Buitenland

Justitieminister Barr spreekt zich uit tegen vaccinatiecertificaten Bill Gates: ‘Ik maak me hier zorgen over’

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse justitieminister William Barr heeft zich uitgesproken tegen een voorstel van Bill Gates om mensen een certificaat te geven als ze zijn gevaccineerd tegen het coronavirus.

Barr is bezorgd dat een dergelijk certificaat persoonlijke vrijheden zal aantasten.

“Tijdens een noodtoestand zijn passende, verstandige maatregelen voldoende,” zei Barr toen hij in het programma The Ingraham Angle op Fox News een vraag kreeg over het voorstel van Gates.

Certificaat

“Ik maak me hier zorgen over; het volgen van mensen, vooral als dat gedurende een langere tijd gebeurt,” voegde hij toe.

Gates financiert meerdere projecten die zich bezighouden met het ontwikkelen van een coronavaccin.

Tijdens een vraag- en antwoordsessie op Reddit werd hem gevraagd welke veranderingen we na de pandemie kunnen verwachten in de samenleving.

De miljardair suggereerde dat mensen een certificaat krijgen zodra ze zijn gevaccineerd tegen het virus.

Andere manieren

“Uiteindelijk zullen we digitale certificaten krijgen die laten zien wie hersteld is of wie recentelijk is getest, en wie een vaccin heeft gehad,” lichtte hij toe.

Veel mensen reageerden kritisch op het voorstel: “Dit bewijst het gelijk van complottheoretici die zeggen dat wereldleiders een merkteken door middel van vaccins willen verplichten.”

Barr zei dat vrijheden onder bepaalde omstandigheden ingeperkt kunnen worden, zoals tijdens een oorlog of pandemie, maar voegde toe dat het ministerie van Justitie nu gaat kijken of ‘de draconische coronamaatregelen wel te rechtvaardigen zijn en of er andere manieren zijn om mensen te beschermen’.

[Epoch Times]

4.3 15 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
2 jaren geleden

De meeste mensen hebben al de RFID chip via vaccinatie programma’s binnen gekregen sowieso de jongeren, veel ouderen ook dmv de gratis vaccinatie programma.
Dan nog wat anders. Corona is geen virus maar een parasiet daarom slaat Hydroxycloroquine da voor malaria gebruikt wordt ook aan omdat Malaria veroorzaakt wordt door een mug is die besmet is met deze parasiet.

Ron
Ron
2 jaren geleden

Het monster is dus al lang op deze wereld. De maskers vallen af.
Bill Gates rijk geworden door mensen uit te zuigen en nu de niet arts die de wereld dicteert hoe ze zich moeten gedragen. Hij heeft met zijn foundation enkel een spoor van dood verderf en gehandicapten getrokken.

Philip
Philip
2 jaren geleden

SNOWDEN: GOVERNMENTS WILL USE THE CORONAVIRUS TO SEIZE MORE POWER

Famous whistleblower Edward Snowden has a dire warning for everyone grappling with the coronavirus pandemic: don’t let authoritarians exploit the crisis to claim more power.

https://futurism.com/the-byte/snowden-governments-use-coronavirus-seize-power?fbclid=IwAR2KAwO6sUus0WJM2yfbfqOBba4KRX4TzxHyVPcMWdOVceZvgUSHYShQMUQ

exegese
exegese
2 jaren geleden

Ik zal mij noooooit laten vaccineren en ik zal iedereen die mij lief is dringend adviseren dat ook niet te doen ongeacht wat de consequenties zijn. Er wordt nu gedurende 70 jaar met allerlei vaccins gewerkt en het immuunsysteem van mensen is sindsdien alleen maar verzwakt. De meeste mensen gaan gebukt onder allergieën, auto-immuunziekten en allerlei chronische aandoeningen en we worden alleen maar zieker en zieker. We worden wel met allerlei kunstgrepen langer in leven gehouden, maar de kwaliteit van leven is steeds meer aangetast. Gezondheid zit niet en een spuit en ook niet in een pilletje doch in een gezonde natuurlijke voeding, een gezonde leefstijl, een goede mindset en een leven in vrijheid. Laat Bill Gates die spuit maar in z’n eigen reet steken, hij weet immers zo zeker dat het geen kwaad kan. Ik laat me niet merken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x