Buitenland

‘Media verdoezelen vaccinfalen in Israël, Engeland en Schotland’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De autoriteiten zijn bezig het leven van ongevaccineerden zo zuur mogelijk te maken. Dat terwijl we getuige zijn van grootscheeps vaccinfalen in onder andere Israël en Groot-Brittannië. In die landen krijgen volledig gevaccineerde mensen corona en ook belanden ze in het ziekenhuis.

In Israël, waar het grootste deel van de bevolking ingeënt is, kwamen in juni 10 tot 20 nieuwe virusdragers per dag aan het licht. Afgelopen maand testten honderden mensen per dag positief.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In eerste instantie schreven de media dat de prikcampagne een groot succes was. In Israël en Groot-Brittannië is daar weinig van terug te zien. Begin juni begonnen de aantallen ‘coronagevallen’ in zowel Israël als Groot-Brittannië snel te stijgen.

Meer dan helft ernstig zieke coronapatiënten volledig gevaccineerd

Begin juli meldde Israël dat de coronaprikken nog maar 64 procent effectief waren. Een onafhankelijk analist schreef dat de effectiviteit eind juli was gedaald tot minder dan 30 procent.

Nu zeggen de voorstanders van de vaccins dat gevaccineerde mensen inderdaad besmet raken, maar niet in het ziekenhuis belanden of sterven. Ook die theorie is niet langer houdbaar. Het aantal ernstig zieke coronapatiënten in Israël is sinds eind juni meer dan verdubbeld. Een Israëlische overheidsadviseur erkende begin juli dat meer dan de helft van de ernstig zieke coronapatiënten volledig ingeënt was.

Trend zet door

In Engeland en Schotland is een soortgelijke trend te zien. In Schotland is het aantal ziekenhuisopnames in de afgelopen weken meer dan vervijfvoudigd. En meer dan de helft van de mensen die in de laatste week van juni stierven met corona was volledig ingeënt.

Journalist Alex Berenson, die dit allemaal tot op de bodem heeft uitgezocht, verwacht dat deze trend doorzet. Je kunt jezelf afvragen: als het vaccin niet volledig veilig en niet volledig effectief is, wat is dan het nut ervan?

[Ben Swann]

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
2 jaren geleden

Gaat ze niet om mensen redden met het vaccine, het is een verdien model geworden. Tijden wwi en wwii draaiden de machine fabrieken vollop om geld te verdienen aan produceren van munutie. De munutie van de wwiii waar we nu inzitten is de prik geworden……

Annette
Annette
2 jaren geleden

Er gebeurt nu exact waar de ECHTE wetenschappers vanaf het begin van deze belachelijke prikcampagne voor gewaarschuwd hebben. Zij hebben allemaal gezegd, dat het een zeer GROTE fout zou zijn om juist in een “pandemie” (eigenlijk plandemie) zoveel mogelijk mensen te gaan injecteren met een gentechprik.
Maar ja…. DAT was toch juist de achterliggende bedoeling om, het liefst de gehele, wereldbevolking zogenaamd te redden tegen dit o zo gevaarlijke nepvirus.
Het is te “danken” aan de MSM overal ter wereld, die natuurlijk grotendeels in handen is van de grootste heden ten dage criminelen, dat deze informatie (helaas) het grootste deel van de mensheid niet bereikt.
TOCH heb ik het gevoel, dat er steeds meer mensen beginnen te ontwaken uit deze nachtmerrie. Het wordt steeds moeilijker om de beerput nog dicht te houden. Je moet ook wel onder een steen liggen om dat nu nog niet te zien.
En de gore leugens vliegen je dagelijks om je oren. Het zouden voornamelijk de ongevaccineerden zijn, die ziek worden, in het ziekenhuis belanden en eventueel overlijden.
Ik had mij er al over verbaasd, dat dat dan specifiek hier in Nederland zou zijn en niet in al die andere landen. Wel heel bijzonder!
Even off topic: gisteravond werd ik gebeld door de schoondochter van mijn buurvrouw. Of ik haar even wilde helpen met haar steunkousen uittrekken. Dit omdat de thuiszorg niet kon komen. Verder zonder enige mededeling. Ik ben natuurlijk direct gegaan en hoorde dat de buurvrouw die ochtend getest was. Zij was behoorlijk verkouden en had keelpijn. Ik was totaal overrompeld hierdoor, maar ik was daar nu eenmaal toch binnen en heb de kousen uitgedaan. Ik ben wel behoorlijk boos, want als zij straks een positieve uitslag krijgt, zullen zij mij en mijn man ook vragen ons te laten testen. Dat doen wij dus niet, maar dan zullen wij waarschijnlijk minimaal 5 dagen in quarantaine moeten. Ik vind het schandalig dat de thuiszorg iemand die hulpbehoevend is gewoon maar laten barsten.
Wat zijn wij met z’n allen in een bizarre wereld terechtgekomen.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Nou ja, ze mogen zich straks melden voor de derde prik moet je maar denken.

Dutch Patriot Channel
Dutch Patriot Channel
2 jaren geleden

Journalist Alex Berens zoekt het niet goed uit, de bodem is niet gehaald. Hij weet niet waarom, nou genocide is het Alex.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x