Buitenland

Video: De echte waarheid over de dood van Yannick Verdyck

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Op 28 september vorig jaar voltrok zich een drama voor ‘wakker’ Vlaanderen. Die dag werd de 36-jarige Yannick Verdyck in zijn woning in het Belgische Merksem in koelen bloede doodgeschoten door een arrestatieteam van de politie.

Yannick, een goudhandelaar, had geen strafblad, was niet voortvluchtig en er bestond geen officiële aanklacht tegen hem. Desondanks werd midden in de nacht zijn deur ingetrapt, en werd hij ter plekke gedood.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Compleet verzonnen verhaal

Je zou verwachten dat een dergelijke gebeurtenis op veel verontwaardiging zou stuiten, maar de media schilderden Yannick af als ‘extreemrechtse complotdenker’.

Volgens de media had hij de aandacht van de autoriteiten getrokken omdat hij een aanslag zou willen plegen op de Belgische overheid. Dit is een compleet verzonnen verhaal, want Yannick had helemaal geen slechte intenties. Nadien heeft men dit in de pers ook moeten toegeven, maar eerherstel kwam er nooit.

Corrupte Belgische overheid

Om heel de situatie te verduidelijken, had Compleetdenkers een gesprek met zijn beste vriend Erik Geenen. Tijdens het gesprek worden ook andere schandalen aangehaald, want Erik strijdt al jaren tegen ‘de corrupte Belgische overheid en het wanbeleid bij de Nationale Bank van België’.

Erik legt uit wat voor een zachtaardig en goed persoon Yannick was. Hij gaat ook dieper in op de omstandigheden waarin Yannick werd vermoord.

4.7 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
1 jaar geleden

Zo gaat het in Nederland ook, waar is Arjan Kamphuis?

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Heeft hier niets mee te maken maar The Jimmy Dore Show heeft verband gelegd tussen Bellingcat en de postcode loterij die dat obscure bureau mede financiert.
Laatste aflevering over Sey Hersch

TAO Foundation
TAO Foundation
1 jaar geleden
Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Congo en het Belgische koningshuis is in het geheel niet pluis.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x