Gezondheid

Andrew Zimmerman was jarenlang de vaccindeskundige van de Amerikaanse overheid. Dit gebeurde er toen hij ontdekte dat vaccins autisme veroorzaken

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het nieuwsprogramma Full Measure werd zondag aandacht besteed aan één van de grootste medische controverses aller tijden: vaccins.

Tijdens het programma werd opzienbarende nieuwe informatie gepresenteerd: een gerespecteerde pro-vaccin expert die door de Amerikaanse overheid werd ingehuurd om de link tussen vaccins en autisme te debunken, zegt dat vaccins autisme veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij claimt dat hij zijn bevindingen lang geleden al heeft gedeeld met de autoriteiten, maar dat zij alles geheim hebben gehouden.

Achter de schermen

Dr. Andrew Zimmerman, een wereldberoemde kinderneuroloog, claimde jarenlang tijdens rechtszaken dat vaccins geen autisme veroorzaken.

Nu komt hij naar buiten met opzienbarende nieuwe informatie. Hij beweert namelijk dat hij gedurende al die rechtszaken achter de schermen tegenover overheidsadvocaten verklaarde dat vaccins wel degelijk autisme hebben veroorzaakt bij sommige kinderen.

De Amerikaanse overheid, in dit geval het ministerie van Justitie, besloot deze informatie geheim te houden.

Dr. Zimmerman wilde niet voor de camera reageren, maar verwees naar zijn beëdigde verklaring.

Mond snoeren

Daarin staat: “Op 15 juni 2007 nam hij overheidsadvocaten waar hij voor werkte apart en vertelde hij hen dat hij tot de ontdekking was gekomen dat er uitzonderingen zijn waarbij vaccinaties autisme kunnen veroorzaken.”

“Ik legde uit dat door vaccins veroorzaakte koorts en immuunstimulatie bij een bepaalde groep kinderen heeft geleid tot een hersenaandoening met kenmerken van autisme,” stelde de overheidsexpert.

De advocaten raakten in paniek en besloten Zimmerman gelijk te ontslaan. Ze wilden hem de mond snoeren.

Eén van de advocaten verklaarde op 18 juni 2007, drie dagen later, in de rechtbank dat er volgens dr. Zimmerman ‘geen wetenschappelijke basis voor een verband is’ tussen vaccins en autisme.

Zeer misleidende uitspraak

Volgens Zimmerman is dit een ‘zeer misleidende’ uitspraak.

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft ook nooit onthuld dat de medisch expert van de overheid zelf heeft geconcludeerd dat vaccins autisme kunnen veroorzaken en hebben veroorzaakt.

De advocaat en de CDC wezen een verzoek voor een interview af.

De beëdigde verklaring van dr. Zimmerman is overhandigd aan politieke leiders op Capitol Hill.

Bedreigd

Die hebben er niks mee gedaan omdat ze worden betaald door de farmaceutische industrie. “Het is vrijwel onmogelijk om iets gedaan te krijgen op Capitol Hill.”

Full Measure sprak met 11 zittende en voormalige congresleden die zeiden dat ze onder druk worden gezet of worden bedreigd op het moment dat ze dit onderwerp aanroeren.

“Ik hoef je niet te vertellen dat die industrie een hele machtige industrie is,” zei congreslid Bill Posey. “Sterker nog: ik ken geen industrie die machtiger is dan die industrie.”

Posey zei dat zijn eigen partijleiders tot twee keer toe beloofd hebben hoorzittingen te zullen houden over het onderwerp, maar dat daar nooit iets van terecht is gekomen.

[Full Measure]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joepiedepoepie
joepiedepoepie
5 jaren geleden

Niet alleen dat,

In Italië zijn ONAFHANKELIJKE STUDIES VERRICHT DOOR TWEE VOLLEDIG APARTE TEAMS!
Zij zien in 43 van de 44 inmiddels onderzochte “Vaccinaties” GEEN ENKELE ANTISTOF!!!

Het zijn ENKEL EN ALLEEN:
– 65 toxines
– Nanotechnologie

http://healthimpactnews.com/2017/study-almost-all-vaccines-contaminated-with-toxins-and-linked-to-side-effects/
https://vaccineimpact.com/2018/vaccinegate-italian-researchers-find-fraud-with-6-combo-vaccine-given-to-babies/

Frans2
Frans2
5 jaren geleden

Storm in een glas water.
Weer een paar gevallen van n=1 dat Kelley en Zimmerman ook erkennen en volmondig zeggen dat zelfs als er autisme zou kunnen ontstaan in die enen specifieke combinatie, dat de risico’s van de ziektes veel groter zijn dan het risico op autisme.

“In his 2013 online article on this Dr. Richard Kelley made it clear that while he believed in a link, the risks of diseases are still higher than the risks of vaccines for individuals with these mitochondrial diseases. Zimmerman made the same point clear in his deposition.”

https://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/anti-vaccine-activists-revive-hannah-poling-case/#Zimmermans_testimony

PIETJE
PIETJE
5 jaren geleden

Moeten we nog meer zeggen ! Stelletje oplichters en die mensonterende dingen doen ! BAH Maar ja als de mensheid niet wakker wordt kan dit gewoon doorgaan ! De meeste mensen slapen en vertrouwen op de overheid zoals het zou moeten zijn !! Maar helaas kan dat niet meer in deze tijd !!

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

quote : “Ik hoef je niet te vertellen dat die industrie een hele machtige industrie is,” zei congreslid Bill Posey. “Sterker nog: ik ken geen industrie die machtiger is dan die industrie.”

En toch zullen hun leugens en bedrog onthuld worden. Steeds vaker komen hun leugens aan het oppervlak, steeds vaker moeten er schadevergoedingen worden uitgekeerd die steeds buiten de msm worden gehouden. De meesten kennen het bestaan van een vaccinatierechtbank niet eens. Uiteindelijk zullen ze er niet mee weg komen, wat ze ook doen.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x