Homepagina » Gezondheid » Inenten tegen mazelen verlaagt immuniteit en kan leiden tot autisme. Belgische tv laat tegengeluid horen
Inenten tegen mazelen verlaagt immuniteit en kan leiden tot autisme. Belgische tv laat tegengeluid horen
Foto: NIAID/Discasto Wikimedia Commons

Inenten tegen mazelen verlaagt immuniteit en kan leiden tot autisme. Belgische tv laat tegengeluid horen

De burgemeester van New York heeft dinsdag de medische noodtoestand uitgeroepen vanwege een nieuwe uitbraak van mazelen.

Daardoor geldt nu een vaccinatieplicht voor iedereen in de wijk Brooklyn. Mensen die weigeren riskeren een boete die kan oplopen tot 1000 dollar.

Burgemeester Bill de Blasio zei: “Het vaccin tegen mazelen werkt. Het is veilig, het is effectief, het is beproefd. Hoe sneller iedereen gehoor geeft aan deze oproep, hoe sneller we de noodtoestand kunnen opheffen.”

Autisme

De Vlaamse huisarts Kris Gaublomme is het niet met De Blasio eens.

Hij zei in het VTM Nieuws dat het inenten tegen de ziekte de immuniteit verlaagt en kan leiden tot astma, autisme en gedragsstoornissen.

De huisarts, die tegen verplicht vaccineren is, zei dat vaccins bijwerkingen hebben en de immuniteit van het kind onderdrukken.

Levenslange immuniteit

“Gevaccineerde kinderen lijden vaker aan astma, allergieën, hyperkinetisme, leerstoornissen, slaapstoornissen, gedragsstoornissen en autisme,” zei hij.

Er zijn ouders die hun kinderen doelbewust blootstellen aan de mazelen, zodat ze levenslange immuniteit hebben.

“Ik denk dat dat een veiligere oplossing is dan kinderen te vaccineren,” zei Gaublomme.

Risico’s

Hij voegde toe dat er risico’s verbonden zijn aan het vaccin, maar dat men daar niet over praat.

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block, die al vaak heeft laten zien dat ze vooral de belangen van de farmaceutische industrie behartigt, tweette: “Pure schande en gevaarlijk bovendien. Vaccins redden zo veel levens en deze non-believer trekt dat in twijfel.”

[HLN]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
1 jaar geleden

Nou die arts wordt vervolgd, België op z’,n kop….keiharde min De Block van de farma vindt deze uitspraak onacceptabel ……Heb nooit begrepen dat er mensen stemmen op die vrouw……
België is vaccinatie verplicht… Nieuws in de morgen.be net………

Philip
Philip
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

De man word ondertussen voor het gerecht gebracht, het word meer dan hoog tijd dat ranzige Van Ranst (spreekbuis van big farma) ook een gerechtelijk onderzoek aan zijn broek krijgt wegens het verspreiden van nep nieuws en propaganda!!

Zeg neen tegen de spuit!!

Solida
Solida
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Laten we dan maar hopen dat meerdere medici in België zich solidair verklaren met die huisarts zodat het deze keer niet in de kiem gesmoord wordt maar een (inter)nationaal debat bewerkstelligd wordt… Maar ik heb er een hard hoofd in, België is een befaamd pillenslikkend land waarin meer dan de helft van de volwassenen aan de antidepressiva zit…

Louise
Louise
Reactie op  Solida
1 jaar geleden

Solida, met zulke dictoriale regeringen ga je vanzelf wel aan de antidepressiva, levert de farma nog meer op, bovendien is het aantal zelfmoorden ook vrij hoog in België …… Voor mensenrechten schennis hoef je niet naar China, zijn gewoon onze zuiderburen ….
Van de week nog een stuk over vastgebonden bejaarden, gaat geweldig in België……
Nee dan critici van het Vlaams blok, als die wat zeggen worden ze uitgesloten ….
Het wordt hoogtijd dat de Belgen eens in de spiegel kijken……..

Solida
Solida
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Tja Louise, misstanden overal, hier niet (veel) minder, dat zou beter worden als eenieder eens in 1e instantie de schuld eerst bij zichzelf zou zoeken ipv bij anderen, niet enkel Belgen moeten in de spiegel kijken…

jolo
jolo
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Vandaar dat Maggie de Block haar lichaamsgewicht niet onder controle kan houden?
Frits Blom, oud kinderarts, heeft dezelfde mening hierover!

Margie
Margie
1 jaar geleden

18 maart 2017 getuigde arts en professor Alvin H. Moss van de West Virginia University voor een Senaatscommissie over kindervaccinaties.
Tijdens de hoorzitting merkte dr. Moss op dat er tussen 2003 en 2017 in de Verenigde Staten twee mensen zijn overleden aan de mazelen.
Wat daarbij niet wordt vermeld is dat er in dezelfde periode 127 mensen zijn gestorven door het vaccin tegen mazelen, aldus de arts.

René van Zalk
René van Zalk
1 jaar geleden

Hoogste tijd dat de Vlaamse huisarts Kris Gaublomme voor de rechter wordt gesleept. Niet inenten kost honderden, en misschien wel duizenden levens.

Solida
Solida
Reactie op  René van Zalk
1 jaar geleden

Wat heb je eraan als het middel erger is dan de kwaal? Er zijn betere middelen dan vaccineren…

Rob
Rob
Reactie op  René van Zalk
1 jaar geleden

René van Zalk, je hebt het nog steeds niet begrepen. De gezondheid van kinderen is een taak van de ouders, niet van welke regering of organisatie dan ook. Goed voedsel, voldoende beweging, etc maakt een gezond mens. Politiek, farma etc zijn machtsorganisaties die er een agenda op na houden die niets met gezondheid te maken heeft. Vroeger waren we ook gewoon een week ziek en dat versterkt het immuunsysteem. Daar heb je helemaal geen vaccinaties voor nodig. De farma is alleen maar een ziekte industrie die kapitalen verdient over de rug van mensen en meer niet. Je weet blijkbaar nog steeds niet dat het de bedoeling van de heersende macht is om de wereldbevolking te reduceren. Vaccinaties zijn één middel om dat te doen. Bill Gates is een enorme fan van depopulatie door vaccinaties. Jij, en velen zoals jij begrijpen nog steeds niet dat er een oorlog gaande is tegen de mensheid (door de elitaire machts families) waarbij ze massa vernietigingswapens in willen zetten. En dat zijn niet alleen nucleaire wapens. Vaccinaties zijn chemisch samengesteld dus in feite inzetbaar als chemisch wapen.
https://www.youtube.com/watch?v=_fh3NsxeS7M

Defixiones
Defixiones
1 jaar geleden

Waarom maken mensen die gevaccineerd zijn zich zo druk om mensen die dat niet willen?
Zij zijn toch ‘veilig gevaccineerd’ dus kan hen niets gebeuren volgens hun filosofie.
Laat de rest lekker ziek worden of niet ziek worden, kan jou het rotten. Bemoei je met je eigen stront.
Daar wil ik graag eens een antwoord op van een pro vaccin schaap.

Bram
Bram
1 jaar geleden

Als een arts de waarheid spreekt dan wordt ie vervolgd mensen wordt wakker dat is de waarheid ze maken jullie kinderen dom er zijn geen ziektes er zijn meerdere artsen die de waarheid hebben gesproken wordt wakker schapen ga onderzoek doen niet naar die mensen luisteren die er goed over praten die krijgen er voor betaald om jouw kind ziek te maken.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Wat die man zegt is waar. Vroeger was het normaal om kinderen die kinderziektes hadden toch bij elkaar te brengen ivm beter nu krijgen, dan later als volwassene, want das gevaarlijker.
Ken iemand die op latere leeftijd waterpokken kreeg. Was er echt doodziek van.
Als je daarom voor het gerecht moet, dan klopt er iets helemaal niet meer. Er wordt dus gewoon over oude kennis heen gegaan.
Dit lijkt erop dat de farma geld moet/wil blijven verdienen.
Je wordt hierdoor horendol. Alles wat je weet of aangeleerd hebt wordt omgedraaid.
Het stink systeem waarin wij nu leven zorgt ervoor dat mensen bang worden om ziek te worden. Je mag dus niet ziek worden want dat kost geld(werk), maar je mag wel ziek worden als ze er geld aan verdienen.
Het systeem zelf werkt als een kankergezwel. Kunnen we dat niet voor het gerecht gooien. Bij een eerlijke rechter.

x

Check Also

arts

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen ...

coronavaccin

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x