Homepagina » Binnenland » Anne Faber dood door schuld Nederlandse rechtssysteem. Deze petitie wordt massaal ondertekend
Anne Faber dood door schuld Nederlandse rechtssysteem. Deze petitie wordt massaal ondertekend

Anne Faber dood door schuld Nederlandse rechtssysteem. Deze petitie wordt massaal ondertekend

Een moeder van drie dochters is na de vondst van het lichaam van Anne Faber een petitie gestart. Ze eist een onderzoek naar het falend rechtssysteem in de zaak van verdachte Michael P.

De petitie werd gestart om ‘het volk een stem te geven’. “Het volk is boos en zit vol afschuw!” schrijft de moeder.

“Wij roepen hen die verantwoordelijk zijn, o.a. het ministerie van Veiligheid en Justitie, ter verantwoording en eisen een verklaring,” aldus de vrouw.

Verandering van de wet

“Wij eisen een verandering van de wet op het gebied van zedendelicten zodat dit nooit meer kan gebeuren,” voegde ze toe.

Het aantal ondertekenaars loopt snel op. De petitie is al 140.000 keer getekend. De handtekeningen worden overhandigd aan het ministerie van Veiligheid en Justitie, de kliniek waar P. verbleef en aan premier Mark Rutte.

“Wij vragen iedereen de petitie in te vullen en dit massaal te delen,” schrijft de familie van Anne op haar Facebookpagina.

Brute verkrachting

Minister Blok van Veiligheid en Justitie heeft al een onderzoek laten instellen naar de kliniek. De familie wil weten waarom Michael P. vrij rondliep.

P. werd in 2010 aangehouden wegens de brute verkrachting van twee meisjes. Hij werd in 2012 veroordeeld tot 11 jaar cel. Daarbovenop kwam een celstraf van 12 maanden voor een gewapende overval.

Soepel regime

Volgens De Telegraaf genoot hij in de kliniek een soepel regime, mogelijk omdat hij een relatie had met een begeleidster.

Gisteren werd in een natuurgebied in Zeewolde het lichaam van Anne gevonden. Ze werd sinds 29 september vermist. Die dag maakte ze een fietstocht, waarna ze spoorloos verdween.

De petitie kan hier worden ondertekend.

[Petities24]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Natuurlijk leeft iedereen mee met zoiets afschuwelijks, wie wil nou z’n kind verliezen aan zo’n gestoorde man, eigenlijk nergens aan als ik eerlijk ben……. Maar wat door Anna’s dood naar boven komt drijven is ook heel erg…. de faalstaat Nederland BV, wat veranderd is van een aardig kwalitatief Landje….naar een egoïstische , materialistische, onverantwoorde ongeorganiseerde zooi………..en natuurlijk gaat onze overheid weer op zoek naar een onderste steen.. Er is zoveel mis dat het moeilijk is waar te beginnen………. Er is werkelijk geen overheids instelling die naar behoren functioneert , af en toe lees je wat in het nieuws , en men roept ohhhhh wat erg allemaal …. maar nu met de afschuwelijke dood van Anna en de dood van militairen ,komt alle frustratie naar buiten.. Dank je wel Anna en dank je wel militairen, jullie zijn niet voor niets gestorven en ik vrees dat zij niet de enige zijn……En nee, deze keer kunnen we de EU niet de schuld geven ……..Wij zijn zover afgegleden van onze normen en waarden, dat we rustig een half jaar kunnen ouwehoeren over een nieuw te vormen kabinet , waar niemand al bij voorbaat vertrouwen in heeft, maar goed , voor alle doden jullie zijn op een plek waar er goed voor jullie gezorgd wordt, voor alle nabestaanden, oneindig veel kracht en liefde………🙏

  35 likes
  • Loki schreef:

   Wie zegt dat Michael P. het echt heeft gedaan en niet wordt geslachtofferd??? Ik heb het gevoel dat dit zaakje stinkt. In ene komen ze met de naam M.P. en de manier waarop ze de spullen hebben gevonden.
   Dit doet mij denken aan de Marianne Vaatstra zaak en dat is ook 1 groot bedrog.

   Maar mijn medeleven gaan uit naar de nabestaanden. Anne Faber R.I.P.

   11 likes
   • Minute Repeater schreef:

    @ Loki

    Inderdaad, we hebben vaak genoeg gezien doordat de publieke verontwaardiging” zo heftig is dat men gewoon een dader wilt hebben. En justitie mensen (met een fout verleden) gebruikte om de woede van de massa snel in te dammen omdat de massa een arrestatie en veroordeling wilt zien, terwijl de beschuldigde niets met het misdrijf te maken had.

    R.I.P. Anne Faber, en veel kracht toegewenst aan familie en vrienden.

    0 likes
  • Justin schreef:

   Goed gezegd volledig mee eens.

   5 likes
  • C.B. Mijderwijk schreef:

   U krijgt veel likes en dat snap ik. Van mij krijgt u die niet. U slaat een aantal spijkers op de kop. Maar u slaat de plank volkomen mis waar u de kaart trekt van ‘afgegleden van normen en waarden’. En het valt mij op dat u schrijft: ‘Wij zijn afgegleden …. ‘. Dus u heeft het over een groep mensen tot wie u ook zelf behoort. Interessant, u spreekt over uzelf! Neen, u bedoelt natuurlijk het collectief. Maar sorry hoor, ik voel me niet aangesproken. Als iemand die al wat langer meeloopt, kan ik u ervan verzekeren dat de huidige Nederlandse samenleving niet asocialer is dan die van mijn middelbare schooltijd, waar het veel meer dan nu ‘ieder voor zich’ was. Van de huidige jongeren vind ik dat ze zich op erbarmelijke wijze bedienen van onze taal, maar de meesten van hen zijn vriendelijker en gevoeliger dan mijn generatiegenoten.

   0 likes
 • Jeff schreef:

  Heel veel begrip voor deze moeder, volkomen terecht. Ben alleen bang, dat een petitie al net zoveel doet als een referendum.

  10 likes
 • eisenhouwer schreef:

  met het mooie doel om de sleepwet er door te drukken, want het hele volk staat nu achter de sleepwet.Het volk zal al zijn vrijheden opgeven voor veiligheid.Een ieder is zodadelijk op voorhand verdacht . Verdwijnen in een psychiatrische instelling is dan geen probleem

  23 likes
  • Minute Repeater schreef:

   @ Eisenhouwer

   Die vrees deel ik ook dat dit drama misbruikt zal worden door Den-Haag. Overigens is er al wetgeving die het de overheid vrij makkelijk maakt om iemand op te sluiten. Ook vanuit de EU is er al heel wat enge wetgeving actief zoals bijvoorbeeld het “European Arrest Warrant” (EAW), maar ook de bevoegdheden van Europol en buitenlandse politiekorpsen uit EU lidstaten kunnen zonder pardon en beroep mogelijkheden een burger uit een andere EU lidstaat arresteren. Dan zijn er nog EU instanties die nu in een snel temp volledig ingericht/afgerond zullen worden wat echt beangstigend is.

   – De paramilitaire European Gendarmerie Force (EUROGENDFOR/EGF).

   – Committee on Operational Co-operation on Internal Security (COSI).

   – The EU’s Data Retention Directive.

   1 likes
  • C.B. Mijderwijk schreef:

   Daarom vind ik een referendum over deze wet een goede zaak. Het gaat ten slotte over ons; het gaat niet over politici.
   Komt dat referendum er, waar het nu naar uitziet, dan zal ik voor die wet stemmen. Wel lijkt het me een redelijke eis dat ik als burger inzage heb in de gegevens die de overheid over mij heeft verzameld. Dan kan ik, als er iets niet klopt of misverstand kan opwekken, verbetering of verwijdering van het gegeven verlangen.
   Maar ik zie geen reden om al op voorhand wantrouwig te zijn. Justitie en politie hebben het te druk met hun opsporingswerk om geïnteresseerd te zijn in de gedragingen van burgers die zich verre houden van criminele circuits. Dat die nieuwe wet het mogelijk maakt ook kleinere vergrijpen effectief op te sporen, is mijns inziens mooi meegenomen. Plegers van deze kleinere vergrijpen zullen daarover ongetwijfeld anders denken. Ik zit al te likkebaarden bij de gedachte dat straks hele netwerken worden blootgelegd van grote criminelen en hun kleinere handlangers. Was het maar zo! Maar een klein stapje in de goede richting, wie kan daarop tegen zijn?

   0 likes
 • Arwijn schreef:

  De DOOD aan gewelddadige verkrachters!

  6 likes
  • Richard schreef:

   Ja, hak handen af van dieven, stenig alle drugsdealers, de strop voor hangjongeren, executeer appende automobilisten, en levenslang voor mannen die zittend plassen.

   Ik moest denken aan een filmpje van een man in Iran die de strop zou krijgen omdat hij iemand had vermoord. De man staat op het podium met de strop om zijn nek. Het publiek staat in spanning te wachten. Komt plotseling de moeder van het vermoorde slachtoffer het podium oplopen. Ze kijkt de moordenaar van haar zoon in de ogen, slaat hem met haar schoen in het gezicht en zegt: Ik vergeef je. Waarna de strop van zijn nek gehaald werd en de executie niet uitgevoerd werd.

   Wraak is een teken van zwakte, vergeving vereist enorme kracht.

   14 likes
 • Ras schreef:

  Vraag me toch af welk bewijs ze hebben tegen deze persoon. iedereen veroordeeld deze kerel maar heb nog geen enkel bewijs gezien die hem aan deze zaak linkt. De politie heeft geen bewijs getoond.
  Behalve mensen die zijn auto zouden hebben gezien.????? getuigen zijn niet altijd te vertrouwen voor wie me niet geloofd raad ik je aan id channel te kijken kan je het met je eigen ogen zien dat mensen worden veroordeeld zonder bewijs.
  Plus de plek van de vijver waar de fiets is gevonden ligt redelijk dichtbij op de fietsroute maar is een open plek waar iedereen je kan zien hoe dump je daar ongezien een fiets terwijl je iemand in je auto meeneemt heeft ie ook de fiets in de auto gestopt iets wat me vaag lijkt plus wie fietst er met een storm 50 km voor de lol ook al is het een hobby.

  Probeer niks goed te praten of te verdedigen maar je blijft onschuldig totdat je schuld is bewezen terwijl de nederlandse bevolking hem al heeft gelyncht zonder maar ook wat bewijs in handen te hebben gekregen.
  Het enigste wat nederland krijgt voorgeschoteld is zwartmakerij maar geen bewijzen.

  13 likes
  • Wouter schreef:

   De politie heeft de vindplaats van het stoffelijk overschot kunnen vinden op aanwijzingen van de verdachte. Dus dan lijkt mij dat de man wel degelijk achter deze moord zit, aangezien hij daderkennis heeft.

   4 likes
   • Minute Repeater schreef:

    @ Wouter

    Aldus politie/justitie die in het verleden wel vaker iemand een valse verklaring hebben laten tekenen omdat men een arrestatie wilde vanwege de publieke opinie. Ik hoop serieus dat ze de echte dader te pakken hebben, maar in het verleden is het vaak genoeg voor gekomen dat men een persoon voor een misdrijf liet opdraaien waar die persoon niets mee te maken had.

    2 likes
  • C.B. Mijderwijk schreef:

   Met alles wat u schrijft kan ik het niet anders dan eens zijn. Maar ongeacht hoe het nou precies gegaan is, is voor menigeen allang duidelijk dat er iets gruwelijk is misgegaan. Die moeder uit Dordrecht geeft daaraan uiting en ik steun haar dan ook uit de grond van mijn hart. De politiek en de rechterlijke macht zullen hoe dan ook van deze zaak moeten leren.

   0 likes
  • C.B. Mijderwijk schreef:

   U overdrijft met het woord lynchen. Er was op het moment dat u dit schreef een sterk vermoeden wie de dader zou kunnen zijn. Niemand van de verontwaardigde reageerders wil dat de verkeerde wordt berecht, laat staan veroordeeld. Ze kennen de dader niet, dus waarom zouden ze? U kunt, als u zo’n reactie leest, erbij denken ‘als hij de dader is’. Natuurlijk bedoelen degenen die reageren dat.
   Nu er meer bekend is lijkt het aannemelijk dat de moord in de bosjes bij de vijver heeft plaatsgevonden. Het dode lichaam moest mee in de auto en fiets, rugzak en jas zijn achtergebleven. Dat hij deze voorwerpen niet achterliet op de plaats delict, maar wat heeft verspreid, is logisch. De kans dat hij al binnen een uur in de kraag zou worden gevat heeft hij daarmee wellicht willen verkleinen.
   Terugkomend op het woord lynchen: Lang geleden werden ook in Nederland mensen gelyncht om geringere misdrijven dan dit. Onze beschaving is echt vooruitgegaan, mede dankzij goede rechtspraak. Dat bij de veroordeling van deze verdachte iets ernstig mis is gegaan lijkt me echter zonneklaar.

   0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  De politiek, het koningshuis en de religieuze elite bestaat uit psychopaten van het kaliber zoals de dader van dit verschrikkelijke misdrijf… Word wakker mensen anders is het dweilen met de kraan open !

  13 likes
  • Richard schreef:

   Een kwade wereld creëert kwade mensen. Dat is die verschrikkelijke draaikolk waarin wij zitten.

   3 likes
   • C.B. Mijderwijk schreef:

    U kunt uw stelling met evenveel recht omdraaien. Boze mensen zorgen niet voor een betere wereld. Zie de regio’s waar boos zijn regel is en niet boos zijn uitzondering. Daar is meedogenloos geweld de gangbare methode van ‘problem solving’.
    Dus mijn pleidooi is: Wees eerst vriendelijk voor jezelf en anderen en ga dan nadenken over wat er eventueel mis is buiten jezelf.
    Ik zeg echter ook niet dat een maatschappij waarin rechteloosheid heerst het gemoed van de burgers onaangetast laat.
    Het is, samengevat, een ‘kip-en-ei-kwestie’.

    1 likes
    • Richard schreef:

     Ach, de cirkel is dan rond toch? Eenmaal in een kwade wereld ligt de oplossing uiteindelijk in ons hart.

     1 likes
     • C.B. Mijderwijk schreef:

      ‘De cirkel’ is wat mij betreft niet helemaal rond. Boos zijn speelt zich louter in de hersenen af. In ‘een kwade wereld’ als zodanig geloof ik niet. We vinden het misschien niet leuk dat katten muizen verslinden, maar dat is nu eenmaal de aard van het beestje. De mensheid heeft echter systemen van afspraken ontwikkeld over het omgaan met tegenovergestelde belangen. En als we ons daaraan houden, ervaren we de wereld als vriendelijker dan wanneer we dat niet doen. Maar enige flexibiliteit wordt wel van ons geëist, want die afspraken pakken niet voor iedereen even gunstig uit. We hebben instituties die, als het goed is, de afspraken op een vreedzame en voor iedere niet-negatief denkende persoon bevredigende wijze kunnen veranderen, waardoor meer evenwicht ontstaat in de mate waarin aan de verschillende belangen tegemoet wordt gekomen. De westerse democratie, het principe van ‘one man one vote’ en de onafhankelijke rechtspraak zijn verworvenheden waarop de hele wereld jaloers is, Als dat niet waar was, zouden niet zo veel mensen uit andere delen van de wereld onze kant op komen.

      0 likes
 • Wouter schreef:

  Ik snap dat mensen deze petitie willen tekenen, maar dat zal niet veel helpen. Ten eerste je kunt iemand niet levenslang opsluiten die een zedendelict heeft gepleegd, dus vroeg of laat komt zo’n iemand altijd vrij. Tenzij zo’n iemand tbs heeft gekregen, maar als je niet mee werkt aan een psychiatrisch onderzoek dan kan je geen tbs krijgen.
  Maar het grote probleem is met zedenzaken dat die gepleegd worden door mensen zonder een strafblad, elke zedendelinquent pleegt een eerste misdrijf. En die is dus niet tegen te houden als je het rechtssysteem veranderd. Het is zelf zo dat de meeste mannen of vrouwen die een zedenmisdrijf plegen niet eens aangegeven worden bij de politie, denk dan aan kindermisbruik door familieleden of kennissen. Veel vrouwen die verkracht zijn schamen zich en durven daardoor geen aangifte te doen. En dat is spijtig, niet dat het de schuld is van de vrouwen maar dat wij onze maatschappij zo hebben ingericht dat vrouwen of ook mannen niet de kracht kunnen vinden bij zichzelf dat ze aangifte durven te doen.
  Willen wij echt dat zulke dingen niet meer gebeuren, wat eigenlijk bijna onmogelijk is(er worden nu eenmaal psychopaten geboren), maar als we toch een poging willen proberen dan moeten we onze maatschappij anders inrichten. Te beginnen bij scholen, kinderen worden nu opgeleid tot slaven van de consumptiemaatschappij en er wordt hun weinig bijgebracht wat nu echt een mens is. Laten we daar eens mee beginnen, met onder andere beter het empatisch vermogen te ontwikkelen, het leren wat is het is om man en vrouw te zijn. Dat elkaar helpen een noodzaak is en zo zijn er nog wel meer dingen hoe we elkaar tot betere en liefdevolle mensen kunnen maken. Zolang dat niet gebeurt dan zullen zedenmisdrijven en moorden nog steeds op de schaal voorkomen zoals ze nu voorkomen en daar veranderd een nieuw rechtssysteem niet veel aan. Want elke misdadiger die pleegt een misdaad met de gedachte dat die toch niet gepakt wordt, dus je moet aan de wortel van het probleem beginnen.

  15 likes
 • Marie schreef:

  Hoe afschuwelijk ook voor de familie van Anne, mij valt op dat er opvallend veel media-aandacht aan wordt gegeven en nu ook weer met die petitie… Ik krijg er een raar gevoel bij. Net alsof het ´van hogerhand´ de bedoeling is dat wij hier massaal tegen gaan protesteren middels het tekenen van een petitie. Ik ga de petitie dan ook niet tekenen.

  10 likes
  • C.B. Mijderwijk schreef:

   U hoeft niet iets te tekenen wat u niet ziet zitten, want we leven hier niet in Turkije, maar in Nederland. Maar ik hoop dat u anderen de vrijheid gunt om zich ongerust te maken en tot een te respecteren actie over te gaan. De actie van de vrouw uit Dordrecht is zeer te respecteren, ook als men het er niet mee eens is. Uw suggestie van misleiding (”net alsof van hogerhand de bedoeling is…tekenen van een petitie”) vind ik schandelijk. De initiatiefneemster is in verschillende tv-programma’s geweest en dat zij uit eigen vrije overtuiging heeft gehandeld (en niet in opdracht van anderen) is zonneklaar.

   0 likes
   • Marie schreef:

    C.B. Mijderwijk,

    Ik geef hier gewoon in nette taal, net zoals vele anderen, mijn mening, meer niet. Ik begriip dan ook niet waarom u op mijn commentaar met het woord ´schandelijk´ moet reageren.

    2 likes
    • C.B. Mijderwijk schreef:

     U geeft geen mening, maar u geeft uiting aan uw gevoel (‘raar’) Tot zover is dat uw zaak. Maar uit uw gevoel leidt u af dat er iets niet helemaal klopt. Het lijkt wel, zo schrijft u, of ‘van hogerhand’ ons deze petitie wordt opgedrongen. Deze bewering is geen mening, maar een onwaarheid. Het woord ‘schandelijk’ is te sterk. Excuus! U hebt waarschijnlijk niet geluisterd naar de initiatiefneemster, die op de tv uitleg heeft gegeven. U hebt te gemakkelijk uw conclusie getrokken, een onjuiste conclusiie. Maar u hoeft niet te tekenen. Dat is uw goed recht.

     0 likes
     • exegese schreef:

      @C..B. Mijderdijk schreef : Deze bewering is geen mening, maar een onwaarheid.

      En wat de heer Mijderdijk schrijft is wel absoluut waarheid ?
      Alles waar de msm met zulk een geweld opduikt stinkt een uur in de wind. Dat is altijd zo geweest en klaarblijkelijk blijft dat nog even zo. Maar het schijnt zo dat @C.B.Mijderdijk ofwel een oude trol is met een nieuwe naam of een verse trol met uiteraard een nepnaam die echt moet lijkien om vertrouwen te wekken. Hier trappen ze daar echter niet in.

      3 likes
     • C.B. Mijderwijk schreef:

      In reactie op exegese.
      C.B. Mijderwijk is geen nepnaam, maar mijn echte naam. Wie zich wil verschuilen achter een pseudoniem kan daarvoor goede redenen hebben, maar ik heb die niet (meer). Ook ben ik ongevoelig geworden voor pogingen tot belediging door personen die hun emotionele huishouding niet op orde hebben. Ook hebben zij soms een lichte ‘oogafwijking’. Zij lezen bijvoorbeeld Mijderdijk waar Mijderwijk staat.

      0 likes
     • exegese schreef:

      Ja inderdaad, je bent waarschijnlijk echt zo naïef om je echte naam te gebruiken. Het internet staat bol van gegevens over je. Dat politiek correcte gedoe, wat meestal gebruikt wordt om alle leugens en Satanische smerigheid mee af te dekken is in jouw geval dus puur uit naïviteit. Ik wens je veel sterkte in de toekomst.

      0 likes
 • exegese schreef:

  Zou zo maar kunnen dat Michael P. de nieuwe Jasper S is. Vooral omdat de kersverse en zoveelste minister van justitie (lees chantabele liegende bedrieger) plotseling uit eigen beweging een onderzoek instelde. Als ze snel en vrijwillig in hun eigen stront gaan roeren is er zonder twijfel iets heel anders aan de hand. Maar ook dat zal in de toekomst wel aan het licht komen. Of Justitie daar ooit recht aan zal doen is uiteraard te betwijfelen, getuige zoveel andere zaken.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12322:wat-is-er-werkelijk-gebeurd-met-anne-faber&catid=9:binnenland&Itemid=22

  12 likes
 • C.B. Mijderwijk schreef:

  Schokkend vind ik het om in allerlei praatprogramma’s van ‘verantwoordelijken in de politiek en samenleving’ te moeten vernemen dat ons rechtssysteem goed functioneert. Dergelijke reacties liggen voor op de tong als er iets naars gebeurt. Gesjoemel met voedselveiligheidsnormen en verwijten van wegkijken door inspecties? ‘De volksgezondheid is niet in gevaar geweest’ is het standaardantwoord. Ook bij Anne het standaardantwoord: ‘Voorop staat dat we het vreselijk vinden wat er is gebeurd, maar …’ En dan volgt er een heel verhaal dat erop neerkomt dat Anne pech heeft gehad en dat we niets kunnen veranderen.
  Welnu, de petitie vraagt dat er nu eindelijk eens iets WEL VERANDERT.

  2 likes
  • exegese schreef:

   @C.B. Mijderdijk, als je alleen al een zaak als de verschrikkelijke moord op Marianne Vaatstra van begin af aan nauwlettend zou hebben gevolgd, dan weet je absoluut zeker dat alle kopstukken uit zowel de Justitiële, de rechterlijke als de politieke macht totaal verdorven smeerlappen zijn, die als het hen het beter uitkomt er echt alles aan doen om een eerlijke rechtsgang te saboteren. Er is geen petitie of referendum wat daar iets aan zal veranderen. Alles wat wel verandering zou kunnen genereren zal bij wet verboden worden. Het enige wat zou werken is een totale volksopstand en de verdorven kern in zijn geheel op brute wijze voor eens en altijd verwijderen. Te beginnen bij het koningshuis. De trap moet van boven naar beneden geveegd worden, anders blijf je steeds met de rotzooi zitten.

   3 likes
   • C.B. Mijderwijk schreef:

    Dit is het type reactie van ‘niemand deugt behalve ik en allen die het met mij eens zijn’. De geschiedenis leert trouwens dat uit volksopstanden zelden iets goeds voortkomt. Met redelijke woorden bereik je meer dan met blind fanatisme.

    0 likes
    • exegese schreef:

     De geschiedenis heeft ons bitter weinig geleerd zo blijkt dag in dag uit. En er zijn best mensen die deugen doch helaas niet degenen met de touwtjes in handen, met name het overduidelijke misdaadsyndicaat achter de schermen die de mensheid in een wurggreep houdt. Die lachen zich rot om redelijke woorden. Daar zijn ze gek op. Met redelijke woorden als tegenoffensief kunnen zij ongehinderd hun satanische plannen voltrekken zoals de geschiedenis ons keer op keer leert. Het struisvogeltijdperk loopt ten einde, de psychopathische moordende plunderaars wrijven zich in de handen bij de aanblik van makke schapen en redelijke woorden.

     1 likes
 • nookie69 schreef:

  Mag hopen die begeleidster waar die relatie mee had, per direct ontslagen is.. Want dit duidt totaal niet op professioneliteit en kan echt niet.

  3 likes
  • Minute Repeater schreef:

   @ nookie69

   Als het waar is, want ook dit is een beschuldiging die alles behalve hard is gemaakt. Het is ironisch/zorgelijk om te zien hoe velen hier normaal de “mainstream media” (Telegraaf) wantrouwen en nu alles maar voor waarheid aannemen.

   1 likes
 • Willem H Janssen schreef:

  Zoveel mogelijk gestoorden buiten de inrichtingen en gevangenissen, ja zo houd je ze wel leeg.

  4 likes
 • vera ndering schreef:

  Door constante bezuinigingen loopt bijna heel Nederland op z´n tenen. Dat zal ook bij (TBS)klinieken niet anders zijn. Desondanks worden er toch steeds meer bezuinigingen doorgevoerd. Rond het tijdstip dat Anne dood werd gevonden zag ik op tv dat ze tijdens een debat over het regeerakkoord dolle pret hadden.
  Hoe wrang….
  Door het falend rechtssysteem hebben o.a. Emy, Tialda, Edith, Jessica, Chanel Naomi, Nienke en Anne iets gruwelijks mee moeten maken. Gezinnen en hele families gaan er aan kapot. Omdat de dader niet mee wil werken aan een psychologisch onderzoek; heeft die dan wat te willen?

  3 likes
  • Minute Repeater schreef:

   @ vera ndering

   Precies, daar ligt naar mijn mening ook 1 van de oorzaken van dit soort drama´s. Politici (zowel links en rechts) hebben geen idee hoe hun beleid in de praktijk uitwerkt, onlangs was er een onderzoek gedaan door de “Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid (WRR).” waaruit naar voren kwam dat overheid geen realistisch beeld van burgers heeft, en hetzelfde geldt volgens mij ook voor (semi) overheid instanties.

   Daarnaast wordt alles ook bewust afgebroken word, zodat men kan zeggen dat het teveel is voor een land alleen, iets wat we al jaren horen over diverse bestuurlijke onderwerpen. Ook in het onlangs gepresenteerde “globalisten akkoord” van CDA, Christen Unie, D66 en de VVD wind men daar geen doekjes omheen. Uiteraard met het doek om alles onder te brengen bij de Verenigde Staten van Europa aka de Europese Unie.

   1 likes
 • Paul schreef:

  Als blijkt dat dit volledig gestoorde roofdier meerdere moorden op zijn geweten heeft dan zijn de rapen gaar.
  Het zou mij namelijk niks verbazen dat hij ook achter de moorden op Savannah en Romy zit, en zelfs achter de mysterieuze ” zelfmoord ” van dat meisje uit Hilversum, Dasha.

  2 likes
 • suske schreef:

  wij als burgers krijgen nooit iets voor elkaar, wat er ook gebeurt, alleen dokken , euro,s moeten ze van ons hebben

  2 likes
 • Zolang wij stem vee hebben wat blijft stemmen op de standaard partijen hier in Nederland zal er nooit iets gaan veranderen. Immers, de politiek heeft een baantjes machine die ervoor zorgt dat de gemiddelde bestuurder altijd goed gevulde zakken heeft. De gemiddelde Nederlander trapt elke keer weer in praatjes zoals de huidige premier die gewoon met een lach op zijn gezicht de bevolking voor liegt (MH17, Griekenland, etc etc). Zorg ervoor dat het politieke klimaat veranderd, veranderd de rest ook.

  2 likes
 • Bart schreef:

  Lijkt op een Psyop om verplicht Dna afname er door heen te jassen.

  2 likes
 • Hawks schreef:

  Vreselijk voor de familie en vrienden.

  Maar…

  … erg aanmatigend van de startster van de petitie om voor mij te spreken. Individuele zieke geesten kunnen en zullen altijd toeslaan, ongeacht het rechtssyteem waaronder zij leven. Ik denk dat het Nederlandse rechtssysteem helemaal niet faalt, en een bewijs hiervan is dat ik dit kan schrijven.

  Ik begrijp dat mensen door een rouwproces heen moeten, en op deze wijze aan hun boosheid een uitlaatklep hebben, maar niet namens mij.

  1 likes
  • C.B. Mijderwijk schreef:

   De initiatiefneemster spreekt alleen namens zichzelf en roept u en mij en vele anderen op haar te steunen. Zij doet dit om de getroffen familieleden een hart onder de riem te steken en uit bezorgdheid, want zij is moeder van drie dochters. Of u de petitie wel of niet tekent bepaalt u zelf. Anderen, onder wie ik, tekenen wel en niemand kan ons het recht ontnemen in ons mooie vrije land onze mening te uiten. Als ons land wordt verpest is dat niet door mensen als deze moeder, maar door bekrompen geesten die op sociale media uiting geven van hun weerzin tegen mensen met andere opvattingen dan die van henzelf.

   Beste Hawks,
   Lees nu eens goed wat er staat in de inleiding van het formulier dat u wel of niet kunt tekenen. Er staat nergens iets waaruit u kunt afleiden dat initiatiefneemster namens u spreekt.

   0 likes
   • Hawks schreef:

    Ik geloof dat dit in de inleiding staat: ‘De petitie werd gestart om ‘het volk een stem te geven’. “Het volk is boos en zit vol afschuw!” schrijft de moeder.’

    Het volk? Volgens miij is dat voor anderen spreken.

    0 likes
    • C.B. Mijderwijk schreef:

     Ook u ventileert een onwaarheid. Er staat: “Anne, tranen van het volk, maar wij vechten voor jouw recht”. Dus er staat (in mijn woorden): Aan alleen verdriet hebben we niets. Het is tijd om in actie te komen.
     En ‘wij’ betekent niet het volk, maar de ondertekenaars.

     0 likes
     • Hawks schreef:

      ‘Ook u ventileert een onwaarheid.’ > Waar en wat? Kunt u mij citeren?

      ‘Dus er staat (in mijn woorden): Aan alleen verdriet hebben we niets.’ > Dit is een interpretatie; kunt U in het brein van de petitiestartster kijken?

      ‘En ‘wij’ betekent niet het volk, maar de ondertekenaars.’ > Ook dit is een interpretatie.

      0 likes
     • C.B. Mijderwijk schreef:

      reactie op Hawks:
      De zin: ‘De petitie werd gestart om het volk een stem te geven’ staat niet in de tekst. U schreef dat u ‘gelooft’ dat dit in de inleiding staat. Het staat er echter niet. Dus wat u beweerde is onwaar.
      De petitiie wordt ondertekend door de ondertekenaars en is gericht aan een aantal personen en instanties. De petitie eist een en ander.
      Overal waar in de petitie het woord ‘wij’ voorkomt, wordt uiteraard bedoeld: wij, de ondertekenaars. Het zou van de zotte zijn als met ‘wij’ ook de niet-ondertekenaars zouden worden bedoeld.

      0 likes
     • Hawks schreef:

      Reactie op C.B. Mijderwijk:

      Ik citeer: ‘De zin: ‘De petitie werd gestart om het volk een stem te geven’ staat niet in de tekst. U schreef dat u ‘gelooft’ dat dit in de inleiding staat. Het staat er echter niet. Dus wat u beweerde is onwaar.’

      Als u naar boven scrollt en vanaf de titel het artikel gaat lezen dan zult u dit citaat tegenkomen: ‘De petitie werd gestart om ‘het volk een stem te geven’. “Het volk is boos en zit vol afschuw!” schrijft de moeder.’. Dat zijn respectievelijk zin 3 en zin 4 van het artikel.

      Laten ze verder het maar eens zijn dat we het oneens zijn. U interpreteert dat wij een subgroep is van het volk, nameljik hen die de petitie ondertekenen. Ik blijf dichter bij het citaat en zie staan het volk, zonder deze subgroep te benoemen.

      0 likes
     • C.B. Mijderwijk schreef:

      2e reactie op Hawks:
      We hadden het niet over een krantenartikel, maar over de tekst van de petitie. Het ging ook niet over de motieven van initiatiefneemster, maar over de vraag wie worden bedoeld met ‘wij’ in de tekst van de petitie.
      U bent boos omdat u niet bij die ‘wij’ wilt horen.
      Maar beste Hawks: Lees nu toch eens goed wat er staat
      Er staat echt in de petitie: ‘Wij, ondergetekenden”. Dus u hoort niet bij die wij. Het lijkt wel of u alleen leest wat u wilt lezen.

      0 likes
     • Hawks schreef:

      2e reactie op C.B. Mijderwijk:

      Ik citeer: ‘We hadden het niet over een krantenartikel, maar over de tekst van de petitie.’. Het ‘We’ in dit citaat ontgaat mij; als ik in een van mijn reacties zou hebben gerefereerd aan de tekst van de petitie, dan zou ik dat hebben geschreven, dat ik refereer aan de tekst van de petitie. Ik reageer op dit artikel op de NFN website (en niet op ‘een krantenartikel’).

      Ik ben niet boos ergens over, of kunt U mij citeren dat ik boos ben over iets? Voor uw informatie: iets aanmatigend vinden is niet hetzelfde als ergens boos over zijn.

      Ik citeer: ‘Het lijkt wel of u alleen leest wat u wilt lezen.’. Hier kan ik mij niet echt in herkennen, tenzij U mij met mijn citaten kunt educeren. Ik heb haast de neiging om deze stelling dan ook te pareren met: ‘Ik doe geen aannames zonder deze te verifieren’

      0 likes
 • Richard schreef:

  Mensen, maak van uw hart geen moordkuil. Anders word u een vijand van uzelf.

  0 likes
 • dna schreef:

  Elsa- gate heeft hier mee te maken. Ernstig zieke psycho filmpjes wat kinderen kunnen traumatiseren op youtube. Google maar: frozen elsa fun spiderman. Ik heb deze figuren gerapporteerd, maar blijkbaar is deze kwaadwillende niet bereid het van youtube en google te halen.

  0 likes
 • C.B. Mijderwijk schreef:

  Waarom het mij gaat is dat politici en rechters gaan inzien dat bij bewezen viespeuken zonder geweten resocialisatie onbegonnen werk is. En jonge juriste vertelde op de radio dat de recidive bij zedencriminelen lager is dan bij andere categorieën. Dat kan best zo zijn, en dat komt dan ongetwijfeld doordat ze na hun veroordeling beter in de gaten worden gehouden door hun omgeving. Maar als ze, zoals bij de open psychiatrische inrichting in Den Dolder, ongecontroleerd hun gang kunnen gaan ….. Rechters maken vaak een belangenafweging: die van de veroordeelde versus die van de maatschappij. Dat kunnen ze bij dergelijke types echter beter niet doen. Met het principe ‘safety first’ is niets mis. Het veronachtzamen van dit principe is Anne Faber fataal geworden.

  0 likes
 • C.B. Mijderwijk schreef:

  En dan zullen we straks ook nog meemaken dat de rechtbank zich gaat buigen over de vraag of het moord of doodslag, of nog erger: dood door schuld was. Ik verzoek de toekomstige rechtbank in deze zaak met klem de familie van Anne Faber deze discussie te besparen.
  Rechters zijn, naar mijn overtuiging, vakbekwaam, maar het rechtssysteem dreigt ten onder te gaan aan foute goede bedoelingen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  psychiater

  Psychiater steelt de show op Malieveld: ‘Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende’

  Gisteren demonstreerde actiegroep Viruswaanzin op het Malieveld ...

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  >