Buitenland

Video: De echte waarheid over de dood van Yannick Verdyck

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!

Op 28 september vorig jaar voltrok zich een drama voor ‘wakker’ Vlaanderen. Die dag werd de 36-jarige Yannick Verdyck in zijn woning in het Belgische Merksem in koelen bloede doodgeschoten door een arrestatieteam van de politie.

Yannick, een goudhandelaar, had geen strafblad, was niet voortvluchtig en er bestond geen officiële aanklacht tegen hem. Desondanks werd midden in de nacht zijn deur ingetrapt, en werd hij ter plekke gedood.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Compleet verzonnen verhaal

Je zou verwachten dat een dergelijke gebeurtenis op veel verontwaardiging zou stuiten, maar de media schilderden Yannick af als ‘extreemrechtse complotdenker’.

Volgens de media had hij de aandacht van de autoriteiten getrokken omdat hij een aanslag zou willen plegen op de Belgische overheid. Dit is een compleet verzonnen verhaal, want Yannick had helemaal geen slechte intenties. Nadien heeft men dit in de pers ook moeten toegeven, maar eerherstel kwam er nooit.

Corrupte Belgische overheid

Om heel de situatie te verduidelijken, had Compleetdenkers een gesprek met zijn beste vriend Erik Geenen. Tijdens het gesprek worden ook andere schandalen aangehaald, want Erik strijdt al jaren tegen ‘de corrupte Belgische overheid en het wanbeleid bij de Nationale Bank van België’.

Erik legt uit wat voor een zachtaardig en goed persoon Yannick was. Hij gaat ook dieper in op de omstandigheden waarin Yannick werd vermoord.

4.7 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
1 maand geleden

Zo gaat het in Nederland ook, waar is Arjan Kamphuis?

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Heeft hier niets mee te maken maar The Jimmy Dore Show heeft verband gelegd tussen Bellingcat en de postcode loterij die dat obscure bureau mede financiert.
Laatste aflevering over Sey Hersch

TAO Foundation
TAO Foundation
1 maand geleden
Niet bang
Niet bang
1 maand geleden

Congo en het Belgische koningshuis is in het geheel niet pluis.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x