Binnenland

Zo werd de ME ingezet tegen boeren in Friesland: ‘Staan blijven, anders tief ik je helemaal in elkaar’

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Maandagavond heeft de Mobiele Eenheid een blokkade van een distributiecentrum van Poiesz Supermarkten in Sneek beëindigd. Daarbij zijn vier mensen aangehouden. De actie was opgezet door boeren.

Rond 20.30 uur werd de ME ingezet en het terrein leeg geveegd. Burgemeester Jannewietske de Vries gaf een noodbevel af. Ook in Heerenveen werd de ME ingezet. Daar zijn drie mensen opgepakt.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Op social media circuleren heftige beelden van het politieoptreden. “De politie zet nu traangas in tegen demonstrerende boeren. Dat bemiddelen gaat lekker,” reageert mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix.

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek schrijft: “De Nederlandse politie zet nu op meerdere locaties traangas in tegen boeren om ze weg te krijgen. Het is een illusie dat Nederland een vrij land is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bizarre overmacht

“Al die beelden van traangas en bizarre overmacht van politie en ME tegen vreedzame demonstrerende boeren. Het kan voor die agenten en ME’ers toch ook niet goed voelen?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

In een filmpje dat tijdens het politieoptreden is gemaakt, is te horen hoe één van de agenten schreeuwt: “Staan blijven, anders tief ik je helemaal in elkaar.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
172 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Meer dan schandalig! Beseffen ze wel wie ervoor zorgt dat zij en hun gezinnen te eten hebben?

Speelman .lj
Speelman .lj
1 maand geleden

Als het uit de hand loopt is het op zeker de schuld van de OVERHEID , men is duidelijk bezig Nederland naar de knoppen te helpen

antiD66
antiD66
1 maand geleden

Gaaf land, toch Rutte…………………………………?

Ron
Ron
1 maand geleden

De gierkar mee en spuit de ME onder de stront.
Je moet vuur met vuur bestrijden.
Of stront met stront bestrijden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

172
0
We lezen graag je reactie!x