CoronaBuitenland

De schokkende getuigenissen van de coronaverpleegkundigen

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Als de parlementaire corona-enquête begint, is het belangrijk om in ogenschouw te nemen wat de verpleegkundigen in de frontlinie hebben meegemaakt.

Volgens het officiële narratief werd de mensheid geconfronteerd met een dodelijke ziekte, waren radicale maatregelen noodzakelijk en redde een wondervaccin miljoenen levens. De coronaverpleegkundigen vertellen een heel ander verhaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In het boek ‘What the Nurses Saw’ van Ken McCarthy staan interviews met zorgmedewerkers die tijdens corona in Amerikaanse ziekenhuizen werkten. Het waren stille slachtvelden.

Lopendebandwerk

Verpleegkundige Erin Marie Olszewski besloot in New York te helpen toen corona daar uitbrak. Ze werd in een luxe hotel geplaatst, hoefde niets te doen, maar kreeg tot haar grote verbazing wel 10.000 dollar per week uitbetaald.

Uiteindelijk mocht Olszewski aan de slag in een groot ziekenhuis, waar ze al snel tot de ontdekking kwam dat patiënten stierven door het protocol. Patiënten die positief testten op corona werden meteen aan de beademing gelegd.

Toenmalig medisch dictator van New York Andrew Cuomo bestelde 30.000 beademingsapparaten. Patiënten liepen het ziekenhuis binnen en gingen er via het mortuarium weer uit.

Het was alsof de verpleegkundigen lopendebandwerk deden. Patiënten werden letterlijk vermoord om de gewenste sterftecijfers te krijgen, zei Olszewski. Ziekenhuizen kregen 39.000 dollar per patiënt die aan de beademing werd gelegd en nog veel meer geld voor elke ‘coronadode’.

Doelbewust geïsoleerd

Deze patiënten kregen nauwelijks zorg, werden niet gewassen en lagen in hun eigen uitwerpselen. Zodra een lijk naar buiten werd gedragen, werd de volgende patiënt aan het apparaat gehangen.

Nicole Sirotek, een andere klokkenluider, zei dat de verpleegkundigen vrijwel altijd deden wat er van hen verlangd werd. Ze wilden hun baan niet op het spel zetten.

Verpleegkundige Kimberley Overton uit Nashville zei dat zorgmedewerkers niet te dicht in de buurt van het bed van patiënten mochten komen om de ‘verspreiding van het virus te verminderen’.

Patiënten werden doelbewust geïsoleerd, kregen nauwelijks eten en drinken, en konden niet communiceren met verpleegkundigen, die van top tot teen gehuld waren in beschermende kleding.

Moraal van het verhaal

Overton zag hoe ‘corona’ enkel mensen in het ziekenhuis doodde. Er werd zo efficiënt mogelijk een einde gemaakt aan mensenlevens. De beademingsapparaten speelden daarbij een sleutelrol. “We bliezen hun longen eruit,” zei Overton over de patiënten die aan de beademing kwamen te liggen.

Patiënten kregen bovendien hoge doses fentanyl toegediend. Ze werden letterlijk platgespoten.

In andere landen werden soortgelijke programma’s uitgevoerd. Kevin Corbett waarschuwde in september 2020 tijdens een grote demonstratie op Trafalgar Square in Londen voor de ‘nazificatie’ van de Britse gezondheidszorg NHS. Covid-19 was een doelbewuste en geplande overname van het zorgsysteem.

De moraal van het verhaal: als er weer een pandemie wordt uitgeroepen, bijvoorbeeld Ziekte X, blijf dan ver uit de buurt van ziekenhuizen. Veel artsen en verpleegkundigen hebben de vorige keer de eed van Hippocrates stelselmatig geschonden door deel te nemen aan misdaden tegen de menselijkheid.

[TCW]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 228 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
2 maanden geleden

Corona en alles wat daarmee te maken heeft is een demonische agenda, uitgedacht door psychopaten die denken dat zij god zijn, maar in werkelijkheid zijn zij de duivel.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

En dan zou je nog vertrouwen moeten hebben in de artsen?

De Duivelste beroepsgroep die er is.
Wellicht is het een klein percentage die duivelsch is, echter zij verpesten het wel voor deze hele beroepsgroep. Je moet constateren dat de goeden de duivelschen niet terug fluiten noch terug hebben weten te fluiten. Dit riekt naar passiviteit waardoor de gehele beroepsgroep toch te schande wordt gezet. Zij dient meer verweten te worden dan de rechtelijke macht, de politici en de oude media daar de patiënt onvoorwaardelijk moet kunnen vertrouwen op de artsen, en dat kan kennelijk niet meer.

Een zeer, zeer trieste en zorgelijke constatering.

José
José
2 maanden geleden

Het vertrouwen in de zorg zodra deze pharmaceutisch gelieerd is, is definitief weg.
Pharma is maffia, met maffia methoden, en de ziekenhuizen zijn daar uitvoerders van.

Nooit iets laten inspuiten ala het echt anders kan.

Annette
Annette
2 maanden geleden

Ik lees dit en kan alleen maar bedenken: WAT EEN HORROR!!!

Dit is bijna nog erger dan al die stakkers die in de Tweede Wereldoorlog in de gaskamers zijn omgekomen.

Maar, heel eerlijk, wat ik mij nu niet kan voorstellen, is, dat deze verpleegkundigen het langer dan één dag hebben volgehouden.

HOE bestaat het in Godsnaam, dat je zó je werk hebt kunnen doen?

Hier gaat het over de Verenigde Staten, maar uiteraard was dit een protocol, dat in vele landen op de wereld werd gevolgd.

Ik kan alleen maar denken aan mijn buurvrouw, die in januari 2021 met “corona” (de nieuwe naam voor griep) in het VU ziekenhuis in Amsterdam belandde.
Wij, als buren, hielden toen ons hart vast en dachten dat wij haar niet meer levend terug zouden zien.
Zij heeft méér dan 6 weken aan de beademing gelegen en het is te danken aan haar zoon en dochter, dat ze daar niet vanaf is gehaald.
Zij is namelijk een pure moslimvrouw en dan is dat niet toegestaan volgens haar geloof. En haar kinderen respecteerden dat ook.
Het eind van het verhaal is, dat ze op een x moment haar ogen opende, zij van de beademing werd gehaald en weer zelfstandig ging ademen.
Daarna langere tijd in een revalidatiekliniek, ALLE experimentele gentechinjecties gehad en er NU, drie jaar later, nog is.

Uiteraard zie ik dit als DE uitzondering op de regel. Zij heeft dus geluk gehad.

Ik ben het ook absoluut met de stelling eens, dat je bij een volgende uitbraak, niet een kwestie van OF maar meer van WANNEER, je zeker niet in een ziekenhuis moet belanden.

Of je moet het geluk hebben een partner te hebben, die, als je het zelf niet meer kunt, voor je op gaat komen. En gaat vechten als een leeuw of leeuwin.

Die voorbeelden zijn er, gelukkig, ook wel geweest in de coronatijd.
Het verhaal van een familielid, die, met de hulp van een rechter via een kort geding, zijn partner uit het ziekenhuis wist te redden.

Het is toch bijna niet meer te bevatten, dat een ziekenhuis tegenwoordig een plek is geworden, waar je maar beter niet terecht kan komen…..

Nee, als je ziek wordt, vertrouw dan op je immuunsysteem, zorg dat je een arts hebt, die een specialisatie homeopathie heeft EN vertrouw op God.

Voor mij is één ding duidelijk: Als het je tijd is, IS het je tijd.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x