Great ResetBuitenland

Als je dit leest, heb je het derde jaar van de grootste psychologische oorlogsoperatie ooit overleefd

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

We hebben het derde jaar van de grootste psychologische oorlogsoperatie uit de menselijke geschiedenis overleefd, schrijft arts Robert Malone op Substack. Elke dag heb je ervaren hoe je overheid zeer verfijnde oorlogstechnieken van de vijfde generatie inzette tegen haar eigen burgers.

Mensen die de prikken niet hebben genomen, verdienen een medaille. Degenen die de overheid vertrouwden, de eerste prikken haalden en nu last hebben van de bijwerkingen, verdienen wellicht een militaire onderscheiding omdat ze gewond zijn geraakt in de strijd. En laten we een moment stilte in acht nemen voor de miljoenen die zijn gesneuveld op het slagveld, aldus Malone.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

We worden op dit moment geconfronteerd met de vijfde generatie oorlogvoering. Het is een vreemd spel, want je kunt alleen winnen door niet mee te spelen. In de moderne tijd worden oorlogen niet gevoerd door legers, maar in het hoofd van de gewone burger. De oorlogen worden niet ergens op een slagveld gevoerd, maar in de geest van de mens.

Meest gevaarlijke vorm van oorlogvoering aller tijden

De eerste generatie oorlogvoering werd gekenmerkt door grote groepen mensen die elkaar fysiek te lijf gingen, de tweede generatie werd geïntroduceerd door het Franse leger en eindigde met de Eerste Wereldoorlog, de derde generatie was een Duits product en werd gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog, de vierde generatie introduceerde niet-statelijke actoren en de vijfde generatie behelst de strijd om perceptie en informatie.

De vijfde generatie kan worden gedefinieerd als de geheime, doelbewuste manipulatie van actoren, netwerken, instituties en staten om een doel of meerdere doelen te bereiken terwijl tegelijkertijd getracht wordt het aantal tegenreacties te minimaliseren.

Geweld wordt zo discreet toegepast dat het slachtoffer niet eens in de gaten heeft dat het een oorlogsslachtoffer is en dat het de oorlog verliest. Dit maakt het de meest gevaarlijke vorm van oorlogvoering aller tijden. De meest succesvolle oorlogen zijn oorlogen die nooit als zodanig worden herkend.

Hybrides van mens en machine

Je hebt nu dus het derde jaar van de grootste psychologische oorlogsoperatie uit de menselijke geschiedenis overleefd, herhaalt Malone. Drie jaar lang hebben overheden dagelijks zeer verfijnde militaire technologieën, strategieën en tactieken ingezet tegen hun eigen burgers om de Great Reset te bespoedigen. Jouw geest, jouw gedachten en jouw emoties vormen het slagveld waar gestreden wordt.

De bovenklasse, middenklasse en onderklasse verdwijnen in rap tempo en maken plaats voor een kastenstelsel waarin onderscheid wordt gemaakt tussen mensen die fysiek werk verrichten en de ‘laptopklasse’. Boven deze kasten bevinden zich de machines, kunstmatige intelligentie, robots en de surveillancestaat. Spoedig zijn dat de hybrides van mens en machine, het zogenoemde transhumanisme waar WEF-leiders Klaus Schwab en Yuval Noah Harari het al zo vaak over hebben gehad.

Enige opties

Boven de mensen en machines staat een klein groepje dat een wereld nastreeft waarin je niets bezit en gelukkig bent, terwijl zij alles bezitten. Malone noemt Larry Fink, Bill Gates, Jeff Bezos en Elon Musk.

Doordat de vijand als een soort zwerm opereert, kan niemand individueel verantwoordelijk worden gehouden. Dat betekent dat mensen die zijn beschadigd als gevolg van de acties van de zwerm niets hebben aan het rechtssysteem. Om dezelfde reden zullen de mensen die verantwoordelijk zijn voor de coronacrisis nooit worden berecht.

Malone resumeert: je geest, je denkbeelden en emoties zijn het slagveld waar wordt gestreden. Je enige opties zijn: inlezen over de vijfde generatie oorlogvoering en de leugens leren herkennen, niet meedoen of je autonomie en soevereiniteit opgeven. Jouw keuze, hun toekomst.

4.7 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 jaar geleden

Ik doe al lang niet meer mee.
Volg geen msm, want dat zijn hun wapens.

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

NOOIT ZULLEN ZIJ MIJ BREKEN!! GAAT NOOIT LUKKEN.

Hans
Hans
1 jaar geleden

Inderdaad Robert Malone. U zit dicht bij de waarheid. De bijbel is hier al heel duidelijk over. Mensen geloven het vaak niet maar demonische krachten die mensen negatief kunnen beïnvloeden bestaan gewoon. U denkt echter dat de oorlogvoering van mensen komt en dat is niet zo.

Efeziers 6:12
Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.

Jessedepesse
Jessedepesse
1 jaar geleden

Dus Malone die van Musk weer mag twitteren, zegt dat Musk aan de foute kant staat.

Dat dacht ik al maar wat is de reden dan Musk, Malone weer spreekruimte geeft?

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x