Homepagina » Buitenland » Door Amerika getrainde terroristen staan op het punt Syrische stad Palmyra aan te vallen. Dit is het achterliggende doel
Door Amerika getrainde terroristen staan op het punt Syrische stad Palmyra aan te vallen. Dit is het achterliggende doel

Door Amerika getrainde terroristen staan op het punt Syrische stad Palmyra aan te vallen. Dit is het achterliggende doel

Door Amerika getrainde militanten staan op het punt een terreuraanval uit te voeren op Palmyra, een stad in de Syrische provincie Homs. De stad werd een jaar geleden heroverd op terreurgroep IS.

Volgens het Russische Verzoeningscentrum in Syrië is dit bevestigd door twee militanten van een groep die verbonden is aan het Vrije Syrische Leger.

De gevangengenomen militanten waren op weg naar Palmyra. Ze waren vertrokken uit een nederzetting met zo’n 500 militanten vlak bij de Amerikaanse legerbasis al-Tanf.

Amerikaanse instructeurs

Ze werden overvallen door Syrische regeringstroepen, aldus een woordvoerder van het centrum tijdens een persconferentie op zaterdag.

“Eén van de terroristen zei dat hun groep werd getraind door Amerikaanse instructeurs. Wapens en munitie werden geleverd vanuit de Amerikaanse basis.

Het doel van de militanten was om terreuraanvallen uit te voeren nabij Palmyra zodat de militanten de stad in de komende week kunnen binnenvallen.

Voorwendsel

De Amerikaanse basis bevindt zich vlak bij het vluchtelingenkamp Rukban, waar meer dan 60.000 vrouwen en kinderen uit Raqqa en Deir ez-Zor verblijven.

In julie waarschuwde het Russische ministerie van Defensie dat militanten van plan waren om in Idlib een chemische aanval uit te voeren.

Zo’n aanval zou vervolgens door de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk worden gebruikt als voorwendsel voor luchtaanvallen.

Foto: Wikimedia Commons

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marduk's Revenge schreef:

  Zie je wel die VS doet wat ze willen in Syrië.
  Dat begint een wrede grap te worden Rusland in Syrië.
  Dat begint gewoon opnieuw die oorlog daar.
  Frappant dat die Russen gedetailleerd alles weten maar niet ingrijpen.
  Zelfde met die andere stad waar ze de deepstate dus een gifgas aanval willen doen.
  Syrië werd aangevallen en onder oorlog gezet door de VS, Assad vroeg ocharme hulp, in oorlog als je om hulp vraagt gaat het er anders aan toe hoor.
  Op geen 1 wijze stopt Rusland die deepstate terreur in een normale wereld hadden die Russen die terroristen opgeruimd en dan heeft de deêpstate geen IS legers meer daar, dat is nu net wat NIEMAND doet (die terroristen opruimen) ah neen Rusland laat keer op keer de VS al die terroristen evacueren onder de Russen hun ogen daar! Enige bombardementen die ze doen is op Assads volk!
  Sorry maar ik trap hier niet meer in dat Rusland de goede zijn, keer op keer onder de Russen daar doet die deepstate wat ze willen, Rusland legt hen geen haar in de weg.
  Dat is nu toch klaar duidelijk!

  11 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   weet je wat ook zo gek is…
   Bij de golfoorlog konden we live alles mee volgen…
   meer dan 27j later zien wij niets meer, al die satellieten waar ze uw porien mee kunnen tellen zijn nu niet van kracht? Dus Chinese en Russische satellieten sporen niets op??
   Waar zijn die inlichtingen diensten van Rusland dan mee bezig?
   Dat is daar een open zandbak en ze krijgen IS niet klein of te pakken?
   Nu logica en verstand zit hier niet in, geen 1 land roeit IS daar uit, gek wanneer een IS konvooi door die open zandbak daar rijdt (wij zien allen die beelden) die Russen dat NOOIT bombarderen, als ze al van juli weten dat ze een gifgasaanval gaat doen waarom krioelt het dan niet van Russen in Idlib om dat te voorkomen?
   Dat is iedere keer wanneer Assad zijn land bijna terug heeft dat die deepstate met haar IS troêpen daar terug oorlog begint onder die Russen hun neus!

   7 likes
   • weg met ons schreef:

    @Marduk’s Revenge

    Je reactie is begrijpelijk, maar er zal ongetwijfeld meer spelen dan even simpel de VS en ISR en ook SA een schop in de ballen te kunnen verkopen.

    Als de Russen met de VS en andere idioten een groot spel spelen, wat gaan we dan doen? Niks!

    We zijn uiteindelijk al verloren, Europa is reeds kapot en volledig geïslamiseerd. Goed, de hoop lag in Rusland en blijkt ook Rusland geïnfecteerd met het Rothschild en Bilderberg zombie virus. Dan zijn we verdomd en is binnenkort iedereen een moslim met chip in het lijf.

    De Nederlanders, het meest grote links en rechts NSB volk zal er voor buigen en zich volledig eraan overgeven. Anders zou iedereen wel thuis blijven, geen VS meer bezoeken of de auto laten staan en niets meer ondernemen en geen feestjes meer vieren en nooit meer stemmen, dat heet BOYCOTTEN….Maar, daar kan de vrolijke kaaskop niet aan beginnen, want plezier gaat boven alles. En dan zouden de Russen opeens de bad guys zijn?

    Beste, wij zijn verdomd, omdat de mens er zelf om vraagt.

    7 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     ach beste weg met ons
     ben zo klaarwakker geworden, heel de planeet is corrupt, alles en iedereen is onder die khazaren bankiers, blijkbaar besefte ik niet goed wat macht is, na de wetenschap dat Rusland van die rothschilds is volledig (verwijs je naar dat boek van gisteren) en hoe er niets op aarde positief veranderd totaal niets heb ik mijn wake up gehad, uiteindelijk via israehell wordt de planeet al gerund uitgevoerd door de VS.
     Rusland en China hebben perfecte marxisme joodse geschiedenis, de NWO komt van daar zo werken die rothschilds , zij regisseren alles vooral China, zoek maar eens op Mao en crypto joden, communisme en zo…
     Je krijgt dan de mokerslag van je leven, zeker wanneer je de huidige president China constant over een NWO bezig hoort plus dat beleid in China naar het volk toe, zou me niet verbazen dat zij hun bevolking beginnen chippeh

     7 likes
     • weg met ons schreef:

      @Marduk’s Revenge

      Ben het volledig met je eens, maar zijn roepende in de woestijn. Goed bekeken, dan zijn we klaar om volledig afgemaakt te worden. En als ik de domheid en de vanzelfsprekendheid om mij heen beschouw, de arrogantie van het gemiddelde volk, dan verdient men dat wat men in de toekomst gaat krijgen. Men wil de totale ondergang, incl. de nep joden? Dan zullen ze het krijgen ook! Dat wij dan ook de schlemiel zijn, het zij zo.

      6 likes
 • WIM Matulessy schreef:

  De Amerikanen trainen de terroristen met wapens.Ik ben voorstanders dat Rusland en China de Amerikanen in het Midden Oosten vernietigen.De Amerikanen is de smeerlap volk die ik kent.

  15 likes
  • Stom verpaast!. schreef:

   Weet je dat America het niet meer bestaat?. Corporaties gebruiken hun troepen macht!.

   4 likes
  • Gezinusk schreef:

   Hoi Wim,

   Duimpje omhoog voor je bericht. Alleen zou ik Amerikanen willen inwisellen voor westerse elite met hun privatenbanken en oligarchen. Zij namen iedereen in de maling en hebben in elke uithoek in de wereld er een puinhoop van gemaakt.

   4 likes
  • Frits schreef:

   En wel eens afgevraagd hoe al die I.S.terroristen aan al die nieuwe Nissan pick-up ,s komen …. volgens de officiële lezing zijn die auto,s buitgemaakt in delen waar de Amerikanen moesten vluchten…en die I.S. gasten hebben toen al die S.U.V,s gepikt meer dan 800 stuks … ( de Amerikanen konden toen niet in dat ,,gevaarlijke gebied die terreinen vol auto,s ff bombarderen ) dat gelooft toch geen mens…ook Trump bespreekt dit in een speech; hij zei 800 stuks? ..8 of 18 dat geloof ik nog maar 800. ?

   2 likes
 • Louise schreef:

  Het spel wordt wat doorzichtiger, het is meer een psychologische oorlogs voering….
  Is het toeval dat deze aanval van de Amerikanen plaats gaat vinden terwijl Rusland met China samen de grootste
  militaire oefening gaat houden sinds 1980…..Maand september.
  Iedere media geeft zn eigen draai er aan, maar die oefening staat vast, worden mensen misschien wat zenuwachtig ?
  Alsof Rusland en China hun militaire geheime wapens laten zien, neen natuurlijk…..
  Het barst in het midden- oosten van de Amerikaanse basissen ….

  4 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   weet je nog Louise toen jhihadi jhon (mI-5-6 wilden of hadden hem gerecruteerd) al die journalisten live keelde? Al de Koptische christenen die daar afgeslacht werden, die Jezidi’s …
   Wel in een normale wereld hadden landen toen al gezamelijk dat IS moeten plat bombarderen. Gebeurde niet tot op dag van vandaag niet.
   Rusland en China zijn zogezegd de aartsvijanden van de deepstate?
   Syrie laat net zien van niet, want waarom geen vereende krachten van China Rusland en ze vegen Syrie schoon… Dat doen tegenstanders in oorlog, niet zoals nu waar iedereen bombardeert en gifgas aanvallen doen tegen Assad. En IS laat iedereen met rust.

   Waarom doet Rusland niet zoals bij de golfoorlog? Zijn legers vol camera’s met satelliet begeleid via RT weergegeven hoe ze IS opruimen daar (Assad vroeg deze hulp in de door VS gestarte oorlog in zijn land)), kan iedereen live mee volgen en als dan die VS IS ligt te helpen staat het op beeld via media.

   Syrie is de speeltuin van iedereen om bommen te droppen maar niemand dropt die op al nusra, al qaida IS, neen de bombardementen zijn steeds in Nadeel Syrie en Assads volk.
   Uiteindelijk zit iedereen Syrie te vernietigen zonder einde want het herbegint weer, ocharme dat volk daar 🙁

   6 likes
   • weg met ons schreef:

    @Marduk’s Revenge

    Heet dat niet de Armageddon, die zal uitgevochten worden bij de rivier de Eufraat, of wat daar nog van over is.

    Verwacht van niemand wonderen, ook niet van Rusland of China, uiteindelijk vecht ieder land voor z’n eigen belang.

    4 likes
 • Louise schreef:

  Hoi Marduk, het is een groot spel waar wij ( burgers) niets van horen te weten, echt de media kletst er maar op los…..
  Het enige wat je kunt doen op dit moment is je eigen verstand gebruiken…. Persoonlijk ben ik nog steeds van mening dat Amerika nog steeds probeert de Russen uit te lokken, en tja als die terug gaan slaan zijn wij hier de dupe…. Met wat cynische humor denk ik dan gelijk , behalve einde oefening voor ons is het gelijk einde islamitisering die gaan mee kopje onder… Maar eerlijk gezegd denk ik niet dat dit op korte termijn gaat plaats vinden.. ( sprak zij hoopvol).
  Ach je leert gelijk dat vrijheid niet bestaat, je bent altijd wel van iets of iemand afhankelijk ….. Jammer dat we hier in Europa zo afhankelijk zijn van papa Amerika ( hoe zo vrijheid ) we moesten ons zo nodig verplicht verbinden zakelijk, terwijl we op dit moment beter zaken kunnen doen met Rusland , b.v GMO vrije producten en gas natuurlijk. Volstrekte domme infantiele mensheid wat elkaar niks gunt, je creeert zelf je vrienden maar ook je vijanden,,,,,,,

  11 likes
 • salvar schreef:

  niet je eigen te druk maken over het midden-oosten.
  druk maken moet je over wat hier binnen komt.
  de elite hebben het mooi voor elkaar.
  1). volksverhuizing uit het midden-oosten en de andere landen in afrika,ze staan te trappelen om de boel op scherp te zetten hier.
  2). doe je niets dan ben je overgeleverd aan het tuig.
  3). doe je wel wat (zoals je ziet in duitsland) dan ben je een racist of nazi.
  4). doe wat om er tegen in te gaan krijg je chaos en dat is precies wat ze willen de elite.
  zoals je ziet ben je altijd de pineut en het is aan ons wat te doen.
  waar zouden de politie en het leger staan zouden die ons beschermen denk je, je zou zeggen van wel die zijn tenslotte de beschermers van de burger toch?
  het wordt tijd dat we opstaan als volk al is het alleen maar om aan de regering te laten weten dat we er genoeg van hebben en de grenzen dicht moeten,we zijn nu nog in de meerderheid dus…….
  niet meer stemmen je heb er toch niets aan, rutte 4 misschien.

  6 likes
 • Louise schreef:

  Ohhh even allemaal de collum lezen van vandaag 3/9 Theodor.Holman. In het Parool.
  Moslim terrorisme interesseert niemand meer ene zak.
  Daar staat zwart-op-wit hoe Nederland er voor staat, dat is de mentaliteit van nu !
  Daar kunnen we dus nooit tegen op……

  4 likes
  • salvar schreef:

   @louise

   ze hebben ons 30 jaar lang de mond gesnoerd.
   er zijn ook moslims die het geen zak interesseert we worden zo meteen allemaal in de shit meegezogen.
   in principe is het van de zotte dat een handvol idioten op deze aardkloot de dienst uitmaken.

   3 likes
  • michel de la rie schreef:

   Bijna eng, die analyse van Hofman. Weerspiegelt echt het linkse gedachtegoed dat hier in NL bij de politieke criminelen op het binnenhof en een groot deel van de politiek-correcte bevolking heerst. “Zolang ik er maar geen last van heb”; wat een VOC-mentaliteit. Je vraagt je af wanneer NL wakker wordt en het gevaar dat zichtbaar gaat zien.

   2 likes
 • Frans schreef:

  En.. werkelijk het is niet wat het lijkt.
  “Het is frappant dat Rusland tot in detail op de hoogte is’
  Dan is ook Amerika, oftewel ‘het militair industrieel complex’ ook precies op de hoogte van wat zich daar afspeelt.
  Rusland en China Syrie schoonvegen?!
  Dan heb je precies de start van WO 3.
  Dus dat gebeurt niet!!
  Geen WO 3! En juist Rusland en China voorkomen zo de zo ‘Felbegeerde WO 3 die het M.I.C. wil.
  Dus Rusland en China kun je nog wel wat vertrouwen geven.
  Het westen heeft geen greintje om op te vertrouwen.
  Omdat alle regeringen hier onder de knoet van het M.I.C. zitten.
  Er is door vroegere Amerikaanse precidenten voor gewaarschuwd maar het monster is tot aanzijn gekomen en raast over de wereld, in al zijn vormen en camouflages, (nog).
  Dus nogmaals, Niets Is Wat Het Lijkt!

  4 likes
 • Henk Azie schreef:

  Als Putin reageert met een militair antwoord hebben we WW3 en zal er weinig of niets over zijn van de wereld zoals we die kennen. Putin is begaan met zijn volk en zal het daarom niet tot een conflict willen laten komen.
  Echter Rusland heeft technisch een grote voorsprong op de VS. Ik denk zodra Putin zijn wapen arsenaal op peil en op zijn plaats heeft hij voorgoed afrekent met de NATO.

  0 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   nee lees dit boek, gans dat Rusland is eigendom van die rothschild, logisch na lenins joodse bolsjewieken die daar 100 miljoen Russen uitgemoord hebben, van toen hebben de rothschilds/rockefellers en joodsé olicharchen alles in handen in Rusland!
   Gazprom alle olie petroleum in Rusland is van rothschilds plus alle multinationals ook.
   Putin heeft met die rothschilds ook aandelen overal in

   Beestige leugen Putin die de rothschilds buiten gooide, lees het zoek het op, het klopt allemaal, die kan de rothschilds niet uit Rusland gooien! NWO komt van China en Rusland

   https://books.google.be/books?id=BdNjTbcB__0C&pg=PA434&lpg=PA434&dq=rothschild+gazprom&source=bl&ots=zDL9EtFgDd&sig=0E0axgnqxAt_ayYm9ERkMZdId7U&hl=nl&sa=X&ved=2ahUKEwinuMPv-ZzdAhXNLFAKHa_KAQI4ChDoATABegQICBAB#v=onepage&q=rothschild%20gazprom&f=false

   0 likes
   • Henk Azie schreef:

    Hoi Marduk’s R,
    Ik ben op het moment het onderwerp ‘archons’ weer aan het oprakelen en kom zo’n beetje tot de conclusie dat het niet eens de Rotschilds en khazaren zijn die ons leven verzieken. Deze psychopaten zijn alleen maar handlangers.
    Een paar duizend jaar geleden werden we al gewaarschuwd voor deze archons. de archons voeden zich met onze angst. Het ligt dus aan het individu om dit te bevechten: geen angst hebben. Meestal is de angst gebaseerd op doodgaan en verliezen van bezit.
    Ik ben het eens met U dat de NWO van rusland/China kan komen, beide landen waren proeftuin voor massa beheersing. En dan die ‘zijde route’ die al aangelegd is.

    1 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     je hebt gel1jk, op de een
     of andere wijze hebben die rothschilds totale macht over alles, zelfs over die archons in 1666 is die rothschilds het gelukt om boven alles te heersen.
     Ik begrijp dat niet want zoiets is onmogelijk, die khazaren hebben de planeet noch universum gecreëerd. Dus vanwaar hebben zij die solo macht…. geen 1 negatief demonische kracht kan je als mens slaven…
     Misschien zijn die 12 families en rothschilds idd geen mensen dat zou alles verklaren ze zijn geen reptielen maar wie weet de archons zelf.
     Ze zijn openlijk dat ze de mens willen uitroeien, wel Henk als zij geen mensen zijn verklaart dit veel.
     Het is abnormaal dat die allemaal meer dan 100j oud worden, nooit ziek zijn, nooit rebellie in die middens en wat ze kunnen. Van 1666 faalt hen niets, niets of niemand kan hen aan laat staan verslaan.
     Ze zijn straffer slimmer en hebben gans de planeet in handen.
     Ze zijn de ondergang van de mens planeet en zichzelf want niemand geraakt meer van de planeet. Ze kunnen nog niet eens meer naar de maan….

     1 likes
     • Henk Azie schreef:

      M’n Beste, Het is de religie die hen steunt. de wijze van denken is ons door de religie opgedrongen. De religie die het materialisme invoerde (en belasting!), de gelovigen opdraagt een onderdrukker te aanbidden, en ons van het spiritueel denken heeft afgehaald. Ook al ben je niet gelovig tegenwoordig, of atheïst, je wordt dagelijks geconfronteerd met deze doctrine die o.a. de wetenschap in de weg staat. Ik denk dat dit alles begonnen is met Abraham, die het verbond sloot met Yahweh. De archons zijn niet organisch, zij nemen bezit van een ziel, of misschien beter gezegd zij nemen het lichaam over. De scrolls van Nag Hammadi waarschuwden de mensheid tegen die archons, en dat was al zo’n 1600 jaar terug.
      Wat betreft de leeftijden van de galbakken, ja ze hebben geld en dus goede doctoren, maar let eens op de ogen allemaal dezelfde vorm en uitdrukking.
      Als een individu leert maling aan de dood te hebben en het materialistisch denken overboord zet het je al een verdediging van je ziel. En hebben deze archons geen vat op je ziel. Uiteindelijk is het leven maar een oneindig klein stukje op de eeuwigheid, en kun je beter lijden tijdens het leven om toch kans op de eeuwigheid te hebben.
      Al met al schijt aan de hele wereld hebben, maar op een sociaal verantwoorde manier.
      Hartelijke Groet!

      1 likes
 • Louise schreef:

  @ Michel de la Rie…Holman slaat hier de spijker op z’n kop , zo zijn veel reaktie’s de laatste jaren…
  En dan zo’n Burgermeester ,, gewoon door gaan met leven ,, natuurlijk maar 30 jaar geleden zou er wel degelijk gedonder zijn gekomen.. zouden deze mensen zich allemaal wel realiseren dat zij deze samenleving zelf zo hebben gecreeerd ? Of is het pure onnozelheid ….gebrek aan realiteitszin …..

  1 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Zolang Israël niet van de kaart is geveegd, elke Synagoge / Katholieke kerk inclusief het Vaticaan / Moskee niet is vernietigd, is het dweilen met de kraan open ! Daarna de City of London en Washington DC… Daarna de poppetjes zoals de leden van de Koningshuizen de Rothschilds, Bush & Clinton familie en nog wat van dat Satanistengebroed en de zon gaat weer schijnen !

  1 likes
 • x

  Check Also

  coronacrisis

  Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

  Dag in dag uit zie je dezelfde ...

  libanese

  Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

  De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...

  >