Mens en DierCorona

Apotheker ONTSLAGEN nadat hij weigert coronavaccins toe te dienen

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Apotheker Joel Wood uit de Amerikaanse staat New York waarschuwde mensen die bij hem het coronavaccin kwamen halen dat de prik niet is goedgekeurd door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA. De reacties waren nogal schokkend. Veel mensen waren niet op de hoogte van het feit dat de vaccins niet zijn goedgekeurd.

Wood besloot zich in de vaccins te verdiepen en stuitte op een rapport van vaccinmaker Pfizer over shedding. Hij las berichten over vrouwen die last kregen van een onregelmatige menstruatie nadat ze waren gevaccineerd of in de buurt waren geweest van gevaccineerden. Sommige vrouwen werden helemaal niet meer ongesteld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Dat vond ik heel verontrustend,” zegt hij in gesprek met One America News.

Ontslagen

De apotheker begon zich zorgen te maken. “Er is geen langetermijnonderzoek gedaan. We hebben geen idee wat het eindresultaat gaat zijn. We hebben geen idee wat er gebeurt bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd.”

Wood hakte de knoop door en besloot de coronavaccins niet langer toe te dienen aan mensen jonger dan 50 jaar. Hij werd vervolgens ontslagen door zijn werkgever. Dat terwijl hij als apotheker mag weigeren om vaccins toe te dienen.

Veel zorgverleners durven zich niet uit te spreken

Hij zei dat er meer zorgverleners – apothekers, verpleegkundigen, artsen – zijn die ook grote twijfels hebben bij het coronavaccin, maar die zich niet durven uit te spreken omdat ze bang zijn hun baan te verliezen.

Wood heeft zich inmiddels aangesloten bij America’s Frontline Doctors, waar hij in contact is gekomen met gelijkgestemden.

4.9 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik heb zelf het idee, dat deze apotheker niet ontslagen is omdat hij die prikken niet wilde geven, maar meer omdat hij probeerde mensen de ogen te openen. Dat op zich is natuurlijk in onze ogen prima, maar de autoriteiten vinden dat niet zo fijn.
Wel apart trouwens dat hij er zo lang over gedaan heeft om uit te zoeken hoe die prikken zijn samengesteld. Dat verwacht je eigenlijk niet van een apotheker. Ik ben er trouwens zeker van, dat de meeste apothekers hier in ons land HEEL goed weten wat de samenstelling is. Dat zegt wel iets over hoe al deze zogenaamde hulpverleners er in staan. Ze helpen alleen hun eigen bankrekening.
Ik hoop voor Joël Wood dat hij bij America’s Front Doctors beter tot zijn recht komt. Dat gun ik hem!

Peter Z
Peter Z
2 jaren geleden

Held! Waar kunnen we deze jongen crowdfunden als ie door het verlies van zijn baan in de shit komt?

Jacob
Jacob
2 jaren geleden

Een ware held, deze apotheker, zo zouden ze allemaal moeten reageren. Geweldig !!!

willemwakker
willemwakker
2 jaren geleden

➽ .. haha .. : mis-standen rijzen de pan uit .. 

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x