Het Complot

“CIA houdt informatie achter over vlucht MH370”

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens de Maleisische oud-premier Mahathir Mohammed wordt informatie over vlucht MH370 van Malaysia Airlines achtergehouden door de CIA en is de zoektocht naar het toestel voor de kust van West-Australië een verspilling van geld en tijd. Dat schrijft de Sydney Morning Herald.

“Het vliegtuig is ergens, mogelijk zonder logo van Malaysia Airlines,” zei hij. “Het is een verspilling van tijd en geld om naar wrakstukken of olievlekken te zoeken of naar pings van de zwarte doos te luisteren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Dr. Mahathir (88), die 22 jaar premier was van Maleisië, voegde toe: “Iemand verbergt iets. Het is niet eerlijk dat Malaysia Airlines en Maleisië de schuld krijgen.” Hij stelde dat de CIA meer wist over de verdwijning van het vliegtuig met 239 passagiers, maar de informatie niet deelde met Maleisië.

Hij claimde ook dat Boeing, de bouwer van het vliegtuig, en ‘bepaalde’ overheidsagentschappen lijnvliegtuigen zoals de vermiste Boeing 777 op afstand kunnen overnemen. “Om de één of andere reden publiceren de media niets over Boeing of de CIA,” zei Mahathir.

Afgelopen maand zette dr. Mahathir, die nog altijd nauw betrokken is bij regeringspartij UNMO, vraagtekens bij het bericht dat vlucht MH370 was geëindigd in de Indische Oceaan. Hij gaf Boeing de schuld van de verdwijning.

Toen hij aan de macht was, haalde dr. Mahathir vaak fel uit naar westerse landen zoals de Verenigde Staten. Hij stelde bijvoorbeeld dat de aanval op het World Trade Center in New York een vooropgezet plan was om moslimlanden te kunnen aanvallen en hun rijkdommen te plunderen. Na de arrestatie van Saddam Hoessein bood hij aan om de verdediging van de ex-president in het proces bij te staan.

In 2003 deed Mahathir als gastheer van de Islamitische Conferentie een harde aanval op de Joden. De Joden hadden zich door hun slimheid grote invloed verworven in machtige landen. “De Joden beheersen de wereld, ze laten anderen voor hen vechten en sterven,” sprak hij, toevoegende dat ze de westerse media censureren.

“Vliegtuigen verdwijnen niet zomaar,” schreef dr. Mahathir. “Zeker niet in deze tijd.” Inmiddels zijn er al twee films gemaakt over vlucht MH370. Er zijn ook twee boeken geschreven over het mysterie. In één van de boeken, getiteld ‘Flight MH370: The Mystery’, valt te lezen dat het toestel per ongeluk uit de lucht zou zijn geschoten tijdens een Amerikaanse legeroefening. Auteur Nigel Cawthorne stelt dat mensen bewust in het verkeerde gebied zoeken omdat er sprake is van een cover-up.

[SMH.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
10 jaren geleden

Artikel gelezen en kan deze man alleen maar gelijk geven. Deze oud-premier weet als geen ander hoe de US werkt en bedrijven, mensen en regeringen onder druk kan zetten om zijn wil te krijgen. De US is geen lieverdje in de huidige tijd. Zoals deze persoon nu laat weten dat de CIA erachter zou kunnen zitten door de besturing over te nemen, dan moet die chip toch wel erg belangrijk zijn als je als land dit doet. Laten we eens afwachten wie nu de eigenaar wordt van het patent op deze chip, zal toch niet toevallig Rockefeller zijn of een gelinieerd bedrijf of personen want dat zou toch opvallen. Zelfs de op macht beluste personen zullen toch niet zo stom zijn? Hoewel het denkvermogen niet erg subtiel is om te denken dat men met een verhaaltje dat het toestel is neergestort, zonder noodoproep of het algemene: Emergency 7700 signaal.
Dit krijgt nog een vreemd staartje en hoop dat Maleisië opheldering kan geven en deze Mahathir Mohammed nog lang van zijn leven kan genieten ( hoewel dit soort uitspraken eigenlijk je eigen doodvonnis tekenen is bij de US). Begrijp nu dat mijn droom, die ik eerder geplaatst heb, toch steeds meer betekenis gaat krijgen en dat de boodschap: “Pulau Penang” voor mij een geheel andere betekenis krijgt.

Henk van der Heijden
Henk van der Heijden
10 jaren geleden

Sommige mensen nemen nooit verantwoordelijkheid en starten eigenlijk al kort na de eerste ademhaling met liegen.

Johan
Johan
10 jaren geleden

Voor degen die mijn droomverslag niet hebben gelezen hier nog even het verhaal.
Heb inmiddels van iemand vernomen dat “Pulau” in een bepaald dialect “eiland” betekend en dat het 2e deel de naam van het eiland is, m.a.w.: Eiland Penang werd mij steeds gezegd.
Nu ik bovenstaande wederom lees en mijn droom in herinnering krijg ik het weer koud.
Weet niet meer hoe ik dit moet interpreteren.

VERSLAG:

Enige tijd terug werd ik zwetend wakker vanuit een droom en spookte de woorden Pulau Penang door mijn hoofd. Ik had deze woorden herhaaldelijk te horen gekregen van tientallen personen die ik tegen kwam in mijn droom en die mij steeds weer deze woorden doorgaven. Nadat deze woorden in mijn hoofd zaten werd ik opeens gevolgd door diverse andere personen die nogal dreigend overkwamen op mij en ik besloot te vluchten voor ze. Hevig ontdaan bleef ik op het bed zitten toen mijn vrouw vroeg of ik slecht gedroomd had aangezien ik er erg belabberd uit zag. Het verhaal verteld en later op de dag de woorden opgezocht op de pc en of ze überhaupt wel bestonden. Ik kwam tot de conclusie dat het Vrij Maleisië of Mooi Maleisië kon betekenen. Dit gelezen hebbende verder niet meer aan gedacht tot ik vanavond een artikel las op het internet, in de telegraaf, dat de co-piloot van MH370 nog geprobeerd had te bellen voordat het toestel verdween. Wat bij mij kippenvel over mijn gehele lichaam gaf was dat dit op of nabij het eiland Penang was. Ik heb nooit geweten dat dit eiland bestond. Zelf vind ik dit toch wel een rare samenloop van omstandigheden vooral dat in mijn droom de personen die mij deze woorden zeiden redelijk zenuwachtig bleken te zijn. Moest dit toch even kwijt.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x