Homepagina » Buitenland » CIA zet miljoenen geheime stukken online, waaronder informatie over UFO’s en paranormale krachten
CIA zet miljoenen geheime stukken online, waaronder informatie over UFO's en paranormale krachten

CIA zet miljoenen geheime stukken online, waaronder informatie over UFO’s en paranormale krachten

De CIA heeft miljoenen geheime documenten vrijgegeven. De database wordt zo druk bezocht, dat de website soms moeilijk bereikbaar is.

Er is informatie te vinden over UFO-waarnemingen en onderzoeken en experimenten die in het verleden gedaan zijn.

In totaal staan er liefst 13 miljoen pagina’s online. Veel tekst is helaas wit gemaakt.

Codewoorden

Er staat onder meer een document online getiteld ‘geheime Amerikaans-Egyptische contacten’, maar de inhoud is onleesbaar.

Er is ook een stuk te vinden dat gaat over het bezoek van de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken aan Londen in 1974.

Het document was bestemd voor Henry Kissinger, die toen nog minister van Buitenlandse Zaken was. Het zou onder meer codewoorden bevatten.

Hersenspoeling

Er zijn ook stukken over de experimenten die de CIA deed met hersenspoeling en de rol die de dienst speelde bij het afzetten van de regimes in Chili en Iran.

Je kunt daarnaast lezen over paranormale experimenten die de CIA deed. Zo werden mensen onderzocht die een buitenlichamelijke ervaring hadden.

Een aantal documenten gaan over Project Star Gate, waarbij mensen werden ‘opgeleid’ tot helderziende en door muren moesten leren kijken.

Druk

De CIA heeft de stukken vrijgegeven na een rechtszaak die tegen de Amerikaanse spionagedienst was aangespannen. Ze waren eerst alleen te bekijken in de nationale archieven in Washington.

De groep MuckRock klaagde de CIA aan en dwong de dienst om de verzameling vrij te geven.

Tegelijkertijd begon journalist Mike Best documenten uit de archieven uit te printen en op internet te zetten, om de druk op te voeren.

In november kondigde de CIA aan het materiaal te zullen publiceren. Het hele archief is te bekijken op de website van de CIA Library.

[Independent]


Vind je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Te laat. De agenda/Niburu/Nieuw tijdperk/Atlantis is al gevormd. We lopen weer eens achter de feiten aan.
  Morgen wordt Trump ingehuldigd.(hoort gewoon zelf bij de agenda/NWO)
  Wie komt daar onder andere zingen: The mormon Tabernacle Choir. Mormonen zijn aanhangers van de genootschap: van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen.

  3 likes
  • @Elise49, altijd goed om waakzaam te blijven en niets is wat het lijkt, Denkt men dat hier de redder komt, blijkt het juist het tegenovergestelde te zijn en als we denken dat dit een man is die men moet wantrouwen en waarbij heel laf en doortrapt links loopt te schreeuwen dat hij een gevaar vormt (misschien wel of toch niet een gevaar voor de linkse oorlog- en pamperindustire?)

   Het kan zijn en dat zou me niet verbazen, Trump een soort van “trump kaart” is die wordt ingezet om er voor te zorgen dat bijv. Rusland via de achterdeur is te benaderen en zo Putin uit het zadel is te werpen. Want de Russen lijken toch aardig dwars te liggen in het geheel van de toekomstige satanische nieuwe wereld orde en het onderwerpen van de wereldbevolking aan hun slaven systeem. ……”Of”…De Russen spelen ook een spel, een spel die nog doortrapter is dan we voor mogelijk hielden. En daarom is het ook raadzaam wereldleiders en leiders, bestuurders en politici in het algemeen, die feitelijk meewerken aan de machtige multinationals en corporaties, van geen enkele kant te idoliseren of op een voetstuk te plaatsen, niemand is het waard om te aanbidden alsof het de grote meester hemzelf betreft en niemand in die richting is het waard om volledig te vertrouwen….Als Trump geen losse flodder is dan mogen we de man dankbaar zijn voor zijn manier van optreden en het losmaken van tongen zodat eindelijk het woord zo mag worden uitgesproken zoals het hart het ingeeft. Ieder mens moet uit zijn gevangenis treden en zijn gedachten de vrije loop kunnen laten.

   Maak van je hart geen moordkuil, lijkt me een goed idee…De nazi’s hebben nu lang genoeg geprobeerd de mensheid te sturen en de mond te snoeren, denk, praat en gedraag je zoals je wilt zolang je daarmee een ander geen geweld aandoet!!…

   13 likes
  • waarom te laat

   1 likes
 2. Zat er niks over de platte aarde tussen?

  6 likes
 3. Nu nog naar Trump teleporteren en naar hem eisen dat hij een buitenaardse ambassade bouwd.

  2 likes
 4. De CIA is wel heel erg actief. Op zoveel gebieden. Jammer dat ze toch weinig voor de mensheid hebben kunnen betekenen.

  3 likes
 5. mensen ,mensen mensen toch , geloven jullie nou allemaal die onzin die word gepredikt, en dat het gepredikt word van een ieder die op zijn manier zijn bewustzijn hebben gevoed door alles wat men leest of hoort..en op zijn manier een beschrijving er van geeft ,geloven jullie nou allemaal die onzin de waanzinnigheid van het verstand die dualiteit waarvan het leeft dat het waar is ..geloven jullie dat allemaal wat er word beschreven ?nee niemand gelooft het ,want een ieder vult het in op zijn eigen[wijze] manier dus gelooft men het naar zijn eigen wijze bewustzijn waarvan deze uit miljoenen concepten bestaan ..en denkt dat het de wijsheid in pacht heeft …hebben jullie niet door dat het gewoon een spel is uit de miljarden verschijning vormen die het bewustzijn speelt en dat het gewoon een spel is van dat zelfde bewustzijn , en die de media of wat dan ook gebruikt om het spel te spelen.. word toch eens wakker van die ego waarin het bewustzijn zijn spel speelt , de ene ego tegen de andere ego denkt men soms dat er daar winnaars van uit voort komt …nee er zijn geen winnaars en ook geen verliezers ,het behoort gewoon van dat enorme grote spel die het ego speelt ,, die denkt in termen van winnen.. en dat gebeurt gewoon allemaal in het bewustzijn wat eigenlijk een energetische spel is van het universum zelf en dat dit alles bestaan uit gewoonweg de spel van liefde is die de eenheid waarin alles mag bestaan en vormen en dat het denken verstand er een tweedelig dualiteit ervan creëert …word toch eens wakker , stop het spel van die onzin die word gepredikt ..maar dat schijnt heel moeilijk te wezen voor vele informatie bronnen die veelal onzin verkondigen en prediken.. grote en kleine informatie bronnen allemaal zijn ze de Ego die elkaar uitspelen in dat grote spel van bewustzijn..

  3 likes
 6. De CIA is net als de NASA en de NSA en ook de NAZI`s ………………natuurlijk 100% betrouwbaar!

  2 likes
 7. Afleidings- manoeuvre of half verrot worteltje ?
  Maar we zijn weer even uit het nu en van de straat….

  1 likes
 8. Het hoofdstuk CIA en paranormale krachten, van remote viewing tot astral projection, is in principe gebaseerd op het werk van één persoon.

  Ingo D. Swann (1933 – 2013)

  https://www.youtube.com/watch?v=rHH5PBS2H_I

  0 likes
 9. De nieuwe Europese voorzitter komt uit Rome en is er geboren.
  Is hij de antichrist?

  0 likes
 10. Rasecht Berensiroop

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  De bewijzen werden geleverd zonder weerga. Na jarenlange VSA-ufo-coverups zorgde binnen het eigen VSA-leger en inlichtingdiensten en veiligheidsdiensten voor splijtzwampolitiek, waar de Navo zonder twijfel nadelige gevolgen aan overhield en overhouden en zal blijven overhouden.

  Hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte vrt programma van 12-2008 tot 6-2009, de gouden plaat gegevens werden via de ESA-satelliet Proba 1het universum ingestraald . Hoe wenst men in Vlaanderen kennis te kunnen maken met Extraterrestrial rassen via politieke weg, laat u iets weten, er werd via de exopolitiek besloten over te gaan naar kolonisatie van planeten met Extraterrestrial rassen en deel uit te maken van hun beschaving, dood eenvoudig omdat dit geheel binnen hun ruimtevaart civilisatie wet|&orde en ruimtevaartorganisatie normale gang van zaken zijn

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Onbekend onderwaterobject werd dagenlang omsingeld door Amerikaanse kernonderzeeërs. Tom DeLonge plaatst opvallend bericht

Onbekend onderwaterobject werd dagenlang omsingeld door Amerikaanse kernonderzeeërs. Tom DeLonge plaatst opvallend bericht

Op 28 december 2018 plaatste Tom DeLonge, ...

Mysterieus object valt uit de lucht en legt 100 jaar oude vijver droog. Wat was het?

Mysterieus object valt uit de lucht en legt 100 jaar oude vijver droog. Wat was het?

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Tennessee ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+