Homepagina » Buitenland » Amerikaanse marineveteraan wordt wakker als Zweed
Amerikaanse marineveteraan wordt wakker als Zweed

Amerikaanse marineveteraan wordt wakker als Zweed

Michael Boatwright werd in februari bewusteloos aangetroffen in een motelkamer. Toen hij wakker werd herkende hij zijn eigen gezicht niet.

Op zijn rijbewijs staat dat hij in Florida is geboren en tussen 1971 en 1973 bij de Amerikaanse marine zat. Boatwright luistert alleen nog maar naar de naam Johan en spreekt enkel Zweeds.

Artsen uit Palm Springs in Californië hebben om hulp gevraagd. Boatwright is gediagnosticeerd met transient global amnesia, geheugenverlies zonder aanwijsbare oorzaak en met korte duur. Artsen vermoeden dat het geheugenverlies verband houdt met een traumatische ervaring.

Zoektocht

Maatschappelijk werkster Lisa Hunt-Vasquez probeert de puzzelstukjes in elkaar te passen. Na een zoektocht op internet is ze erachter gekomen dat Boatwright grafisch ontwerper was en in Japan en China Engelse les gaf.

Hunt-Vasquez ontdekte dat zijn ouders al zijn overleden en dat zijn vrouw in 1983 van hem is gescheiden. Wel kwam ze de zus van Boatwright op het spoor. Zij zegt haar broer al 10 jaar niet meer te hebben gezien.

Realiteitszin

“Als ik naar foto’s kijk zie ik mijn ex-vrouw, mijn zoon, mijn moeder en mijn oma, maar ik herken ze niet,” zei Boatwright. “Ik ken ze niet.”

Hunt-Vasquez bracht Boatwright in contact met een lokale Zweeds-Amerikaanse gemeenschap. Viola Wyler, een vriend van hem, zei dat hij de realiteitszin kwijt is. Wyler maakt uit haar gesprekken met Boatwright op dat hij ergens in de jaren tachtig korte tijd in Zweden moet hebben gewoond.

Bron: Mydesert.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. heel erg waarschijnlijk een Walk-In. Op zielsniveau vindt een overeenkomst plaats een ander wezen het lichaam te laten overnemen. Ik was reeds heel dikwijls aanwezend tijdens een Walk-In (6 keer). Kenmerkend is daarbij hoe massief de gezichtsuitdrukking, de manier van lopen, de luidsterkte van de stem, humor etc. compleet verschillend is van de persoon die oorspronkelijk het lichaam bewoonde. De reden daarvoor was en is, dat hoge ontwikkelde wezens niet mogen ingrijpen vanuit hogere dimensies. Dit zou een inbreuk zijn op onze vrije wil. In bepaalde gevallen mogen alleen wezen die op aarde zijn energetische veranderingen doorvoeren. Daarom stellen sommige spiritueel hoog ontwikkelde wezens op aarde hun lichaam tijdelijk ter beschikking voor nog hogere wezens. De invloed van een Walk-IN van Jesus, Thoth…. moeder Maria… ik krijg koude rillingen als ik terugdenk aan wat ik mee mocht maken. Een walk- in kan echter ook door 2 zielen overeen gekomen zijn. Als dit niet bewust kan worden gedaan, dan door een ongeval. Afhankelijk van het bewustzijnsniveau weet je na de “operatie” niks meer, tot je sterft.. Het voordeel daarvan kan zijn, dat je om bepaalde redenen niet de hele cyclus van geboorte en ontwikkeling moet doormaken… Wat echter niet in het schema past in dit filmpje is, dat de Walk-in normaal kan toegrijpen op het automatische deel van het lichaam. Je moet niet alles opnieuwe leren (taal, auto rijden…)

  1 likes
 2. eaten too much Knäckebröd,??

  0 likes
 3. Raar!

  0 likes
 4. Ik ken dit soort verhalen van mensen die onder hypnose teruggingen naar vorige levens en ineens een andere taal spraken, passend bij de situatie. Maar die werden weer hun nieuwe zelf nadat ze terugkwamen.
  Moet een traumatische ervaring zijn voor deze man.

  0 likes
 5. Het dna van de voorouders, die ieder in zich heeft, kan wakker geworden zijn,waardoor mijnheer nu anders spreekt.Waar zijn dus de doden?In een ieder van ons.De verborgen gebieden van de hersenen heeft de kennis van de al overledenen personen wakker gemaakt, waardoor de hersenen denken, in de andere persoon nog te zitten.In dit geval zou dus één van zijn voorouders door uitschakeling via een harde klap, waar bewusteloosheid op volgde, nu de controle over het lichaam heeft overgenomen, en waarschijnlijk is de eigen persoon zijn dna beschadigd,en kan zich niet meer uiten.

  0 likes
 6. [quote name=”Dondervogel”]Het dna van de voorouders, die ieder in zich heeft, kan wakker geworden zijn,waardoor mijnheer nu anders spreekt.Waar zijn dus de doden?In een ieder van ons.De verborgen gebieden van de hersenen heeft de kennis van de al overledenen personen wakker gemaakt, waardoor de hersenen denken, in de andere persoon nog te zitten.In dit geval zou dus één van zijn voorouders door uitschakeling via een harde klap, waar bewusteloosheid op volgde, nu de controle over het lichaam heeft overgenomen, en waarschijnlijk is de eigen persoon zijn dna beschadigd,en kan zich niet meer uiten.[/quote]
  of hij heeft een misdaad gepleegd en probeert er op deze manier onderuit te komen dat lijkt me waarschijnlijker.

  0 likes
 7. [quote name=”Dondervogel”]Het dna van de voorouders, die ieder in zich heeft, kan wakker geworden zijn,waardoor mijnheer nu anders spreekt.Waar zijn dus de doden?In een ieder van ons.De verborgen gebieden van de hersenen heeft de kennis van de al overledenen personen wakker gemaakt, waardoor de hersenen denken, in de andere persoon nog te zitten.In dit geval zou dus één van zijn voorouders door uitschakeling via een harde klap, waar bewusteloosheid op volgde, nu de controle over het lichaam heeft overgenomen, en waarschijnlijk is de eigen persoon zijn dna beschadigd,en kan zich niet meer uiten.[/quote]
  DNA bepaalt wat de kleur van je haar is en hoe je oorlelletje eruit ziet.

  Niet welke taal je spreekt.

  0 likes
 8. Hij is zijn geheugen kwijt, niet zijn realititeitszin! Voor hem is dit momenteel de realiteit!

  Ik heb zelf een vorm van epilepsie in mijn slaaphersenen. En als ik een aanval heb gehad kan ik mij bij het ontwaken bv niet herinneren welke dag het is en of ik bv naar mijn werk moet (kortetermijn geheugen) wel kan ik het telefoonnummer van mijn ouders (ouderlijk huis)herinneren omdat dit in mijn langetermijn geheugen is opgeborgen.
  Het is een hele vreemde gewaarwording.

  In mijn geval komt de informatie na een aantal uren en veel rust wel weer terug maar ik kan me dus voorstellen dat er bij deze man een aantal geheugen “doosjes” zijn afgesloten waardoor hij nu alleen maar bij een beperkte hoeveelheid info kan (zijn jaren in Zweden).

  Het lijkt me zeer beangstigend voor deze man; ik weet namelijk een beetje hoe dat voelt!

  0 likes
 9. ik zou wel willen wakker worden naast Karin Spolnikova!!!

  0 likes
 10. ik heb al tijden het idee, dat als iemand overlijd dat je op een x moment een lichaam van een ander die net is overleden, kan overnemen. Dit gebeurd volgens mij wel vaker

  0 likes
 11. vandaag hoorde ik een opgenomen toespraak van Jozef Rulof (www.rulof.org) waarin hij verklaarde dat er door een shock een vorig leven wakker gemaakt kan worden…

  0 likes
 12. [quote name=”Kapitein Biff”]Raar![/quote]

  Nogal wiedes Kaptein!

  0 likes
 13. Wellicht geeft een bezoekje aan een regressietherapeut wat inzicht in zijn verleden als ziel.

  0 likes
 14. [quote name=”Daisy”]Hij is zijn geheugen kwijt, niet zijn realititeitszin! Voor hem is dit momenteel de realiteit!

  Ik heb zelf een vorm van epilepsie in mijn slaaphersenen. En als ik een aanval heb gehad kan ik mij bij het ontwaken bv niet herinneren welke dag het is en of ik bv naar mijn werk moet (kortetermijn geheugen) wel kan ik het telefoonnummer van mijn ouders (ouderlijk huis)herinneren omdat dit in mijn langetermijn geheugen is opgeborgen.
  Het is een hele vreemde gewaarwording.

  In mijn geval komt de informatie na een aantal uren en veel rust wel weer terug maar ik kan me dus voorstellen dat er bij deze man een aantal geheugen “doosjes” zijn afgesloten waardoor hij nu alleen maar bij een beperkte hoeveelheid info kan (zijn jaren in Zweden).

  Het lijkt me zeer beangstigend voor deze man; ik weet namelijk een beetje hoe dat voelt![/quote]
  Je hebt zeker Narcolepsie ? Ja ik ken dat heb dat al van jongs af aan. Als ik een zware aanval heb gehad met de cataplexie erbij en slaapverlamming en ik word wakker na 7 min dan herinner ik me vrij weinig van voorafgaande heel zwak in ieder geval of het al lang geleden is dat dat gebeurde. Korte termijn geheugen is dan heel slecht, komt ook omdat je in de fase voor de echte aanval de aanval al is ingezet en dit kan uren al bezig zijn en je hersenen nemen niet zoveel op in die lage hersengolven toestand aangezien je eigenlijk voor 90 procent al slaapt maar nog niet an wakker bent. Ja niemand behalve narcolepsie patienten snappen dit zowiezo.

  0 likes
 15. [quote name=”Dondervogel”]Het dna van de voorouders, die ieder in zich heeft, kan wakker geworden zijn,waardoor mijnheer nu anders spreekt.Waar zijn dus de doden?In een ieder van ons.De verborgen gebieden van de hersenen heeft de kennis van de al overledenen personen wakker gemaakt, waardoor de hersenen denken, in de andere persoon nog te zitten.In dit geval zou dus één van zijn voorouders door uitschakeling via een harde klap, waar bewusteloosheid op volgde, nu de controle over het lichaam heeft overgenomen, en waarschijnlijk is de eigen persoon zijn dna beschadigd,en kan zich niet meer uiten.[/quote]

  Oh man wat een lariekoek zeg waar heb je die fantasie vandaan ? Vergeet het maar je theorie. Er zitten geen voorvaderen in ons.

  0 likes
 16. Mijn zoon is bioloog en heeft me eens uitgelegd dat t instinct van dieren wel gevormd is door ervaringen van hun voorouders. terwijl ik zei dat (bv) vogels die weg vliegen voor een kat een grotere overlevingskans hadden dan die die gewoon op hun takje bleven zitten…wie o wie heeft gelijk?

  0 likes
 17. Hoeveel foto’s draag je normaal bij je ?

  0 likes
 18. [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Dondervogel”]Het dna van de voorouders, die ieder in zich heeft, kan wakker geworden zijn,waardoor mijnheer nu anders spreekt.Waar zijn dus de doden?In een ieder van ons.De verborgen gebieden van de hersenen heeft de kennis van de al overledenen personen wakker gemaakt, waardoor de hersenen denken, in de andere persoon nog te zitten.In dit geval zou dus één van zijn voorouders door uitschakeling via een harde klap, waar bewusteloosheid op volgde, nu de controle over het lichaam heeft overgenomen, en waarschijnlijk is de eigen persoon zijn dna beschadigd,en kan zich niet meer uiten.[/quote]

  Oh man wat een lariekoek zeg waar heb je die fantasie vandaan ? Vergeet het maar je theorie. Er zitten geen voorvaderen in ons.[/quote]
  De andere kant van deze theorie is heel simpel herinneringen uit een vorig of toekomst leven in zweden.En @t.h.Hunter voorvaderen zijn wij zelf vanuit re-incarnatie oogpunt.dus de theorie is zo dom nog niet.

  0 likes
 19. Gezapt door de Man in Black?

  0 likes
 20. “Toen hij wakker werd herkende hij zijn eigen gezicht niet”

  -Daar hebben wel meer mensen last van 🙂

  0 likes
 21. Dit is een fenomeen dat zeldzaam is, maar wel vaker voorkomt, na een beroerte bojvoorbeeld. Een deel van de hersenen is dan gedeactiveerd en een deel (dat voordien onbewust was) geactiveerd. Onze zintuigen krijgen elke seconde 11,2 miljoen bits informatie te verwerken. Daarvan nemen we er maximaal 60 bewust, dus met aandacht, waar. Waarschijnlijk in de korte tijd dat hij in Zweden woonde zoveel taalinformatie onbewust opgenomen dat hij die nu kan spreken en verstaan, terwijl hij dat bewust niet kon.
  In 2010 overkwam dit bv. een Kroatisch meisje Sandra Ralic, dat alleen nog Duits kon spreken en haar moedertaal Kroatisch vergeten was.
  Fascinerend wat ons onbewuste kan! 🙂

  0 likes
 22. Marine veteraan word wakker in zweet, 😀

  0 likes
 23. [quote name=”bianca”]ik heb al tijden het idee, dat als iemand overlijd dat je op een x moment een lichaam van een ander die net is overleden, kan overnemen. Dit gebeurd volgens mij wel vaker[/quote]

  Ken je Drunvalo Melchizedek? Die heeft zoiets gedaan zegt hij.

  0 likes
 24. een amerikaanse marine veteraan?
  zou best wel eens een manchurian candidate kunnen zijn.

  overigens doet het me denken aan de pianoman van een paar jaar geleden

  0 likes
 25. @13 T.R. Hunter

  Nee, bij mij geen Narcolepsie maar (in begrijpelijke taal) de diagnose partiële epilepsie in de slaaphersenen.
  Ik heb wel begrepen dat de symptomen en aanvallen veel op elkaar lijken. Ik heb bij bewustzijn weinig problemen behalve migraine en soms wat “licht” in het hoofd maar de aanvallen komen alleen in de slaap; ik herinner me er dan ook niets van. Er is 1 keer iemand bij geweest en de aanval heeft alle kenmerken van een epilepsie aanval.

  Ik vind het wel prettig om eens iemand te horen die dit herkent aangezien ik geen mensen in mijn omgeving heb die dit ook hebben; daarbij weten maar een paar mensen dat ik deze ziekte heb.

  En je hebt gelijk, als je dit nog nooit hebt meegemaakt (geheugenproblemen en je brein dat je in de steek laat) is het moeilijk tot onmogelijk om je daar in te verplaatsen.

  Nog ff on topic: deze man is niet uniek er zijn wel meer gevallen bekend; vaak met hersenbeschadiging door beroerte of trauma!

  0 likes
 26. [quote name=”pietje bell”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Dondervogel”]Het dna van de voorouders, die ieder in zich heeft, kan wakker geworden zijn,waardoor mijnheer nu anders spreekt.Waar zijn dus de doden?In een ieder van ons.De verborgen gebieden van de hersenen heeft de kennis van de al overledenen personen wakker gemaakt, waardoor de hersenen denken, in de andere persoon nog te zitten.In dit geval zou dus één van zijn voorouders door uitschakeling via een harde klap, waar bewusteloosheid op volgde, nu de controle over het lichaam heeft overgenomen, en waarschijnlijk is de eigen persoon zijn dna beschadigd,en kan zich niet meer uiten.[/quote]

  Oh man wat een lariekoek zeg waar heb je die fantasie vandaan ? Vergeet het maar je theorie. Er zitten geen voorvaderen in ons.[/quote]
  De andere kant van deze theorie is heel simpel herinneringen uit een vorig of toekomst leven in zweden.En @t.h.Hunter voorvaderen zijn wij zelf vanuit re-incarnatie oogpunt.dus de theorie is zo dom nog niet.[/quote]
  DNA kan verwijzen naar:
  Desoxyribonucleïnezuur, de belangrijkste chemische drager van erfelijke informatie in alle bekende organismen
  zie:http://nl.wikipedia.org/wiki/DNA

  0 likes
 27. [quote name=”pietje bell”][quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Dondervogel”]Het dna van de voorouders, die ieder in zich heeft, kan wakker geworden zijn,waardoor mijnheer nu anders spreekt.Waar zijn dus de doden?In een ieder van ons.De verborgen gebieden van de hersenen heeft de kennis van de al overledenen personen wakker gemaakt, waardoor de hersenen denken, in de andere persoon nog te zitten.In dit geval zou dus één van zijn voorouders door uitschakeling via een harde klap, waar bewusteloosheid op volgde, nu de controle over het lichaam heeft overgenomen, en waarschijnlijk is de eigen persoon zijn dna beschadigd,en kan zich niet meer uiten.[/quote]

  Oh man wat een lariekoek zeg waar heb je die fantasie vandaan ? Vergeet het maar je theorie. Er zitten geen voorvaderen in ons.[/quote]
  De andere kant van deze theorie is heel simpel herinneringen uit een vorig of toekomst leven in zweden.En @t.h.Hunter voorvaderen zijn wij zelf vanuit re-incarnatie oogpunt.dus de theorie is zo dom nog niet.[/quote]
  DNA kan verwijzen naar:
  Desoxyribonucleïnezuur, de belangrijkste chemische drager van erfelijke informatie in alle bekende organismen
  http://nl.wikipedia.org/wiki/DNA

  0 likes
 28. Ik wordt ook wel eens wakker. Maar dan als Zweet. En misschien praat ik vandaag in verband met het mooie weer onzin. Het moest er toch even uit. Dat zweet, bedoel ik uiteraard.

  In elk geval kan ik me niet voorstellen hoe dat moet zijn, als echte Zweed wakker worden. Dan kan je gelijk bij Ikea gaan werken om daar die Zweedballen te produceren. Ik begrijp dat daar bij voorkeur echte Zweetse oksels voor worden gebruikt.

  Over rare zweterige balletjes gesproken, waar is toch dr Greer gebleven sinds hij zijn film heeft gelanceerd? Je zou interviews verwachten, zinnige commentaren. Maar nee.

  Ik hoop maar dat alles goed is met de beste man, want hij heeft wel degelijk mijn respect doordat hij zeer veel energie steekt in het wakker schudden van mensen wat betreft het onderwerp van de buitenaardse oceaan van leven, en het geheim houden ervan door het leger en de overheden. Dit alles uiteraard in samenwerking met de Corporate en Mainstream Media. Die balletjes ben ik ook helemaal zat.
  🙂

  0 likes
 29. [quote name=”Raphael”]heel erg waarschijnlijk een Walk-In. Op zielsniveau vindt een overeenkomst plaats een ander wezen het lichaam te laten overnemen. Ik was reeds heel dikwijls aanwezend tijdens een Walk-In (6 keer). Kenmerkend is daarbij hoe massief de gezichtsuitdrukking, de manier van lopen, de luidsterkte van de stem, humor etc. compleet verschillend is van de persoon die oorspronkelijk het lichaam bewoonde. De reden daarvoor was en is, dat hoge ontwikkelde wezens niet mogen ingrijpen vanuit hogere dimensies. Dit zou een inbreuk zijn op onze vrije wil. In bepaalde gevallen mogen alleen wezen die op aarde zijn energetische veranderingen doorvoeren. Daarom stellen sommige spiritueel hoog ontwikkelde wezens op aarde hun lichaam tijdelijk ter beschikking voor nog hogere wezens. De invloed van een Walk-IN van Jesus, Thoth…. moeder Maria… ik krijg koude rillingen als ik terugdenk aan wat ik mee mocht maken. Een walk- in kan echter ook door 2 zielen overeen gekomen zijn. Als dit niet bewust kan worden gedaan, dan door een ongeval. Afhankelijk van het bewustzijnsniveau weet je na de “operatie” niks meer, tot je sterft.. Het voordeel daarvan kan zijn, dat je om bepaalde redenen niet de hele cyclus van geboorte en ontwikkeling moet doormaken… Wat echter niet in het schema past in dit filmpje is, dat de Walk-in normaal kan toegrijpen op het automatische deel van het lichaam. Je moet niet alles opnieuwe leren (taal, auto rijden…)[/quote]

  Ik vind dat walk-in verhaal sterk lijken op de bijbelse uitleg van bezeten van demonische geesten zijn, soms ook door meerdere entiteiten tegelijk zoals die man die door een ‘legioen’ geesten bezeten was die uitgedreven werden door Jezus en in varkens terechtkwamen die zich van een klif stortten.

  0 likes
 30. Ik vind dat walk-in verhaal sterk lijken op de bijbelse uitleg van bezeten van demonische geesten zijn, soms ook door meerdere entiteiten tegelijk zoals die man die door een ‘legioen’ geesten bezeten was die uitgedreven werden door Jezus en in varkens terechtkwamen die zich van een klif stortten.[/quote]
  Vergeet die Jesus dingen nu eens eerst want dat is een fabel en fantasie ! De bijbel is fictie snap dat dan. Er is geen Jesus. En nee het heeft ook niks met demonen te maken, die bestaan niet. Er zijn alleen entiteiten van overledenen meer niet.

  0 likes
 31. Hallo Kim,

  Je zegt: “Dit Verhaal”. Ik wens je uit het diepste van mijn hart, dat je eens echt een Walk-In mag zelf meebeleven. Je zult zien, dat hier niemand bezeten is en alles heel erg goed gecontroleerd afloopt. Je zult natuurlijk niet op ieder hoekje van de straat iemand vinden die hoge wezens zijn lichaam ter beschikking kan stellen. Dit is ook goed zo. Ja, het is mogelijk direct Jesus of Maria of Buddha of Thoth of… voor je te hebben. En je zult er geen ogenblijk aan twijfelen omdat de gezichtsuitdrukking zo verandert dat dit niemand zou kunnen spelen. De energetische verandering is zo ongeloofelijk. Het is een direkte mogelijkheid te voelen wat de werkelijkheid is. Geen verhaaltjes, geen demonen!

  0 likes
 32. [quote name=”kim”][quote name=”Raphael”]heel erg waarschijnlijk een Walk-In. Op zielsniveau vindt een overeenkomst plaats een ander wezen het lichaam te laten overnemen. Ik was reeds heel dikwijls aanwezend tijdens een Walk-In (6 keer). Kenmerkend is daarbij hoe massief de gezichtsuitdrukking, de manier van lopen, de luidsterkte van de stem, humor etc. compleet verschillend is van de persoon die oorspronkelijk het lichaam bewoonde. De reden daarvoor was en is, dat hoge ontwikkelde wezens niet mogen ingrijpen vanuit hogere dimensies. Dit zou een inbreuk zijn op onze vrije wil. In bepaalde gevallen mogen alleen wezen die op aarde zijn energetische veranderingen doorvoeren. Daarom stellen sommige spiritueel hoog ontwikkelde wezens op aarde hun lichaam tijdelijk ter beschikking voor nog hogere wezens. De invloed van een Walk-IN van Jesus, Thoth…. moeder Maria… ik krijg koude rillingen als ik terugdenk aan wat ik mee mocht maken. Een walk- in kan echter ook door 2 zielen overeen gekomen zijn. Als dit niet bewust kan worden gedaan, dan door een ongeval. Afhankelijk van het bewustzijnsniveau weet je na de “operatie” niks meer, tot je sterft.. Het voordeel daarvan kan zijn, dat je om bepaalde redenen niet de hele cyclus van geboorte en ontwikkeling moet doormaken… Wat echter niet in het schema past in dit filmpje is, dat de Walk-in normaal kan toegrijpen op het automatische deel van het lichaam. Je moet niet alles opnieuwe leren (taal, auto rijden…)[/quote]

  prachtig en beetje eng dat je dit echt heb zien gebeuren, mijn bewustzijn wist dat dit kon maar niet hoe het tot standkwam

  0 likes
 33. Huuphuup….mindcontroltruc

  0 likes
 34. [quote name=”Raphael”]Hallo Kim,

  Je zegt: “Dit Verhaal”. Ik wens je uit het diepste van mijn hart, dat je eens echt een Walk-In mag zelf meebeleven. Je zult zien, dat hier niemand bezeten is en alles heel erg goed gecontroleerd afloopt. Je zult natuurlijk niet op ieder hoekje van de straat iemand vinden die hoge wezens zijn lichaam ter beschikking kan stellen. Dit is ook goed zo. Ja, het is mogelijk direct Jesus of Maria of Buddha of Thoth of… voor je te hebben. En je zult er geen ogenblijk aan twijfelen omdat de gezichtsuitdrukking zo verandert dat dit niemand zou kunnen spelen. De energetische verandering is zo ongeloofelijk. Het is een direkte mogelijkheid te voelen wat de werkelijkheid is. Geen verhaaltjes, geen demonen![/quote]

  Begrijp me goed ik WEET van de walk-in methode (ik zou je natuurlijk nu mijn verhaal kunnen vertellen van voórdat ik naar de aarde kwam maar doe dat bewust niet) Wat ik wlde aantonen is dat er gemakkelijk demonische entieteiten een spel kunnen spelen, voorzichtigheid geboden !

  0 likes
 35. [quote name=”Raphael”]heel erg waarschijnlijk een Walk-In. Op zielsniveau vindt een overeenkomst plaats een ander wezen het lichaam te laten overnemen. Ik was reeds heel dikwijls aanwezend tijdens een Walk-In (6 keer). Kenmerkend is daarbij hoe massief de gezichtsuitdrukking, de manier van lopen, de luidsterkte van de stem, humor etc. compleet verschillend is van de persoon die oorspronkelijk het lichaam bewoonde. De reden daarvoor was en is, dat hoge ontwikkelde wezens niet mogen ingrijpen vanuit hogere dimensies. Dit zou een inbreuk zijn op onze vrije wil. In bepaalde gevallen mogen alleen wezen die op aarde zijn energetische veranderingen doorvoeren. Daarom stellen sommige spiritueel hoog ontwikkelde wezens op aarde hun lichaam tijdelijk ter beschikking voor nog hogere wezens. De invloed van een Walk-IN van Jesus, Thoth…. moeder Maria… ik krijg koude rillingen als ik terugdenk aan wat ik mee mocht maken. Een walk- in kan echter ook door 2 zielen overeen gekomen zijn. Als dit niet bewust kan worden gedaan, dan door een ongeval. Afhankelijk van het bewustzijnsniveau weet je na de “operatie” niks meer, tot je sterft.. Het voordeel daarvan kan zijn, dat je om bepaalde redenen niet de hele cyclus van geboorte en ontwikkeling moet doormaken… Wat echter niet in het schema past in dit filmpje is, dat de Walk-in normaal kan toegrijpen op het automatische deel van het lichaam. Je moet niet alles opnieuwe leren (taal, auto rijden…)[/quote]

  Ik kreeg beetje de rillingen toen ik jouw reactie las. Ik keek gisteren in de bioscoop de nieuwe film Pacific Rim. In de film was zo dat 2 piloten een reuze robot moesten besturen. Door het te besturen van zo’n robot zijn de 2 piloten gelokt in zo’n neurobridge (”The Drif”)waarbij het bewustzijn van de 2 piloten één worden samen met het lichaam van de robot. De piloten kunnen elkaars herinneringen zien. En ze kunnen elkaars gevoelens voelen. Elke beweging die ze maken voelen ze van elkaar.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Het kabinet wil op elke straathoek een 5G-mast (en gemeentes moeten verplicht meewerken). Hier worden al proeven gedaan

Het kabinet wil op elke straathoek een 5G-mast (en gemeentes moeten verplicht meewerken). Hier worden al proeven gedaan

Als het aan het kabinet ligt dan ...

Wat nu nog vrijwillig is, wordt binnenkort een verplichting. Waarom de groene staatsgreep is begonnen

Wat nu nog vrijwillig is, wordt binnenkort een verplichting. Waarom de groene staatsgreep is begonnen

Angela Merkel beloofde onlangs om Duitsland tegen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.