Buitenland

Amerikaanse senator doet schokkende uitspraak: ‘Walgelijk, en de Nederlandse regering steunt dit alles van harte’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!

De Amerikaanse senator Lindsey Graham deed afgelopen week tijdens zijn ontmoeting met de Oekraïense president Zelenski in Kiev een opmerkelijke uitspraak. “De Russen sterven, het is onze beste investering ooit,” zei oorlogshavik Graham met een grijns.

Hij riep de regering-Biden op om Zelenski nog meer hulp te sturen. De Oekraïense president bedankte de Verenigde Staten voor het steunen van een internationale coalitie die straaljagers voor het land wil regelen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Republikeinse senator deed de schokkende uitspraak tijdens zijn derde bezoek aan Oekraïne sinds het begin van de oorlog begin vorig jaar. Amerika heeft inmiddels meer dan 70 miljard dollar aan hulp gestuurd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Walgelijk

Kort na zijn bezoek waarschuwde de Russische ambassadeur in Londen dat de niet-aflatende steun van het Westen zal resulteren in escalatie.

“Walgelijk. En de Nederlandse regering steunt dit alles van harte. Want, aldus onze premier, ‘het is onze oorlog’,” reageert Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Zoveel mogelijk afslachten

Journalist Eric van de Beek citeert Harry Truman, die in 1941 had gezegd: “Als we merken dat de Duitsers winnen, moeten we de Russen helpen, en als we merken dat de Russen winnen, moeten we de Duitsers helpen, en wel zo dat ze elkaar zoveel mogelijk afslachten.”

In 2014 luidden corrupte Amerikaanse functionarissen en marionetten van Soros, zoals wijlen John McCain en Lindsey Graham, een staatsgreep in Oekraïne in om een regering te installeren waar ze geld aan konden verdienen. In maart vorig jaar pleitte Graham ervoor om Poetin ‘uit te schakelen’.

4.6 164 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Happy with nothing
Happy with nothing
8 maanden geleden

alle oorlogssymphatisanten naar het front sturen,ze mogen kiezen aan welke kant.

Margie
Margie
8 maanden geleden

Wat een smerige schoften daar in dat Amerika. Wereldoorlog 3 op komst. En waardoor???? Door die vuile bedelaar zwendelenski. En dat valse achterbakse zootje in Amerika. Onschuldige mensen worden de dupe. Krijg je nog meer klimaatproblemen. Man man wat een afschuwelijke wereld. Laten ze die hele wereld maar opblazen. Dan hebben de politici hun zin. Als je niks kunt ga je gewoon de politiek in.

Anja Heij
Anja Heij
8 maanden geleden

Het leven is een boemerang; ik zou niet graag in de schoenen van L. Graham staan. De winstgevende ‘hulp’ aan Oekraïne zal wel doorgaan gezien hun doorlopende problemen met hun debt ceiling.
Al met al is duidelijk dat de top in Amerika al heel lang bemand wordt door familie van de duivel.

IER
IER
8 maanden geleden

Een ding weten we zeker. Als Rusland verliest, dat ze het ultieme middel zullen inzetten:hun kernwapens. Ook zullen ze daarmee Westerse steden dan aanvallen. Wellicht gesteund, actief door China, daar ze geen invloed van het Westen in Rusland zullen accepteren. Nogmaals bereid je voor op de waarschuwing.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x