Paranormaal

Is dit de geest van Michael Jackson?

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is veel aandacht voor een foto van een Britse imitator van Michael Jackson waarop de geest van de overleden King of Pop te zien zou zijn. De foto is gemaakt tijdens een recent eerbetoon aan Michael in Bromley, even ten zuidoosten van Londen.

Op de foto, die is gemaakt door de 14-jarige Reece Savva, is een mysterieuze figuur zichtbaar. Sommigen geloven dat het de geest van de overleden popster is. “Het was zo vreemd,” zei Reece. “Er was niets te zien toen ik stond te wachten op een handtekening. Ik heb geen idee hoe dit kan.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Is dit de geest van Michael Jackson?

“Het was alsof hij zijn hoofd even om de hoek van de deur stak en weer verdween. Ik geloofde nooit in geesten, maar nu ben ik gaan twijfelen,” aldus Savva. Zijn moeder Angela bevestigt dat er geen spiegels of andere trucs zijn gebruikt en ze is er 100 procent zeker van dat het de geest is van Michael Jackson.

“Het gezicht lijkt op dat van Michael Jackson,” zei ze. “Toch denk ik dat hij niet naar een imitator zou gaan kijken als hij zou opstaan uit de dood.” Michael Jackson, die in 2009 kwam te overlijden, maakte in de jaren negentig een korte film genaamd ‘Ghosts’. In de film zijn meerdere nummers te horen.

Eind 2011 oordeelde een jury van de rechtbank in Los Angeles dat lijfarts Conrad Murray schuldig is aan de doodslag van de popster. De arts gaf Jackson opzettelijk een overdosis narcosemiddel. De excentrieke Jackson was één van de succesvolste artiesten van de 20e eeuw. Hij verkocht meer dan 750 miljoen albums en singles.

[News Shopper, Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
9 jaren geleden

Ik vind dat het er niet echt uit ziet als een geest. Niet alleen qua vorm, maar ook qua kleur. Een blauwe geest? Als ik een geest zie, dan is dat meer als een zoort witte gedaante. Zoms zo vel dat mijn ogen beginnen te prikken/tranen door de velheid. Daarom twijfel ik of deze foto wel echt is…

Mentinho Bassaro
Mentinho Bassaro
9 jaren geleden

Wat voor nut heeft het om iets wel of niet te geloven en wat is zogenaamd “bewijs” voor zogenaamde echtheid? In feite is de aarde nog steeds plat want dat is wat je in je directe omgeving kunt waarnemen en we leren om onze ervaringen en indrukken in te schatten als zijnde 100% waar en “echt”.

Onderzoeken laten zien dat onze perceptie gestuurd wordt door een oncontroleerbaar vertaalsysteem dat ons een beeld presenteert van iets waarvan we aannemen dat het zich om ons heen bevindt. “Ja maar, ik zie het toch?” Je ziet helemaal niks. Je ervaart ervaringen. Dat is de enige zekerheid en al de rest is speculatie en invulling. Je kunt niet aantonen dat jouw indruk dat er een kopje op tafel staat een direct bewijs is voor de fysieke aanwezigheid van dat kopje, alsof het een externe oorzaak zou zijn van jouw ervaring. Het enige wat je zeker kunt weten is dat je je bewust bent van ervaringen. “Fysiek” bestaat trouwens niet want zogenaamd solide materie bestaat voor meer dan 99% uit lege ruimte en is niks anders dan een verdichte distributie van waarschijnlijkheidsgolven.

Waarom zouden we geen “geesten” kunnen ervaren?

peter
peter
9 jaren geleden

Als dit de geest van michael jackson is, ziet ie er nu zelfs slechter uit dan bij leven!

ZetaReticulan
ZetaReticulan
9 jaren geleden

Dit is niet de geest van Michael jackson, dat kan ook niet want Michael Jackson leeft gewoon nog.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x