Homepagina » Bewustzijn » Intelligente mensen hebben één ding gemeen: ze blijven laat op
Intelligente mensen hebben één ding gemeen: ze blijven laat op

Intelligente mensen hebben één ding gemeen: ze blijven laat op

Intelligente mensen zijn ’s nachts actiever dan mensen met een lager IQ, meldt Psychology Today. Uit een studie is gebleken dat intelligente mensen doordeweeks later naar bed gaan dan minder intelligente mensen.

Het gemiddelde IQ en het slaappatroon zijn zeker aan elkaar gerelateerd, waaruit blijkt dat degenen die onder het licht van de maan nog wakker zijn inderdaad intelligenter zijn, aldus psycholoog Satoshi Kanazawa van de London School of Economics and Political Science. Uit zijn analyse blijkt dat mensen zelfs in de meest primitieve samenlevingen opstonden en gingen slapen met de zon.

Het brein wordt geconditioneerd om dit slaappatroon te volgen, terwijl de meer nieuwsgierige en creatieve mensen dat slaappatroon niet willen volgen. Het is een onbewust verzet dat voortkomt uit de weigering om in te stemmen met het idee van de massa.

De gegevens ondersteunen de gedachte van nachtbrakers: de enige tijd om te leven is wanneer iedereen slaapt. Alleen in het donker kunnen we leren en absorberen. Het is een tijd van noodzakelijke zelfreflectie die weinig mensen nog nemen.

Dromen of gedachten die je overdag niet kunt bedenken omdat je gestoord wordt door familie, vrienden of werk, kun je ’s nachts de vrije loop laten. De nacht is voor velen dan ook het meest creatieve moment van de dag. Je kunt graven in de verborgen hoekjes van je geest en onbekende paden van je onderbewustzijn.

In een studie die gepubliceerd is in het tijdschrift Psychology and Individual Differences wordt aangenomen dat mensen grotendeels geconditioneerd worden om overdag te werken en ’s nachts te slapen. Mensen die deze trend trotseren hebben juist meer kans om nieuwe waarden en voorkeuren te verwerven dan minder intelligente mensen.

Deze nieuwe waarden zijn de ingrediënten van de revolutionairen, de uitvinders en ontdekkers. Zij maken de offers en trotseren de druk van de massa. Mensen die laat opblijven willen ontdekkingen doen en de autoriteit uitdagen. Ze willen hun geest verruimen en niet uitschakelen omdat het bedtijd is.

[Metro]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Luc
Luc
6 jaren geleden

Zo, ik ga maar eens slapen, denk ik!

Nora
Nora
6 jaren geleden

Als je weinig slaap nodig hebt, dan ben ik er mee eens. Maar in bed liggen tot ‘s middags is geen bewijs dat je wijzer bent.

slaapmuts
slaapmuts
Reactie op  Nora
6 jaren geleden

het probleem is meestal dat die lui er s’ morgens vroeg uit moeten, je kunt ze herkennen aan hun rij gedrag, ze knallen met 70 over de rotonde en nóg harder door de bocht, levensgevaarlijk voor medeweggebruikers. Want ja, ze MOETEN WEL OP TIJD BIJ DE BAAS ZIJN! Om dan de rest van de dag te laten zien dat ze wel intelligent zijn.

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Hahahaha mijn buurman is game verslaaft die gaat hele nachten door.

Intelligent hihi

slaapmuts
slaapmuts
6 jaren geleden

Ik mag mezelf wel een intelligent, eigenwijs, creatief en nieuwsgierig mens noemen, maar als ik moe ben gaat hier t licht uit, daarvoor hoef ik niet op de klok te kijken (conditionering).
Het is toch allang bekend dat je beter informatie op slaat als je uitgerust bent?
Hoogste tijd om studie te doen naar het verschil tussen INTELLIGENTE mensen en WIJZE mensen.

Het gros van de mensen die laat naar bed gaan hangen achter TV of laptop. (conditionering, zie foto!) Om de laat-naar-bed-gaanders te vergelijken met revolutionairen, uitvinders enz…..? Ik zie het anders, het gros van de intelligente mensen hebben een LUIE baan, weinig fysieke arbeid, mentaal draaien ze door, ze hebben geen rust, weten niet wat stilte is, durven de stekker van de telefoon er niet uit te trekken.
Volgens het onderzoek willen ze niet gestoord worden door familie vrienden of werk.(conditionering) Dan wordt het toch tijd je leven anders in te richten, een WIJS mens doet dat.
Graven in de verborgen hoekjes van je geest en onbekende paden van je onderbewustzijn DOE JE JUIST IN JE SLAAP.
(Als ik een probleem heb geef ik het over aan de slaap, s’ morgens word ik wakker en weet ik vaak hoe iets gaat lopen of hoe ik het op moet lossen.)
Het is zowiezo erg dom om je hele leven te werken (conditionering)zodat je geen tijd over hebt voor jezelf, een WIJS mens doet dat dus ook niet. Een intelligent mens heeft veel last van zn EGO, hij moet te wereld continu laten zien dat ie slim is. Een WIJS mens laat zich niet conditioneren, die is wakker en gaat slapen zoals het op dat moment past. Een WIJS mens hoeft zich helemaal niet in het zweet te werken, die neemt genoegen met wat er op zijn pad komt, en dat blijkt altijd voldoende te zijn.
Het heeft helemaal niks te maken met onbewust verzet dat voortkomt uit de weigering om in te stemmen met het idee van de massa, want het zijn gewoon SCHAPEN die hunkeren naar een ’rustig’ moment. Om dat rustig moment dan te gebruiken achter TV laptop of hooguit met een van de vele boeken (waar ze voor krom gelegen hebben) die ze nog MOETEN lezen om geen gek figuur te slaan bij hun soort of te wel LOTgenoten. Revolutionairen, uitvinders en ontdekkers, WILLEN WEL!!!
Niet op tijd naar bed gaan is ongezond: onbalans. Je staat niet fris op en moet je dag gehaast beginnen.
Slaapproblemen, en dus ook niet op tijd gaan slapen is ALLEMAAL ANGST. Bang om te gaan slapen want dan begint het echte leven pas, daar is geen TV, boek of borrel, familie enz. die je afleidt, daar moet je naakte ik het zelf doen. Eenieder die zich werkelijk heeft verdiept in esoterie weet dat.

Zelf houd ik ook van de stilte van de nacht, maar pas wanneer ik in de avonduren een behoorlijk aantal uren geslapen heb en mijn geest tot rust is gekomen. En voor de mensen die lekker op tijd naar bed gaan: laat je niet gek maken door dit soort main stream media studies, allemaal betaald van belastinggelden.

Dit is echt weer zo’n main stream media bericht, waar niet over nagedacht is alvorens het te plaatsen.

Dr. Why
Dr. Why
Reactie op  slaapmuts
6 jaren geleden

nou, je maakt wel heel wat reclame voor jezelf hier 🙂

Tim
Tim
Reactie op  slaapmuts
6 jaren geleden

Uw gebrek aan herkenning zegt mij al genoeg, u heeft duidelijk de essentie van dit onderzoek niet begrepen.

frans
frans
Reactie op  Tim
6 jaren geleden

Draagt een PC bij aan intelligentie. ? Einstein deed het zonder.!
Maar die werkte dan ook in zo’n nacht.

Peter C.
Peter C.
Reactie op  frans
6 jaren geleden

Als Einstein een PC had dan was hij niet intelligenter; als hij loodgieter was geworden dan was hij even intelligent

NeoXirtam
NeoXirtam
Reactie op  slaapmuts
6 jaren geleden

@slaapmuts: “Ik zie het anders, het gros van de intelligente mensen hebben een LUIE baan, weinig fysieke arbeid, mentaal draaien ze door, ze hebben geen rust, weten niet wat stilte is, durven de stekker van de telefoon er niet uit te trekken.”

Wat een onzin zeg, misschien dat dit soort mensen helemaal geen luie baan hebben, maar een baan hebben gekozen die precies bij hen past en het volledig beheersen zodat ze geen stress kennen en zelfs tijdens hun werk tot rust kunnen komen. Dit heeft niets met hard werken te maken maar met efficiëntie. Ik slaap zelf gemiddeld 2 uur minder dan de gemiddelde massa mens, dat is in één week dus 14 uur. Deze 14 uur gebruik ik om mezelf te ontwikkelen, dit kan via de TV (het is maar wat je kijkt), dit kan zijn het bespelen van een instrument, teken en schilderen (ontwikkeling van creativiteit en expressie) het lezen van een goed boek of luisteren naar inspirerende muziek. Helaas kijk ik niet of weinig naar de TV voor de massa, dit laat ik over aan de mensen die na hun werk de schoenen aan de kant gooien, op de bank ploffen en er niet meer vanaf komen behalve dan om naar bed te gaan. Deze mensen branden helemaal op en hebben zelfs aan 24 uur slaap niet genoeg.

bert s
bert s
Reactie op  NeoXirtam
6 jaren geleden

Ik heb vele jaren zwaar fysiek werk gedaan, de laatste tien jaar doe ik nu kantoorwerk. Ik kan je vertellen dat ik nu vermoeider thuis kom dan toen ik de hele dag fysiek bezig was. Slaap is een gewoonte, het is maar hoeveel slaap je gewend bent. Werk ik dan slaap ik 5 uren per nacht, heb ik vakantie dan kan ik in mijn 3’de week wel 8 uren per nacht slapen. Conclusie, mijn intelligentie is variabel.

Peter C.
Peter C.
Reactie op  slaapmuts
6 jaren geleden

Een intelligent mens zegt het in een zin; anderen hebben een bladzijde nodig.

nika
nika
Reactie op  slaapmuts
6 jaren geleden

Nou wijs klinkt dat ook niet allemaal. Heb je een probleem met het onderzoek omdat je toevallig vroeg naar bed gaat? haha

Carlijn
Carlijn
6 jaren geleden

Het is een prachtig artikel maar bedoelt om ons mensen te scheiden en separatie te bewerkstelligen.
WIJ MENSEN ZIJN ALLEMAAL INTELLIGENT
EN WIJ ZIJN PRACHTIGE WEZENS VAN LIEFDE !!
WIJ ZIJN ALLEMAAL 1

en laat je niks anders wijs maken lieve mensen.

Dr. Why
Dr. Why
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

nou, ik wil anders liever niet geassocieerd worden met godsdienstgekken, moordenaars, dieven, verkrachters en dat soort mensen. Het zijn dan misschen wel prachtige wezens van liefde, maar wat mij betreft zet ze tegen de muur en geef ze de kogel.

Carlijn
Carlijn
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

@dr why, Ieder had zijn/haar eigen ‘waarheid’. Ook een moordenaar deed dat omdat hij dacht dat het zijn waarheid voorbracht. Iemand die fanatiek religieus is, deed dat niet om de mensheid een hak te zetten maar omdat hij/zij er ergens waarheid in vond of zag. Ook was er natuurlijk dat angstverhaal wat de mensen voortstuwde in hun gedachte dat ze moesten overleven en bijven voortbestaan.
Het waren allemaal (en dat ben ik met je eens) zeer aparte manieren om de waarheid in ons zelf te zoeken. Toch in ons KERN zijn alle mensen liefdevol, jij toch ook dr why, jij bent heel liefdevol, alleen moeten we dat soms loslaten omdat we geloven dat we moeten overleven en het gevoel hebben dat we ons moeten verdediging. Zie dat kwade in de mensheid dus als een bijkomstigheid.

EVIL is het omgekeerde van LIVE, het gaat tegen jezelf in, het is dus niet onze ware aard en je kan al die boosheid en bitterheid tegen de mensheid met 1 manier oplossen:
VERGEVING!! Vergeef jezelf en vergeef iedereen.
Bitterheid werkt als vergif in jezelf, iedereen had zijn/haar reden om te doen wat ze deden, zie eens het magnifieke in de mensen, dat is lastig haha ik snap het wel.

Als je het magnifieke in de mensen ziet, zie je namelijk ook het MAGNIFIEKE in JEZELF.

Dr. Why
Dr. Why
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

misschien moet je dat eens gaan vertellen aan de nabestaanden van iemand die vermoord is, dat de moordenaar zo’n magnifiek mens is. Of aan al die vrouwen die verminkt worden in naam van de religie. Of…

Mijn idee is, opgeruimd staat netjes.

Carlijn
Carlijn
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

@dr why, ik begrijp je. Ik denk dat het aan de nabestaanden de keuze is of ze de moordenaar verachten of vergeven, dat is een keuze. Ik denk alleen wel dat als je de kracht weet te vinden om te vergeven dat je dan vrij bent van negativiteit. Zodoende heeft die moordenaar (of wie dan ook kwaad in de zin heeft) dus geen effect op jouw. Als alles jij wat negatief is wilt opruimen is dat ook een daad van negativiteit toch, dan is er weer iemand anders die jouw weer wilt opruimen omdat je zo negatief bent. Zo blijft het een vicieuze cirkel van negativiteit. Ik denk juist als je het negatieve en het kwade wilt doorbreken (wat jij ongetwijfeld wilt) is de beste oplossing elkaar met liefde te benaderen. Die moordenaar deed het waarschijnlijk ook uit gebrek van liefde.
Ik probeer je niks op te dringen ofzo hoor.
Ik denk alleen dat liefde het beste antwoord is.

Dr. Why
Dr. Why
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

ik denk dat u hopeloos naief bent.

De mensheid loopt hier in zijn huidige vorm al zo’n 200 000 jaar rond, en in al die tijd hebben we meer dat genoeg individuen gehad die er de grootste lol aan hadden om anderen om zeep te helpen op zeer creatieve wijze.

En wat u verteld wordt ook al lang gepredikt. Blijkt niet echt te werken. Mijn systeem wel. Weliswaar niet preventief, maar het voorkomt in ieder geval verdere schade.

Carlijn
Carlijn
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

@dr why, als u denkt dat u kwaad met kwaad kan vergelden is dat uw vrije wil. Ik heb alleen de mensheid er de afgelopen 200.000 jaar nog geen steek op vooruit zien gaan aangezien we elkaar nog steeds met wapens achterna zitten. Al die angst, wrok en bitterheid brengt de mensheid toch geen steek verder? Het enige wat ik wil zeggen is dat het ook anders kan, het hoeft niet zo te zijn. Als u een betere realiteit wilt, begint die toch echt bij uzelf!

Dr. Why
Dr. Why
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

ik denk dat niet, ik weet dat zeker 🙂

Ik zal een onpopulair voorbeeld geven. in de tweede wereldoorlog heeft Mussolini een generaal opdracht gegeven om de maffia op Sicilië te bestrijden. Wat de generaal gedaan heeft is simpel: iedereen die zijn mensen te pakken kregen gewoon tegen de muur gezet en afgeschoten. De maffia was niet weg (ze hebben de Amerikanen geholpen, alleen al daarom), maar ze roerden zich wel niet meer. Omdat ze wisten wat het gevolg was. Het werkt dus prima.

Als iemand een geweer tegen mijn kop duwt dan begint mijn betere realiteit niet bij mij zelf. Behalve als ik kans zie om die andere om zeep te helpen (wat ik zeker zou proberen). En bullebakken worden doorgaans ook een pak vriendelijker als ze eens een goed pak slaag gekregen hebben van hun slachtoffer.

Je hebt gelijk dat het de mens niet verder helpt. Het is wel hoe de mens is, en in al die tijd is er nog niet veel veranderd. Je zult geen schapen van de wolven redden door schaapachtiger te gaan doen. Jouw probleem is dat je de mens als iets ziet wat boven de natuur staat. Dat is niet zo. We zijn dier met de dieren en gedragen ons grotendeels net zoals veel andere soorten.

Je spreekt jezelf ook tegen, want je spreekt over kwaad met kwwad verhelpen, maar aan de andere kant zeg je dat mensen hun eigen waarheid hebben. Dus aan de ene kant zeg je dat kwaadd iets universeel is, en aan de andere kant dat het individueel is.

Enfin, ‘t is mijn laatste reactie hierop. Misschien leer je ‘t nog wel, maar mijn woorden zullen daar niet bij helpen 🙂

Carlijn
Carlijn
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

Ik probeer u niet te overstemmen met mijn mening hoor, ik respecteer uw mening ten volle en ik begrijp u ook volkomen. Ik ben tenslotte ook gewoon mens en heb ook gewoon negatieve ervaringen. En ik leer nog een stukje geschiedenis van u 😉
Kwaad met kwaad vergelden is voor mij maar een begrip en een voorbeeld, omdat ik niet geloof in goed en kwaad. Goed en kwaad bestaat volgens mij helemaal niet, alles is perceptie.
Als je bijvoorbeeld een moslimterrorist bent (ik noem maar wat) is het westen het kwaad (en andersom) dus waar ligt die definitie van kwaad? Eigenlijk doen we elkaar steeds kwaad om helemaal niks.
En ik zie de mens, plant en dier als aspect van moeder Aarde, wij ZIJN moeder aarde, wij zijn één met haar. Ik denk alleen dat dieren een andere evolutieproces hebben dan mensen, maar vanuit de Bron zijn wij allemaal verbonden met elkaar. We hoeven dat volgens mij alleen maar te beseffen, dat is al genoeg, dat we allemaal een connectie hebben met elkaar en dat er eigenlijk veel minder aan de hand is dan we denken, alles is gewoon perceptie.
Maar u argumenteert prima, daar hou ik wel van, u denkt er tenminste over na, dat zouden meer mensen moeten doen toch!

Faith
Faith
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

@ Carlijn ben je niet wat naief? Hoe wilde je het kwaad wat de U.S. de wereld aandoet met soortgelijk kwaad gaan vergelden? Wij kunnen dit niet vergelden met kwaad omdat wij die macht en miljarden, triljarden niet hebben. Complete regeringen hebben ze in de tang. Het is dus ook nog eens een laffe, oneerlijke strijd die ze voeren. Zeg maar rustig psychopatenwerk. Moge God, Allah, de Voorzienigheid, de Kosmsiche energieeën of hoe je het ook noemen wilt, ze bijstaan op het moment dat ze hun laatste adem uitblazen. Liefdevoller kan ik niet voor ze zijn.

Carlijn
Carlijn
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

@Faith, Liefdevoller kan je WEL zijn, alleen kies jij er voor om het NIET te zijn. Never underestimate your own potential 🙂

maup
maup
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Beste carlijn,

we zijn gelukkig niet allemaal het zelfde of wel iedereen is uniek
en mensen zijn niet allemaal intelligent de meeste mensen denken helemaal
niet logisch na en we zijn helemaal niet allemaal een

Carlijn
Carlijn
Reactie op  maup
6 jaren geleden

@maup, Wij zijn inderdaad niet allemaal hetzelfde, maar wij zijn wél allemaal verbonden met elkaar (energetisch gezien) en komen wij allemaal vanuit dezelfde Bron.
Net zoals water. Je hebt water dat beweegt zich in verschillende vormen voort en in verschillende frequenties (ijs, water, damp) maar uiteindelijk is water verbonden met al het water en is en blijft het in welke vorm of hoedanigheid dan ook gewoon water. snappie nog hihi 😉

bert s
bert s
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Wow, ik kan stellig zijn maar jij slaat echt alles. Het is alsof ik een gesprek van God volg die zijn onderdanen verteld hoe de vork in de steel zit.
Leg mij eens uit wat de bron is en geef mij dan ook even het onomstotelijk bewijs van die bron.
En de afsluiting, snappie nog hihi, is volledig ongepast, als je in een bron gelooft dan had je je wel wat respectvoller opgesteld. Of ben je misschien zo’n type die zo in zijn waarheid gelooft dat de rest maar moet worden aangezien als pietje puk.

Edwin
Edwin
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

Alles wat over die “Bron” kan worden gezegd….
Is nog steeds niet die “Bron”

Niemand kan zichzelf omschrijven, omdat we simpelweg altijd meer zijn dan wat ons denken zegt dat we zijn.

We zijn de Bron, En we zijn datgene wat uit deze bron voortstroomt.

Hoezo is de afsluiting “snappie hihih” ongepast?
Probeer niet zo zwaar op de hand te zijn.

jimmy
jimmy
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Wij zijn allen van origine uit dezelfde bron maar de tree van het leven is voor een ieder individueel.

Dnnnoz
Dnnnoz
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Carlijn,

Met dat belachelijke geblaat maak je de fundering van dit artikel enkel sterker.

Er zal altijd individueel verschil bestaan, dat ga jij niet aanvechten.

“we zijn allemaal 1” word gebruik om stelsels zoals communisme op de been te houden.
Verschil moet er zijn,

Ga niet meteen tegen iets als het een keer niet jou je gelijk geeft, met je reactie om 10.30 in de ochtend.
nieuwsgierigheid en intelligentie is heel wat anders dan de waarde van een levensvorm.

Sommige zijn creatiever, intelligenter of misschien handiger.
Wil je zeggen dat iedereen even handig is? elke bouwvakker zal je hierom uitlachen.

Doe jezelf een lol en ga niet artikelen ontkrachten met lachwekkende teksten.
“iedereen is evenwaardig” zou je beter staan.

A. Mulder
A. Mulder
Reactie op  Carlijn
5 jaren geleden

Echt niet, er zijn heel domme mensen onder ons, minder domme, gemiddeld intelligente en intelligente mensen. Die scheiding is er echt wel, wat niet wil zeggen dat iemand minder zou zijn omdat zijn IQ lager ligt.

Mike
Mike
6 jaren geleden

Geweldig voorbeeld van een onderzoeker die kennelijk laat naar bed gaat, om deze reden denkt dat ie intelligent is en dit met een –waarschijnlijk door derden gefinancierd- onderzoek heeft willen aantonen. Simpelweg omdat ‘t ‘m aan inspiratie ontbrak om interessantere onderwerpen aan te snijden.

Om niet te zeggen: complete b*llshit dit verhaal…

anoniem
anoniem
6 jaren geleden

Weet je wat pas domme mensen zijn die kudde lopers die denken dat ze intiligent zijn, die veels goed gelovig zijn, die volgepropt zitten met leugens, omdat ze alles altijd maar aannamen als waarhijd wat ze horen op school of die waardeloze uitvinding genaamd televisie en natuurlijk internet niet te vergeten, neem bijvoorbeel wikipedia erbij een bibiliotheek vol leugens, mensen van tegenwoordig worden express dom gemaakt al vanaf de geboortje om vervolgens met veel overtuiging hun leugens kunnen leren aan anderen omdat die het zo goed vertelde en vaak al ouder is en daarzoor genaamd meteen slimmer is al een jonger iemand omdat die kuch kuck meer ervaring zouden hebben, nemen sommige aan dat het klopt. en er is een kleine groep op deze wereld die echt slim zijn! En zoveel meer weten maar dat zijn echte buitenstaanders omdat ze met niemand meekunnen in deze maatschappij, die horen niet thuis in een maatschappij die bestaat uit volledige illusie. Toch is het ook slim geweest van de wreedste zielen die er bestaan/bestonden om de geschiedenis zo erg te gaan veranderen dat het net is alsof we nu in een nieuw tijdperk leven die slimmer is dan ooit te voren terwijl alles is gebaseert op eeeuwen oude kennis, maar dat mag de mens niet weten! Anders zou het wel eens het vertrouwen in ons kunnen kwijtraken en hebben we er nog een probleemmens bij die we in een inrichting moeten zien te krijgen of dat die gene zo gek word dat die zelfmoord pleegt en wat tegenwoordig veel voor komt is moord, moorden is nu net alsof je een glas water drinkt, je doet het omdat het gezond is voor jezelf en niet voor een ander. Het heeft een rijnigde werking. En dat is de massa mens van tegenwoordig ook super egoistisch.. We moeten weer honderdenduizendenjaren terug toen het leven nog echt leven was en er echte harmonie en liefde bestond tussen mens, dier en aarde oftewel toen de kosmische wetten nog goed werden gevolgt.

Vandattem
Vandattem
6 jaren geleden

O wat happen ze mooi vandaag.

Tim
Tim
Reactie op  Vandattem
6 jaren geleden

Ik kwam ook al tot de zelfde ligt geamuseerde conclusie

Tim
Tim
6 jaren geleden

Interessant om te lezen dat iedereen hier zo op de teentjes getrapt is. Het ego is voor velen een verblinde factor in hun onafhankelijke objectiviteit. Dus voor de duidelijkheid: dit onderzoek is geen belediging voor u, het toont slechts de wetenschappelijk gemeten parallellen tussen intellect en gedragingen, om vervolgens tot een stereotyperende eindconclusie te komen welke voor de meerderheid toepasbaar is. Dus nogmaals, het zegt níet dat u dom bent, het illustreerd enkel het gebeuren gegeven dat mensen wie veel met het hoofd werken en overige creatievelingen, veelal nachtbrakers zijn, dat is alles. Een interessante conclusie, welke niet met het veroordelen van bepaalde personen of groepen te verwarren is. Een algemeen aanvaarde wetenschappelijke meet methode wegzetten als bekrompen en getuigen zijnde van de hokjesgeest, is de essentie missen. Op deze wijze wordt alles onderzocht, en inderdaad in hokjes geplaatst. De hele reden hierachter is de poging van de wetenschap de wereld om ons heen op rationele en Newtoniaanse wijze te verklaren. 1+1=2 is een gemeten conclusie, geen oordeel of opinie.

Dean Martin
Dean Martin
Reactie op  Tim
6 jaren geleden

Voor mij is 1+1 toch echt 11.

Dr. Why
Dr. Why
Reactie op  Dean Martin
6 jaren geleden

ah, 1 + 1 = 10, natuurlijk…

Dr. Waai
Dr. Waai
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

Neen.
10 = 1+0 = 1
Dus 1+1 = 10+10 = 20 = 2+0 = 2
Dit is het echte bewijs dat 1+1 gelijk is aan 2.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Dr. Waai
6 jaren geleden

Binair 1 + 1 = 10

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Dit is weer zo een niets zeggend thema, van hoe houden we de schaapjes bezig.

Mag toch wel gezegd worden?

x

Check Also

Gênante vertoning: Kijk hoe deze tv-presentator de vloer aanveegt met de hysterische klimaattiener Greta Thunberg

Jij bent geen morele leider. Ik zal je vertellen wat je wel bent. Professor sloopt klimaatactivist Greta Thunberg in deze open brief

Een professor van de DePaul University in ...

Hij is drie keer slimmer dan de beste student ooit. Maak kennis met de negenjarige die binnenkort afstudeert aan de universiteit

Hij is drie keer slimmer dan de beste student die ik ooit ontmoet heb. Maak kennis met de negenjarige die binnenkort afstudeert aan de universiteit

Laurent Simons studeert binnenkort af aan de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

62
0
We lezen graag je reactie!x