Buitenland

Van Houwelingen over wapenlevering aan Oekraïne: ‘Clowns, oorlogshitsers en kneuzen besturen ons land’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!

De Oekraïense president Zelensky sprak dinsdag het Europees Parlement toe via een videoverbinding. “Oekraïne geeft zijn beste mensen op voor Europa,” zei hij. “Dat is de prijs die wij betalen voor vrijheid. We vechten om een gelijkwaardig lid van Europa te worden.”

De Europese Unie heeft de aanvraag van lidmaatschap door Oekraïne erkend. De Europese Commissie moet nu met een advies komen over de aanvraag van Kiev. Alle lidstaten van de EU moeten vervolgens bepalen of Oekraïne kandidaat-lidstaat mag worden.

Keihard gelogen

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) trekt fel van leer. “Het EU-parlement wil dat Oekraïne lid wordt van de EU (zou toch nooit gebeuren?) na een emotioneel betoog van Zelensky: breinloze, goedgelovige deugers in Brussel geloven uiteraard alles van de man die keihard heeft gelogen over de 13 soldaten die zouden zijn gedood op Slangeneiland,” twittert hij.

Hij verwijst daarnaast naar een Kamerbrief waarin het kabinet de Kamer informeert over een aanvullende levering van militaire goederen aan Oekraïne, naar aanleiding van een Oekraïens verzoek. Defensie levert zo snel mogelijk 50 anti-tankwapens (Panzerfausts) met 400 raketten. “Dit om Oekraïne in staat te stellen zijn legitieme recht op zelfverdediging uit te oefenen.”

Hilarisch

Van Houwelingen: “En ja hoor, de clowns, oorlogshitsers en kneuzen die ons land besturen, gaan wel weer eventjes in onze naam stoer strijden aan het Oostfront voor een Europees imperium onder Duitse leiding, hilarisch!”

Eerder steunde Nederland terroristen in Syrië. Neonazi’s in Oekraïne kunnen nu aan het lijstje toegevoegd worden.

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stenley
Stenley
5 maanden geleden

Zie het als een gouden kans… ga met een lege auto en een zakje geld naar Oekraïne en koop daar een paar Nederlandse stingers en richt die op het binnenhof misschien dat mevrouw dan pas een keer begrijpt waarom deze afleiding om ons volk om de tuin te leiden niet alleen gevaarlijk is voor Oekraïne. Zo stom wapens gratis uitdelen aan wodka zuipende criminelen.
Hier wordt Oekraïne vast een veilig land van en Europa ook. Wat een onkunde mevrouw olongren.

Stenley
Stenley
5 maanden geleden

Het is net zo foldertje die je na sinterklaas op je deurmat krijgt geworpen.

Oh leuk doe dat sierpijlenpakket maar..
Oef ja die zijn ook gaaf dikke raketten met harde eindknal.
Doe nog maar beetje cobras nitraten en strijkers erbij voor de kinderen.

Wauw wat een waanzin straks verbaast kijken als criminelen met oorlogstuig lopen te zwaaien.

Goh vreemd is dat niet als je het gratis uit deeld dat straks criminelen ermee lopen te zwaaien op staat, dan ma afvragen goh hoe komen daar toch aan.

Betaald door de Nederlandse belastingbetaler, gratis uitdelen aan buitenlandse criminelen. Ongelofelijk dat dit echt gebeurd.

Dit is natuurlijk totale waanzin!

Helga
Helga
5 maanden geleden

Het sturen van wapens naar een land dat niet verbonden is met NATO en niet directe betrokkenheid met Nederland heeft, is wettelijk niet toegestaan en heeft een vervolgingsstatus door justitie met een max. straf van 10 jaar p/p per keer. Dit wordt beschouwd als hoogverraad. Maar ja, de grondwet is niet meer in gebruik, dus kan met ongestraft zijn gang gaan.

Reknir
Reknir
5 maanden geleden

Geweldig! Als Oekraïne lid wordt van de EU zal Rusland dit zien als een regelrechte oorlogsverklaring. Atoombom op Brussel? We worden geregeerd door prutsers! Nu snap ik waarom Macroniveau Von der Leyen wilde. Er moest daar vooral een heel dom iemand zitten! Trouwens Frans Timmermans is al niet veel slimmer.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

88
0
We lezen graag je reactie!x