Binnenland

Overal steunen Nederlanders de boerenacties: ‘Dit raakt ons uiteindelijk allemaal’

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

“Als je mensen zo ontzettend boos maakt, dan krijg je dit,” zegt Sieta van Keimpema van Farmers Defence Force over de nieuwe boerenacties op de snelwegen. “Iedereen zou dit doen, als je van je land en uit je huis wordt gejaagd.”

Woensdag staken boeren hooibalen in brand en blokkeerden ze opritten met grond. Van Keimpema wees erop dat mensen niet meer slapen en er zelfmoorden zijn onder boeren. “Zolang de overheid vasthoudt aan de huidige doelen, zul je dit soort toestanden krijgen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eén van de architecten

Stikstofbemiddelaar Johan Remkes heeft boerenorganisaties een uitnodiging gestuurd, maar die willen niet met hem in gesprek. Remkes is nota bene één van de architecten van de huidige stikstofaanpak. Hij leidde een commissie die het vorige kabinet adviseerde met strenge doelen te komen om de uitstoot terug te dringen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Een begin

Overal steunen Nederlanders het boerenprotest. “De boeren verdienen al onze steun: wanneer zij worden onteigend, is dat een begin van onteigening van privé-eigendom op grote schaal (al mogelijk via de pas aangenomen wet verplaatsing bevolking). Dit raakt ons uiteindelijk allemaal,” reageert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het gevaar voor zichzelf

Robert Jensen stelt: “Wat een domme, domme mensen die niet het gevaar voor zichzelf zien als de boeren verdwijnen. Ze zien ook het gevaar niet in van economische catastrofes door lockdowns. Vaccins, mondkappen, ze gaan overal in mee. De ‘Kijk hoe goed we het nog hebben’ imbecielen!”

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

In Amerika van het zelfde laken en broek. Het Food Compass van de Friedman School of Nutrition Science and Policy, dat eind 2021 werd onthuld, is een ander Great Reset-tool dat is ontworpen om de consumptie van dierlijk voedsel te ontmoedigen door ze ten onrechte als ongezond te beoordelen en de consumptie van ultrabewerkt voedsel aan te moedigen door ze hoge voedingswaarderingen te geven. Food Compass beoordeelt Frosted Mini Wheats als drie keer gezonder dan rundergehakt, met een score van 87 op 100, vergeleken met 26 voor rundergehakt. Food Compass geeft ook hoge scores aan friet, Lucky Charms, Honey Nut Cheerios, met chocolade omhulde amandelen en amandel-M&M’s, terwijl het hele ei gebakken in boter, cheddarkaas en rundergehakt wordt beoordeeld als voedsel dat moet worden vermeden. Op basis van deze tool ben je gezonder als je hele eieren, cheddarkaas en rundergehakt vervangt door snoep. Studies hebben herhaaldelijk aangetoond dat diëten met veel bewerkte voedingsmiddelen leiden tot een slechte gezondheid en depressie. Gezondheid, voedselzekerheid, onafhankelijkheid en vrijheid zijn wat de mondiale elitisten, onder leiding van het World Economic Forum, willen vernietigen, zodat ze vervolgens een nieuw voedselsysteem kunnen uitrollen dat volledig is gebaseerd op gepatenteerde, bewerkte imitatievoedsel, inclusief in het laboratorium gekweekte en plantaardige – of op schimmels gebaseerde “vlees” en “schone, groene” eiwitalternatieven zoals krekelmeel en meelwormen.

Mokum
Mokum
1 jaar geleden

Te bizar voor woorden. Check de link, lees hoe deze krant de reacties filtert. Voor alle 85% ervan zie je hoe ze de bevolking hersenspoelen. Als je dit moet geloven support dit deel helemaal niets. Wat een schijtkrant. Daar wil je niet eens je reet mee afvegen.

https://www.ad.nl/binnenland/oproep-aan-boeren-stop-levensgevaarlijke-acties-a1-dicht-voor-asbestsanering~a6fb4e33/

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

IK STEUN DE BOEREN…MET MIJN BOERENZAK DOE IK MEE !!

Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Imbecielen zijn het in NL dommerikken

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x