Buitenland

Arts: ‘Wijze waarop de Australische overheid mensen zonder mondkapje behandelt, is mensonterend, misdadig en pervers’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Matthijs Schoemacher ziet met lede ogen aan hoe Australië blijft afglijden richting tirannie. Hij doet op Twitter zijn beklag over de gang van zaken. “De wijze waarop in Australië de overheid onderdanen behandelt die buiten geen mondkapje dragen, is mensonterend, misdadig en pervers,” zegt Schoemacher.

“Daarvan circuleren beelden die onze laffe, onpasselijk makende staatsmedia zorgvuldig verzwijgen,” klaagt de arts. “De wijze waarop een groep dienders of militaire politie inhakt op een enkel weerloos individu – man of vrouw, oud of jong – is weerzinwekkend. Vanwege een onwerkzaam mondkapje! Dat zag ik in de oorlog niet eens. En daar zat wat tuig tussen.”

Ons voorland!

Tussen de NSB’ers en hun WA of weerbaarheidsafdeling, hun gewapende en geüniformeerde knokploeg, de Duitse Sicherheitsdienst en ook Nederlandse collaborerende politie, die Joodse landgenoten afvoerden naar Duitsland, licht Schoemacher toe.

“In Australië is nu al de vaccinatie voor iedereen verplicht op straffe van minimaal 5000 tot 20.000 dollar. Nog afgezien van allerlei straf- en uitsluitingsmaatregelen en andere dwangmaatregelen. Ook hier algemeen bekend. Ons voorland!” waarschuwt de arts.

Het is ten hemel schreiend

“Hier worden we nog zoet gehouden en verleid met allerlei voorrechten en andere privileges als we maar netjes en gehoorzaam in de pas lopen. Ook zelfs voor onze kinderen. En krijgen we exclusieve dansfeestjes en brood en spelen naar Romeins voorbeeld,” constateert hij.

Schoemacher krijgt bijval van huisarts Els van Veen. “Het is ten hemel schreiend,” stelt ze. “De media zwijgen. Amnesty International zwijgt. De kerken zwijgen grotendeels. Het is dankzij zwijgen en wegkijken dat dit doorgaat.”

4.9 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Opper-Elite-Parasiet Queen Elizabeth II van het Britse Nazi-Keizerrijk heeft nu eenmaal besloten dat de Populatie Aussies in deze Commonwealth Strafkolonie met 90% moet worden gereduceerd…Vandaar dat er al volop wordt gewerkt aan de ingebruikname van Vakkinazion-Vernichtungslager…Zodat alle Ongevaccineerde Hostiles & Renegades binnenkort in Grootschalige. Razzia’s opgepakt kunnen gaan worden…De Eerste van alle daaropvolgende Globale Burgeroorlogen zal naar het zich op dit moment laat aanzien, hoogstwaarschijnlijk uitbreken in Australië is mijn Guesstimate…

Jolanda
Jolanda
1 jaar geleden

Precies het is mensonterend …en de vergelijking is niet te missen. En idd dit gaat nog een tandje erger als 40 45 ….een schande

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Oh, dus dat bedoelen ze met dienstbaar. Nou heren, jullie moeder zal wel trots op jullie zijn.
Op het NOS nieuws intussen; Koala beertjes worden behandeld tegen chlamydia. Zouden ze dan toch wat gemist hebben?

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 jaar geleden

Als alle aanstormende BOA’s hier ook losgelaten worden.
Gaan ze de “griepregels” ook hier weer verder opschalen en handhaven.
En denk maar niet dat dat stille tochten worden, met veel muziek, respect en liefde.
Dit worden tochten met stroomstoot wapens en veel gebulder, richting quarantaine kampen.
Of dit doemdenken is?
Zeker!
Maar ook heel realistisch.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x