Binnenland

2 januari, grootste mars van de menselijke verbinding in Amsterdam: ‘Het is nu of nooit’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 2 januari organiseert Samen voor Nederland de grootste mars van de menselijke verbinding in Amsterdam. Dit initiatief is een samenwerkingsverband van meer dan 70 groeperingen.

“Wij nemen stelling tegen de buitenproportionele overheidsmaatregelen en de wijze waarop onze vrijheden beperkt worden en burgerrechten buitenspel worden gezet,” aldus de initiatiefnemers. “Dit kabinet loodst onze samenleving van crisis naar crisis en nu is het genoeg!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Ze hebben een video gemaakt die mensen oproept om op 2 januari naar het Museumplein in Amsterdam te komen. “Nederland is van de Nederlanders. En wij zijn het spuugzat. Wij geven nooit op. Wij zullen nooit stoppen. Wij doen geen stap terug. Wij zullen nooit zwichten. Wij zijn Samen voor Nederland.”


Wij zullen er zijn

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek zegt: “Het is nu of nooit. Wij zullen er zijn. Kom ook!” Waarop Samen voor Nederland reageert: “Een mooiere aanmoediging kunnen wij ons bijna niet wensen! Komt allen en hef met ons het glas op de vrijheid die wij in 2022 gaan herwinnen!”

Veel mensen laten weten dat ze erbij zullen zijn. “Op 2 januari 2022 zal ik weer gaan demonstreren tegen polarisatie, medische discriminatie, vaccinatieplicht, QR-code en 2G-regel, en voor verbinding, vrijheid en grondrechten,” zegt Evert Jan.

Dit moet gestopt worden

Karel voegt toe: “Ik ben er. Dit moet gestopt worden. Nederland, word wakker.” Jasper geeft aan dat hij met een grote touringcar naar Amsterdam gaat.

Samen voor Nederland is een netwerk van organisaties en personen die met geweldloze acties de vrijheid en sociale cohesie in Nederland willen proberen te behouden.

4.8 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

NATUURLIJK ben ik er bij! Het kan ook niet anders. Ik ben er zeker van, dat er heel veel mensen, zeker die ninefornews dagelijks lezen, van de partij zullen zijn.

Ik ben namelijk van mening, dat wij NIETS meer te verliezen hebben, maar wel heel veel te WINNEN hebben.

Wij worden met z’n allen al vanaf maart 2020! in de houdgreep gehouden. En wij moeten er alles aan doen om uit die wurgende houdgreep te komen.

Voor mij is het tot op de dag van vandaag één groot raadsel, HOE het mogelijk is, dat het ooit zo ver heeft kunnen komen.

De enige verklaring, die ik er voor kan vinden, is dat de meeste mensen het de afgelopen decennia TE goed hebben gehad en daardoor in een permanente slaap terecht zijn gekomen.

Althans, IK kan mij niet voorstellen, dat een dergelijk scenario een jaar of 40 geleden succesvol verlopen zou zijn.

Dan doel ik op de tijd, waar een demonstratie tegen de neutronenbom maar liefst 400.000 mensen op de been kreeg.

OOK het onderwijs heeft volgens mij een zéér kwalijke rol gespeeld. Alles doen zoals voorgeschreven wordt en daarmee eigen initiatief en nadenken buiten spel zetten.

Er wordt een psychologische oorlog tegen ons allemaal gevoerd en, helaas, zijn er velen al overwonnen.

Dat komt natuurlijk ook, omdat er dit keer geen direct zichtbare vijand is, die van buiten af komt, maar de vijand is onze eigen regering. En dat maakt het bijzonder moeilijk om die te herkennen.

Even off topic:
Gisteren heb ik op Telegram een voorbeeldbrief opgepikt, die je kunt sturen aan de minister van VWS.
De brief is té lang om hier helemaal te tonen, maar is héél belangrijk voor de dingen, die vrijwel zeker staan te gebeuren.
Er wordt in 10 punten informatie opgevraagd wat betreft de vaccinatie.
Hij zit bijzonder goed in elkaar en ik ben er zeker van, dat het onmogelijk is om deze brief op een goede manier te beantwoorden.
Deze brief moet zowel aangetekend als per normale post worden verstuurd.
Je houdt zelf een kopie als bewijs.
Een heel belangrijk punt in de brief betreft de aansprakelijkheid van diegene, die jou het “vaccin” toedient.

Misschien is het mogelijk, dat de redactie van ninefornews deze brief in een item zet en anders wil ik dat met alle liefde doen.

Vandaag gaan de 4 brieven (van mijn man en mij) op de post.

OF het zoden aan de dijk zet, weet ik niet, maar ik wil in ieder geval het gevoel hebben, dat ik er alles aan gedaan heb, wat binnen mijn vermogen ligt.

Paul
Paul
2 jaren geleden

Wanneer worden deze overheid terroristen veroordeeld
Wordt wakker

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Weer een mars die niks gaat uithalen. Er is maar 1 oplossing en dat is dat Haagse zooitje oppakken en in de cel gooien.

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
2 jaren geleden

Leuk en aardig Staan er weer enkele tienduizenden mensen in de kou in Amsterdam met het idee dat het Haagse gajes zich daar ook maar iets van aan trekt.
Om deze mensen even wakker te schudden.
Ze lachen je in je gezicht uit en doen precies wat Klaus Schwaab op draagt.
Er is maar een manier om hier uit te komen en dat is de Haagse stal uitmesten.

Back to top button
144
0
We lezen graag je reactie!x