Homepagina » Bewustzijn » Amerikaanse sheriffs verenigen zich tegen federale regering
sheriff14938473948743

Amerikaanse sheriffs verenigen zich tegen federale regering

Nu steeds meer mensen ontevreden zijn over de Amerikaanse federale regering is het onvermijdelijk dat de lokale politie uiteindelijk het grotere plaatje gaat zien.

Zeven sheriffs uit Californië en één uit Oregon hebben zich verenigd met een grote groep burgers en zeggen er iets aan te willen doen.

“Een reus is ontwaakt,” zei sheriff van Plumas County Greg Hagwood. “En daar hebben ze geen rekening mee gehouden,” refererend aan de federale bureaucratie.

Na de onthullingen rond het Emergency Management Center in San Luis Obispo enkele decennia geleden kon de rest van het land enigszins inzicht krijgen in de psychologische conditionering die door de federale regering op staten, county’s en uiteindelijk het lokale politiekorps wordt uitgeoefend.

Ontwaking

Sheriff van Del Norte County (Sacramento) Dean Wilson is een voorbeeld van deze grootse ontwaking. Hij ontving een oorverdovend applaus toen hij op openhartige wijze toegaf aan fouten uit het verleden en zich verontschuldigde dat hij de wanpraktijken van de centrale regering niet eerder begreep. Hij gaf aan wat er in zijn ogen aan gedaan had moeten worden. Pas in het afgelopen jaar begon hij zich te gedragen als een sheriff in plaats van een extentie van de federale regering.

“Het grootste gedeelte van mijn carrière werkte ik volgens het wetboek van strafrecht, zonder mijn ambtseed te begrijpen,” legde hij tegenover het publiek uit. “Ik was onwetend en naïef, maar nu ben ik me bewust van de aanval op onze burgers door de federale regering.”

Sheriff van Siskiyou County John Lopey zei over de federale milieuinterventie het volgende: “Ik heb beleidsmakers van de federale regering en de staat keer op keer gezegd dat we de natuur willen behouden, maar dat ze meer geven om vissen, kikkers, bomen en vogels dan om het menselijk ras. Wanneer nemen ze de behoeften van de burgers mee in hun beslissingen?” Hij voegde er later nog aan toe: “We vechten nu voor onze overleving.”

“Wanneer een gekozen functionaris geen ambtseed heeft afgelegd, moet hij zijn functie neerleggen,” zei sheriff van Grant County (Oregon) Glenn Palmer.

Nationale beweging

Lezers van persagentschap AFP zijn bekend met het werk van oud-sheriff Richard Mack die de laatste helft van zijn leven wijdde aan het overtuigen van sheriffs dat ze ondanks toenemende federale pogingen tot interventie aan het hoofd staan van hun county’s. Zijn woorden zijn niet langer aan dovemansoren gericht.

“Het wordt langzamerhand een nationale beweging,” zei Mack tegenover persbureau AFP, waarbij hij verwees naar het falende beleid van de Immigration and Naturalization Service langs de grens met Mexico, de mislukte oorlog tegen drugs en het ingrijpen van de belastingdienst en andere onwettige interventies binnen staten.

Hij is van plan een landelijke beweging op te zetten en organiseert in januari een bijeenkomst waar naar verwachting 200 sheriffs bij aanwezig zullen zijn. Oud-kolonel van de Amerikaanse luchtmacht Richard Niemela ontmaskert het ‘federale monster’ reeds enige jaren.

Bron: Politicalvelcraft.org

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

van meijeren

Gideon van Meijeren maakt furore op wereldtoneel met ontmaskering van leugenaar Rutte

De ontmaskering van premier Rutte door Gideon ...

berlijn

Berlijn verandert in slagveld: duizenden agenten ingezet tegen vreedzame vrijheidsstrijders

In de Duitse hoofdstad Berlijn gingen vanmiddag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x