Buitenland

Wat is er echt aan de hand in Oekraïne?

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

De media staan bol van de pro-Oekraïense nepberichten. Tegelijkertijd worden Russische media geweerd uit de EU. Mensen beginnen zich af te vragen wat er echt aan de hand is in Oekraïne.

Het begint op te vallen dat vrijwel ieder recent nieuwsbericht over Oekraïne achteraf nep blijkt te zijn. Het lag er zo dik bovenop dat zelfs de factcheckers er niet langer omheen konden. Beelden van de ‘Geest van Kiev’ bleken afkomstig te zijn uit een videospel. Het bericht dat het geverifieerde Twitteraccount van Oekraïne erover plaatste, is nog altijd niet verwijderd.

Een Russische tank die over een auto reed, bleek een Oekraïense Strela-10 te zijn. De grenswachten die op Slangeneiland zouden zijn gedood door de Russische marine hadden zich overgegeven en waren nog springlevend.

Zijn we de leugens over corona alweer vergeten?

Een foto van een straaljager die Oekraïne zou hebben neergehaald, blijkt te zijn gemaakt in 2017. Een foto van een Russische vlag die gehesen zou worden op Oekraïens grondgebied blijkt te dateren uit 2015. Emotionele beelden van Oekraïense soldaten die afscheid nemen van hun geliefden komen uit een film uit 2017.

“Wat is hier in vredesnaam echt aan de hand?” vraagt de Amerikaanse journalist Mindy Robinson zich af in een video.

Na weken te zijn gebombardeerd met nepnieuws en propaganda toont iedereen zich solidair met Oekraïne en willen mensen de Oekraïners geld en wapens sturen. Ook komen er talloze filmpjes voorbij van mensen die hun Russische wodka dumpen, om te laten zien hoezeer ze deugen. En als je er iets van zegt, ben je pro-Poetin en een Russische bot.

Zijn we de leugens alweer vergeten die de media twee jaar lang hebben verspreid over corona? Pfizer heeft zojuist allerlei documenten openbaar moeten maken over het coronavaccin. Documenten die ze 75 jaar geheim wilden houden. In de stukken worden meer dan 1200 ernstige aandoeningen genoemd die kunnen optreden na vaccinatie.

Leidt de aandacht af

De oorlog in Oekraïne leidt de aandacht af van het feit dat de overheid iedereen heeft vergiftigd om Big Pharma nog rijker te maken terwijl iedere criticus werd gecensureerd of van social media gegooid wegens het verspreiden van ‘misinformatie’.

In 2014 luidden corrupte Amerikaanse functionarissen en marionetten van Soros, zoals wijlen John McCain en Lindsey Graham, een staatsgreep in Oekraïne in om een regering te installeren waar ze geld aan konden verdienen. Eerder deze maand pleitte Graham ervoor om Poetin ‘uit te schakelen’.

Oekraïners zijn gestorven zodat corrupte politici hun grondstoffen konden stelen en via familieleden Amerikaans belastinggeld, dat ze al van de burgers hadden gestolen, konden witwassen. “Dit is geen complottheorie,” benadrukt Robinson.

Het kan de laatste keer zijn

In 2019 vroeg The New Yorker hoe het kan dat Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden, op dat moment in de bestuursraad van een corrupt Oekraïens gasbedrijf zat, waar hij 50.000 dollar per maand mee verdiende. Toen hij de baan kreeg, was zijn vader vicepresident.

Joe Biden beval Oekraïne om de hoofdaanklager te ontslaan die op dat moment onderzoek deed naar het gasbedrijf. Hij dreigde een steunpakket van 1 miljard dollar aan het land tegen te houden.

“Ik zei: ‘Als hij niet ontslagen wordt, dan krijgen jullie je geld niet’,” aldus Biden op een bijeenkomst van de Council on Foreign Relations. “Wel verdorie, hij werd ontslagen,” zei hij, waarna de zaal in lachen uitbarstte.

Robinson: “Onze overheid heeft ons voorgelogen, meer dan gebruikelijk. Ze hebben de wereld voorgelogen en moeten zich verantwoorden.”

Het is niet de eerste keer dat ze een oorlog proberen uit te lokken voor eigen gewin. Het kan de laatste keer zijn, maar alleen als we vanaf nu overal vraagtekens bij zetten, besluit Robinson.

4.5 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

BOTER BIJ DE VIS

12 maart nog een artikeltje geschreven over de Opening van het Russische Jachtseizoen op OekroNazis & Terroristische Huurlingen van het Westen, de Totale Controle over het Oekraïense Luchtruim & Wapenleveranties van het Westen & de NAVO aan Oekraïne, die toch NÓÓIT op de plek van bestemming aan zouden komen omdat ALLE OekroNazis op dit moment Gemarineerd worden in “Ketels”…..

https://zaplog.pro/post/29922/always-three-steps-ahead

Zie hieronder het antwoord op die correspondentie van me Russische Broeders:

https://www.nu.nl/spanningen-oekraine/6189145/rusland-zegt-180-huurlingen-te-hebben-gedood-mogelijk-nederlanders-gewond.html

Kijk zo lossen Russen dat nou op…héél simpel…géén Woorden, maar Daden…’t zijn wat dat betreft net Rotterdammers die Russkies…Het Westen begint zich dat inmiddels gelukkig ook te realiseren…in Politiek Den Haag moet dat ook zijn ingeslagen als een Tzar Bomba…op 12 maart 2022 kregen ze van mij allemaal netjes een Aangetekende brief per Mail & op 13 maart 2022 kregen ze een zeer Diplomatiek antwoord van de Russen….Bwahahaha wat een ABSOLUTE Paniek moet er heersen bij de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie, USrael & das Viertes Euro-Reich…Hun Huurlingen & Wapenleveranties worden compleet aan Gruzelementen Gebombardeerd door de Russen…80% van Nazi-Huurlingen uit het Westen is alweer teruggevlucht naar de Landen van herkomst, toen ze zagen hoe de Frontlinie eruitzag…Ja wat dat betreft zijn Westerlingen allemaal LAFAARDS…ze durven wel tegen arme Schaapherders maar de Russen zijn net een maatje te groot voor ze….

Interessant de Herhaling van Buitenhof:

https://www.npostart.nl/buitenhof/13-03-2022/VPWON_1332207

Lt. Ripley
Lt. Ripley
10 maanden geleden

Het schapemvolk stelt echt geen vragen hoor. Die doen braaf wat de msm zegt: kop houden, op het kartel stemmen, spuiten en testen en ja knikken. En uiteraard pro oekraine zijn.

Andre
Andre
10 maanden geleden

Ich kenne die Weise
Ich kenne den Text
Ich kenne auch die Herren Verfasser
Denn ich weiss
Sie tranken Heimlich Wein
Und predigten oeffentlich
Wasser.

H.Heine

rop
rop
10 maanden geleden

De leugen en bedrog regeert, het is een besmettelijke ziekte waar geen EEN Andere Ziekte tegen op kan, Een vervelende kwaal van wereldse leiders, die daar het meest mee besmet zijn, waarvan de meeste een ziekelijke gespleten geest hebben, zo ziek en gestoord dat ze deze gevaarlijke kwaal niet als een Ziekte, maar als een iets en het ding wat ze moeten bestrijden, wat normaal is in hun ziekelijke denkwijze, men noemt het Macht, en is erg besmettelijke , en is een gestoorde geest, en die geest ziet zn eigen dwaasheiden niet ,maar verblind het. tot DWAASHEDEN.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x