Mens en Dier

WHO-klokkenluider: ‘Mensen leven in een dictatuur en hebben het niet eens door’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nooit eerder in de geschiedenis van de WHO heeft de organisatie propaganda verspreid over vaccins. Nooit. Het is een heel vreemd politiek besluit om propaganda te maken over iets wat niet getest en niet bestudeerd is, zegt WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger in de documentaire Planet Lockdown.

Na de uitbraak van Sars-CoV-1 probeerde men een vaccin te maken en 20 jaar later is dat nog altijd niet gelukt. Nu zouden wetenschappers in slechts drie maanden tijd een vaccin tegen Sars-CoV-2 gemaakt hebben. Het wordt toegediend aan zwangere vrouwen, kinderen, ouderen. “Dat is gevaarlijk, dodelijk en misdadig,” aldus de gezondheidsexpert, die tussen 2009 en 2012 werkzaam was als WHO-expert op het gebied van pandemieën.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Het is écht verschrikkelijk

De injectie veroorzaakt auto-immuunreacties, maakt mensen onvruchtbaar en is dodelijk, waarschuwt Stuckelberger. Ze verzamelt gegevens over het aantal sterfgevallen als gevolg van de coronavaccins en concludeert: “Het is écht verschrikkelijk. De media zwijgen hierover. Dit is een misdaad tegen de menselijkheid. Het is een biowapen.”

Mensen leven in een dictatuur en hebben het niet eens door, benadrukt de klokkenluider. Ze wijst erop dat er vaccinobligaties zijn uitgegeven waar veel geld aan wordt verdiend. “Ze spelen roulette met de vaccins en met mensenlevens. Het is oplichterij. Wij zijn marionetten. Het vaccin wordt gebruikt als excuus om geld te verdienen en controle uit te oefenen. Het interesseert ze niet [wat er met ons gebeurt].”

“De WHO fungeert als vaccinverkoper en -propagandist. Het is de Wereldvaccinatieorganisatie.”

Dit is het tweede deel in een driedelige serie.

4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Astrid Stuckelberger heeft natuurlijk 100% gelijk. En dan weet zij ook nog eens waar zij het over heeft. De WHO zal heus oorspronkelijk wel een goede organisatie geweest zijn met de juiste bedoelingen, maar daar is nu NIETS meer van over.
Deze organisatie is een speelbal geworden van levensgevaarlijke figuren, die maar op één ding uit zijn: het vernietigen van het menselijke ras. En helaas lukt dat nog aardig op dit moment.
De mensen die nog wel hun verstand in hun kop hebben, doen hier niet aan mee en zijn inmiddels de paria’s van de zogenaamde “nieuwe maatschappij” geworden.
NU komt het er op aan om onze ruggen recht te houden en dat zal bepaald niet meevallen. Mijn lieve buurvrouw heeft het al een tijdje over het feit, dat wij nu beland zijn in, wat de Bijbel noemt, “de Grote Verdrukking”. Met alles wat er nu gebeurt ben ik het daarmede wel eens.
Wat betreft de opmerking over dat wij inmiddels in een dictatuur leven: natuurlijk, en dat is al sinds begin vorig jaar die zogenaamde pandemie, op valse voorwaarden, is uitgeroepen. Voor ONS, als ongevaccineerden, blijft dit sowieso bestaan. En wat betreft de onnozele mensen die zich wel hebben laten prikken…. deze leven in een schijnwereld met een schijnvrijheid. Ik denk dan aan het begrip “Twi Light Zone”.
Ik wens IEDEREEN heel veel sterkte in deze, denk wel, moeilijkste tijd op aarde.

Locke
Locke
2 jaren geleden

Het is één corrupte zooi, gelukkig is niet iedereen bevangen door onwetendheid en zijn er nog mensen streetwise. De eigen uitvinding van de klieken “you own nothing and be happy” wordt hun koekje uit eigen trommel. Heb nog nooit zo verlangd naar een baan als opperrechter, was daar snel klaar mee zonder uitzondering.

Vout
Vout
2 jaren geleden

We zijn marionetten? Praat lekker voor jezelf, ik ben er geen in ieder geval.

RayOflight
RayOflight
2 jaren geleden

Tachtig procent zal het worst zijn. Even zijn ze wakker en dan word de cognitive dissonance weer aangezet. Heel duidelijk is het dat het onmogelijk is mensen wakker te maken die willen blijven slapen.

Internet is ook nog eens een slechte manier om mensen te overtuigen. Tachtig procent zijn meelopers , stockholm syndroom ?

Wat moet je daar mee ? De media had tot taak om de waarheid boven tafel te brengen maar doet dit niet. Die tachtig procent blijft altijd achter de media aanhollen.

Klokkerluiders zoals Astrid Stuckelberger zijn altijd maar een druppel op de gloeiende plaat. Binnen een paar weken ondergesneeuwt door verse media propaganda. En dan komt er weer een nieuwe. Een aantal mensen word even wakker en de cyclus herhaalt zich. Het is waar dat het tij gekeert is maar is dat voldoende zodat er snelgenoeg actie wordt ondernomen ? Lijkt me dat nog heel veel vrouwen mannen en kinderen zullen sterven door de gifspuit voordat het zover is want de waarheid is te ongeloofwaardig ,ingewikkeld of gewoonweg omdat mensen naar vakantie willen.

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x