CoronaBuitenland

Schoon schip maken: Zo passen landen nu in het geheim de ‘coronasterfte’ aan

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Canadese provincies en territoria passen in het geheim hun coronasterfte aan. Dat zegt althans de gepensioneerde luitenant-kolonel David Redman.

Volgens Redman stellen kantoren door het hele land het dodental naar beneden bij. Op 25 april waren er volgens de website van de Canadese overheid 51.921 coronadoden te betreuren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Dat is het cijfer dat Theresa Tam (de belangrijkste Canadese infectiedeskundige, red.) nog steeds gebruikt om je elke dag de stuipen op het lijf te jagen, dat dit een verschrikkelijke ziekte is,” zei de luitenant-kolonel.

Stilletjes

“Maar stilletjes, achter de schermen, passen alle provincies en territoria in Canada hun data aan,” benadrukte hij.

Het aantal ‘coronadoden’ is in Canada volgens hem inmiddels teruggelopen naar 36.659, zo’n 30 procent minder.

“Waarom is dit? Omdat ze nu zorgvuldig alle mensen verwijderen die zijn overleden met corona, niet aan corona,” zei Redman.

Schoon schip

“Ze maken schoon schip,” voegde hij toe.

Redman presenteerde bij de National Citizens Inquiry ook gegevens over mensen die zijn gestorven aan ‘corona’. Hij liet zien dat het in veruit de meeste gevallen (91,3 procent) ging om 60-plussers met ernstig onderliggend lijden.

In de overige gevallen ging het om mensen die een longontsteking leken te hebben, aldus Redman.

[Western Standard]

4.8 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
11 maanden geleden

Het WAS (en is nog steeds) een psychologische oorlogsvoering, globaal georkestreerd, tegen de GEHELE mensheid.

Wat er nu dan eindelijk wordt bekendgemaakt in Canada, kun je zonder meer projecteren op de situatie in Nederland EN in vele andere landen.

De regeringen van vele landen hebben allemaal hetzelfde riedeltje afgedraaid.

Dit is allemaal niet nieuw voor mij. In 2020 las ik al, dat mensen die nota bene met een gebroken been in het ziekenhuis belandden, zo’n onbetrouwbare PCR-test kregen en DUS niet met de diagnose ‘”gebroken been” in het ziekenhuis lagen, maar met “corona”.

Als deze ongeluksvogels dan OOK nog eens de verkeerde medische behandeling kregen (denk dan aan de vaak foutieve beademing OF het levensgevaarlijke middel Remdesivir) dan kon je zomaar pech hebben en het ziekenhuis niet meer levend verlaten.

Uiteraard werd er dan op de medische status gezet: overleden aan corona.

Het vreselijke was ook nog eens, dat ziekenhuizen all over the world forse geldpremies kregen voor iedere persoon, die corona zou hebben en er daarna aan overleed.

Dit is een zó ongelooflijk bedrog geweest. Daar lusten de honden geen brood van.

Wat dit alles bij MIJ persoonlijk heeft veroorzaakt, is niet mis: MIJN vertrouwen in de hele medische wereld is tot op het nulpunt gedaald.

In mijn wereld was het altijd zo, dat je een arts of verpleegkundige 100% kon vertrouwen. Ik had ook tot een paar jaar geleden geen enkele reden om daar ook maar een moment aan te twijfelen.
Een arts had toch tenslotte de Eed van Hippocrates afgelegd? Dat moest toch een waarborg zijn voor ethisch gedrag?

Inmiddels weet ik wel beter. Toch ben ik blij dat de slechte relatie, die mijn man en ik de laatste jaren met onze huisarts hebben gehad, weer een klein beetje is hersteld.

Maar de huisarts weet één ding zeker: ER KOMT GEEN ENKELE PRIK MEER IN.

Nu niet en nooit niet!

Marijke
Marijke
11 maanden geleden

Het zijn zieke geesten die spelen met mensenlevens. En nu denken zij zich onschuldig te kunnen rekenen. Gerechtigheid volgt!

Avax
Avax
11 maanden geleden

Linksom of rechtsom wat ze ook maar doen met hun cijfertjes omhoog of omlaag draaien, het is en blijft massamoord! En is en was een geplande “pandamie”.Al was het één persoon het is gewoon moord!

rrr
rrr
11 maanden geleden

Eigenlijk moet je alle statistieken die m.n. westerse overheden verschaffen als gecorrumpeerde informatie. Vertrouw nooit statistiek die je niet zelf vervalst hebt.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x