jones naar Rutte te sturen, misschien dat hij dan wel actieve herinneringen daaraan over houdt. Maar dat zal wel niet gebeuren die sufbol heeft zijn ziel verkocht aan KlauSSchwab en zijn bende. Dus EXIT met RUTTE en zijn omgekochte regering.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x