Buitenland

Arts: ‘Wijze waarop de Australische overheid mensen zonder mondkapje behandelt, is mensonterend, misdadig en pervers’

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Matthijs Schoemacher ziet met lede ogen aan hoe Australië blijft afglijden richting tirannie. Hij doet op Twitter zijn beklag over de gang van zaken. “De wijze waarop in Australië de overheid onderdanen behandelt die buiten geen mondkapje dragen, is mensonterend, misdadig en pervers,” zegt Schoemacher.

“Daarvan circuleren beelden die onze laffe, onpasselijk makende staatsmedia zorgvuldig verzwijgen,” klaagt de arts. “De wijze waarop een groep dienders of militaire politie inhakt op een enkel weerloos individu – man of vrouw, oud of jong – is weerzinwekkend. Vanwege een onwerkzaam mondkapje! Dat zag ik in de oorlog niet eens. En daar zat wat tuig tussen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Ons voorland!

Tussen de NSB’ers en hun WA of weerbaarheidsafdeling, hun gewapende en geüniformeerde knokploeg, de Duitse Sicherheitsdienst en ook Nederlandse collaborerende politie, die Joodse landgenoten afvoerden naar Duitsland, licht Schoemacher toe.

“In Australië is nu al de vaccinatie voor iedereen verplicht op straffe van minimaal 5000 tot 20.000 dollar. Nog afgezien van allerlei straf- en uitsluitingsmaatregelen en andere dwangmaatregelen. Ook hier algemeen bekend. Ons voorland!” waarschuwt de arts.

Het is ten hemel schreiend

“Hier worden we nog zoet gehouden en verleid met allerlei voorrechten en andere privileges als we maar netjes en gehoorzaam in de pas lopen. Ook zelfs voor onze kinderen. En krijgen we exclusieve dansfeestjes en brood en spelen naar Romeins voorbeeld,” constateert hij.

Schoemacher krijgt bijval van huisarts Els van Veen. “Het is ten hemel schreiend,” stelt ze. “De media zwijgen. Amnesty International zwijgt. De kerken zwijgen grotendeels. Het is dankzij zwijgen en wegkijken dat dit doorgaat.”

4.9 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Opper-Elite-Parasiet Queen Elizabeth II van het Britse Nazi-Keizerrijk heeft nu eenmaal besloten dat de Populatie Aussies in deze Commonwealth Strafkolonie met 90% moet worden gereduceerd…Vandaar dat er al volop wordt gewerkt aan de ingebruikname van Vakkinazion-Vernichtungslager…Zodat alle Ongevaccineerde Hostiles & Renegades binnenkort in Grootschalige. Razzia’s opgepakt kunnen gaan worden…De Eerste van alle daaropvolgende Globale Burgeroorlogen zal naar het zich op dit moment laat aanzien, hoogstwaarschijnlijk uitbreken in Australië is mijn Guesstimate…

Jolanda
Jolanda
2 jaren geleden

Precies het is mensonterend …en de vergelijking is niet te missen. En idd dit gaat nog een tandje erger als 40 45 ….een schande

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Oh, dus dat bedoelen ze met dienstbaar. Nou heren, jullie moeder zal wel trots op jullie zijn.
Op het NOS nieuws intussen; Koala beertjes worden behandeld tegen chlamydia. Zouden ze dan toch wat gemist hebben?

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
2 jaren geleden

Als alle aanstormende BOA’s hier ook losgelaten worden.
Gaan ze de “griepregels” ook hier weer verder opschalen en handhaven.
En denk maar niet dat dat stille tochten worden, met veel muziek, respect en liefde.
Dit worden tochten met stroomstoot wapens en veel gebulder, richting quarantaine kampen.
Of dit doemdenken is?
Zeker!
Maar ook heel realistisch.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x