Homepagina » Buitenland » CIA zet miljoenen geheime stukken online, waaronder informatie over UFO’s en paranormale krachten
CIA zet miljoenen geheime stukken online, waaronder informatie over UFO's en paranormale krachten

CIA zet miljoenen geheime stukken online, waaronder informatie over UFO’s en paranormale krachten

De CIA heeft miljoenen geheime documenten vrijgegeven. De database wordt zo druk bezocht, dat de website soms moeilijk bereikbaar is.

Er is informatie te vinden over UFO-waarnemingen en onderzoeken en experimenten die in het verleden gedaan zijn.

In totaal staan er liefst 13 miljoen pagina’s online. Veel tekst is helaas wit gemaakt.

Codewoorden

Er staat onder meer een document online getiteld ‘geheime Amerikaans-Egyptische contacten’, maar de inhoud is onleesbaar.

Er is ook een stuk te vinden dat gaat over het bezoek van de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken aan Londen in 1974.

Het document was bestemd voor Henry Kissinger, die toen nog minister van Buitenlandse Zaken was. Het zou onder meer codewoorden bevatten.

Hersenspoeling

Er zijn ook stukken over de experimenten die de CIA deed met hersenspoeling en de rol die de dienst speelde bij het afzetten van de regimes in Chili en Iran.

Je kunt daarnaast lezen over paranormale experimenten die de CIA deed. Zo werden mensen onderzocht die een buitenlichamelijke ervaring hadden.

Een aantal documenten gaan over Project Star Gate, waarbij mensen werden ‘opgeleid’ tot helderziende en door muren moesten leren kijken.

Druk

De CIA heeft de stukken vrijgegeven na een rechtszaak die tegen de Amerikaanse spionagedienst was aangespannen. Ze waren eerst alleen te bekijken in de nationale archieven in Washington.

De groep MuckRock klaagde de CIA aan en dwong de dienst om de verzameling vrij te geven.

Tegelijkertijd begon journalist Mike Best documenten uit de archieven uit te printen en op internet te zetten, om de druk op te voeren.

In november kondigde de CIA aan het materiaal te zullen publiceren. Het hele archief is te bekijken op de website van de CIA Library.

[Independent]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Te laat. De agenda/Niburu/Nieuw tijdperk/Atlantis is al gevormd. We lopen weer eens achter de feiten aan.
Morgen wordt Trump ingehuldigd.(hoort gewoon zelf bij de agenda/NWO)
Wie komt daar onder andere zingen: The mormon Tabernacle Choir. Mormonen zijn aanhangers van de genootschap: van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen.

wolfje
wolfje
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

waarom te laat

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

@Elise49, altijd goed om waakzaam te blijven en niets is wat het lijkt, Denkt men dat hier de redder komt, blijkt het juist het tegenovergestelde te zijn en als we denken dat dit een man is die men moet wantrouwen en waarbij heel laf en doortrapt links loopt te schreeuwen dat hij een gevaar vormt (misschien wel of toch niet een gevaar voor de linkse oorlog- en pamperindustire?)

Het kan zijn en dat zou me niet verbazen, Trump een soort van “trump kaart” is die wordt ingezet om er voor te zorgen dat bijv. Rusland via de achterdeur is te benaderen en zo Putin uit het zadel is te werpen. Want de Russen lijken toch aardig dwars te liggen in het geheel van de toekomstige satanische nieuwe wereld orde en het onderwerpen van de wereldbevolking aan hun slaven systeem. ……”Of”…De Russen spelen ook een spel, een spel die nog doortrapter is dan we voor mogelijk hielden. En daarom is het ook raadzaam wereldleiders en leiders, bestuurders en politici in het algemeen, die feitelijk meewerken aan de machtige multinationals en corporaties, van geen enkele kant te idoliseren of op een voetstuk te plaatsen, niemand is het waard om te aanbidden alsof het de grote meester hemzelf betreft en niemand in die richting is het waard om volledig te vertrouwen….Als Trump geen losse flodder is dan mogen we de man dankbaar zijn voor zijn manier van optreden en het losmaken van tongen zodat eindelijk het woord zo mag worden uitgesproken zoals het hart het ingeeft. Ieder mens moet uit zijn gevangenis treden en zijn gedachten de vrije loop kunnen laten.

Maak van je hart geen moordkuil, lijkt me een goed idee…De nazi’s hebben nu lang genoeg geprobeerd de mensheid te sturen en de mond te snoeren, denk, praat en gedraag je zoals je wilt zolang je daarmee een ander geen geweld aandoet!!…

wolfje
wolfje
Reactie op  weg met ons
4 jaren geleden

@weg met ons: degenen die ook echt volgens uw laatste alinea leven, de ‘ervaringsdeskundigen’ zeg maar … zij zouden u versteld kunnen doen staan

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Nu nog naar Trump teleporteren en naar hem eisen dat hij een buitenaardse ambassade bouwd.

Jaya
Jaya
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Ook zouDen er rampenbestrijdingscentra moeten worden gebouwd?

Franss
Franss
4 jaren geleden

Zat er niks over de platte aarde tussen?

jippiiieeeee!!
jippiiieeeee!!
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

de platte aarde ja, hah hah!! ;-D

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Het hoofdstuk CIA en paranormale krachten, van remote viewing tot astral projection, is in principe gebaseerd op het werk van één persoon.

Ingo D. Swann (1933 – 2013)

https://www.youtube.com/watch?v=rHH5PBS2H_I

andré
andré
4 jaren geleden

Afleidings- manoeuvre of half verrot worteltje ?
Maar we zijn weer even uit het nu en van de straat….

Ikke
Ikke
4 jaren geleden

De nieuwe Europese voorzitter komt uit Rome en is er geboren.
Is hij de antichrist?

Johan
Johan
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

@Ikke

Interessant om te weten, maar ik denk het niet. Antonio Tajani zit op stoel nummer 152.
Waarom stoel nummer? Het Europees parlement telt totaal 751 gebruikers en ieder stoel is genummerd en is bedoeld voor de persoon die een bepaald functie bekleed (uitvoert)
ja dan komen we op het fenomeen nummer stoel 666 en die is al bekleed

http://www.europarl.europa.eu/plenary/en/hemicycle.html
ZIE download de 2 pdf bestanden

Chamber seating plan
(Strasbourg) http://www.europarl.europa.eu/sed/doc/ext/hemicycle/PLAN_STR.pdf

666= Roberta Metsola
http://www.europarl.europa.eu/meps/en/118859/ROBERTA_METSOLA_home.html
——————————————————————————————————————————————
Chamber seating plan (Brussels)
http://www.europarl.europa.eu/sed/doc/ext/hemicycle/PLAN_BRU.pdf

666 = Davor Skrlec
http://www.europarl.europa.eu/meps/en/124756/DAVOR_SKRLEC_home.html

marcelleke
marcelleke
4 jaren geleden

https://www.cia.gov/library/readingroom/print/183079

verwijzing naar ufos in Belgisch Congo

Quasimodo
Quasimodo
4 jaren geleden

De CIA is wel heel erg actief. Op zoveel gebieden. Jammer dat ze toch weinig voor de mensheid hebben kunnen betekenen.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
4 jaren geleden

De CIA is net als de NASA en de NSA en ook de NAZI`s ………………natuurlijk 100% betrouwbaar!

rob
rob
4 jaren geleden

mensen ,mensen mensen toch , geloven jullie nou allemaal die onzin die word gepredikt, en dat het gepredikt word van een ieder die op zijn manier zijn bewustzijn hebben gevoed door alles wat men leest of hoort..en op zijn manier een beschrijving er van geeft ,geloven jullie nou allemaal die onzin de waanzinnigheid van het verstand die dualiteit waarvan het leeft dat het waar is ..geloven jullie dat allemaal wat er word beschreven ?nee niemand gelooft het ,want een ieder vult het in op zijn eigen[wijze] manier dus gelooft men het naar zijn eigen wijze bewustzijn waarvan deze uit miljoenen concepten bestaan ..en denkt dat het de wijsheid in pacht heeft …hebben jullie niet door dat het gewoon een spel is uit de miljarden verschijning vormen die het bewustzijn speelt en dat het gewoon een spel is van dat zelfde bewustzijn , en die de media of wat dan ook gebruikt om het spel te spelen.. word toch eens wakker van die ego waarin het bewustzijn zijn spel speelt , de ene ego tegen de andere ego denkt men soms dat er daar winnaars van uit voort komt …nee er zijn geen winnaars en ook geen verliezers ,het behoort gewoon van dat enorme grote spel die het ego speelt ,, die denkt in termen van winnen.. en dat gebeurt gewoon allemaal in het bewustzijn wat eigenlijk een energetische spel is van het universum zelf en dat dit alles bestaan uit gewoonweg de spel van liefde is die de eenheid waarin alles mag bestaan en vormen en dat het denken verstand er een tweedelig dualiteit ervan creëert …word toch eens wakker , stop het spel van die onzin die word gepredikt ..maar dat schijnt heel moeilijk te wezen voor vele informatie bronnen die veelal onzin verkondigen en prediken.. grote en kleine informatie bronnen allemaal zijn ze de Ego die elkaar uitspelen in dat grote spel van bewustzijn..

x

Check Also

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x