CoronaMens en Dier

Europarlementslid haalt uit naar viroloog Marc Van Ranst: ‘Deze man moet onderzocht worden’

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Europarlementariër Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) heeft op Twitter een bloemlezing gepubliceerd van het werk van viroloog Marc Van Ranst.

Op Twitter schreef het gezicht van de corona-aanpak in België onder meer: ‘Je bent een idioot, Wilco’, ‘Dit is een fake tweet, en jij verspreidt deze ongein gewoon verder. Idioot’, ‘Je bent, en ik overdrijf geen halve centiem, een idioot, Paul’, ‘Je bent een idioot, Remco. En daarmee is alles gezegd’, ‘Je bent een respectloze kwistenbiebel, Hans. En een idioot’, ‘Het is opvallend dat enkel totale idioten dit zeggen’.

Die tijd komt onvermijdelijk

De man die dit schreef, kreeg dit jaar twee Nederlandse eredoctoraten, één van de Vrije Universiteit Amsterdam en één van de Universiteit Leiden. De VU noemde Van Ranst een ‘gewaardeerd deskundige en duider in de media’.

Het Europarlementslid reageert: “Ik ken niets van virussen noch psychopathologieën. Ik ken wel iets van politiek en risicobeheer. Deze man moet onderzocht worden. De resultaten moeten publiek zijn. Maatschappelijke posities komen met verantwoordelijkheid en aanspreekbaarheid. Die tijd komt onvermijdelijk.”

Totaal ongeschikt

Ook op Facebook haalde hij al eens uit naar Van Ranst. “Die vreemde man misbruikt zijn positie om aan politiek te doen. Daarmee verdeelt hij de samenleving, maakt hij van zichzelf voorwerp van debat, terwijl er net rust van experten moet uitgaan in situaties met risico’s en onbekendheden,” aldus Vandendriessche.

“Compleet onprofessioneel en totaal ongeschikt dus om enige maatschappelijke rol op te nemen. Beter zou die man eens psychologisch onderzocht moeten worden en de resultaten publiek bekendgemaakt,” voegde hij toe. Het bericht werd duizenden keren geliket.

De reactie van Van Ranst: “De nazi’s deden dat ook met hun tegenstanders.”

4.8 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
2 maanden geleden

Degene die de eredoctoraten hebben toegekend moeten ook hoognodig onderzocht worden
Mijn god wat een niveau, het is hemelschrijend!

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Hij is goede maatjes met Killer Gates, die hem onlangs persoonlijk bezocht in Leuven en nu treedt hij weer op het voorplan om de business weer de hoogte in te jagen.

Pieter
Pieter
2 maanden geleden

Maatschappelijke posities komen met verantwoordelijkheid en aanspreekbaarheid.”
Dat was misschien zo in het oude normaal, nu is alles 180 graden gedraaid.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Onderzoek?

Waarom?

Liquideren is beter.

Volgens nieuwe afspraken mag je liquideren best oposchrijven want liquideren betekent sinds kort ook vervangen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x