Buitenland

Grote vraagtekens bij vondst Jürgen Conings: ‘Dus die supergetrainde speurhonden hebben een lijk gemist?’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Dilserbos in België is het lichaam gevonden van de voortvluchtige Jürgen Conings, zo heeft het OM in België bevestigd. Conings zou zelfmoord hebben gepleegd. Het lichaam werd gevonden door de burgemeester van Maaseik, die in het natuurgebied aan het mountainbiken was met vrienden. Hij zei dat hij een sterke lijkgeur rook en vervolgens de politie heeft gebeld.

Sinds mei werd met man en macht naar Conings gezocht nadat hij viroloog Marc Van Ranst had bedreigd, die moest onderduiken. Hij had wapens van een kazerne meegenomen.

Mensen zetten grote vraagtekens bij de vondst van de militair. Robert Jensen zegt dat hij vooral een vraag heeft over het statement van de burgemeester van Maaseik. “Ik rook een sterke lijklucht. Hoe weet je in vredesnaam hoe dat ruikt?”

Conings is gevonden op de verjaardag van Marc Van Ranst

Publicist en vlogger Sietske Bergsma voegt toe: “Alleen in een Pieter Post-achtig script vindt de burgemeester de dode voortvluchtige militair. Maar het zal allemaal wel.”

“Defensie spendeerde in weken al meer dan 650.000 euro, zette honderden mensen in, specialisten, pantservoertuigen, honden, helikopters, et cetera. Er werden buitenlandse politionele diensten ingezet en de burgemeester vindt hem tijdens een rondje fietsen…” twittert Niemands Knegt.

Saillant detail: Conings is gevonden op de verjaardag van Marc Van Ranst. En uiteindelijk werd zijn lichaam gevonden in de buurt van de plek waar zijn wagen op 18 mei werd teruggevonden. En het leger en de politie hebben de afgelopen weken meermaals in het gebied gezocht en konden toen geen spoor van de man vinden.

Raadslid Bart De Meulenaer uit Roeselare schrijft:

Wij geloven er niets van

Ook de familie en kennissen van Conings hebben zo hun twijfels: “Wij geloven er niets van.” Buurtbewoner Philippe zei dat hij vanochtend nog heeft gewandeld waar Conings gevonden is en niets heeft geroken, bericht de Het Belang van Limburg.

4.8 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anna
Anna
1 jaar geleden

Vreemd dat hij nu plots gevonden is en nog wel door de burgemeester. Ik zet er vraagtekens bij, het hele verhaal was al vreemd en nu deze ontdekking?? Moesten ze er een eind aan breien?

AnnoNimbus
AnnoNimbus
1 jaar geleden

gezelfmoord….

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
1 jaar geleden

hij is in veiligheid gebracht door de engelenschaar ( of aliens ) van Onze-Lieve-Heer.

en nu moeten deze schurken, seriemoordenaars en massamoordenaars de zoveelste leugen verzinnen.

lachwekkend, maar iedereen met een minimum aan logisch denkvermogen en opmerkingsvermogen weet dit.

Robbe
Robbe
1 jaar geleden

Geef toe! Een burgemeester op de fiets is goedkoper dan getrainde politiehonden en een leger agenten en militairen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x