Mens en DierCorona

Reiner Fuellmich legt uit: hoe globalisten de coronapandemie 10 jaar lang hebben gepland

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De plannen voor de coronapandemie zijn zo’n 10 jaar geleden gemaakt door hele rijke en machtige mensen, die verbonden zijn aan onder andere de Rockefeller Foundation, zei advocaat Reiner Fuellmich dinsdag in Bannon’s War Room. De generale repetitie was Event 201 in oktober 2019, voegde hij toe.

Korte tijd later deed zich inderdaad een ongeluk voor in het laboratorium in Wuhan, maar al snel realiseerde de Chinese overheid zich dat er geen gevaar dreigde. “Als je een zeer gevaarlijk virus wilt creëren, zou het de gastheer niet moeten doden. Zonder de gastheer kan het zich niet verspreiden,” lichtte de advocaat toe. Het incident in het lab heeft volgens hem niets te maken met wat er op dit moment gebeurt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De globalisten besloten na dit incident om hun agenda uit te rollen. Ze lieten de Duitse viroloog Christian Drosten een PCR-test ontwikkelen. De gezondheidsinstanties zeiden op dat moment nog dat mensen weinig te vrezen hadden en dat het virus niet heel besmettelijk was.

Dit is geen echte pandemie, maar een geplande pandemie

Ondertussen zetten de farmaceuten de WHO onder druk om een internationale gezondheidscrisis af te kondigen. Zodoende konden de coronavaccins noodgoedkeuring krijgen.

Fuellmich benadrukte dat dit niet zijn persoonlijke mening is, maar dat hij zich baseert op interviews die hij heeft gehouden met meer dan 100 wetenschappers, economen, psychiaters, psychologen, advocaten en epidemiologen.

“Dit is geen echte pandemie, maar een geplande pandemie,” stelde Fuellmich, die eerder belangrijke rechtszaken won tegen VW en Deutsche Bank.

BlackRock

De rijke en machtige mensen die de ‘pandemie’ jarenlang hebben gepland, kunnen ook worden gelinkt aan BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, aldus de advocaat. “Zij hebben dit minstens 10 jaar lang gepland.”

Het doel? Geld en controle.

Fuellmich zei verder dat hij samen met zo’n 100 advocaten rechtszaken heeft aanspannen. Hij voegde daar gelijk aan toe dat veel rechtssystemen corrupt zijn en dat zij – de globalisten – de juiste poppetjes op de juiste plekken hebben neergezet. “We hebben een internationale coronarechtbank nodig, een soort Neurenberg 2.0.”

4.9 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patricia
Patricia
3 jaren geleden

Wat mij opvalt is dat er veel besproken wordt maar acties niet komen. Wanneer komt Neurenberg 2.0? Ik las hier een poos terug over enkele weken. Maar ik zie weinig gebeuren. Het is nu toch duidelijk dat er andere dingen spelen dan een corona?

Annette
Annette
3 jaren geleden

Een duidelijk verhaal van dr. Reiner Fuelmich. De puzzel wordt steeds meer ingevuld en voor wie zijn of haar ogen goed open heeft gehouden, wordt het plaatje steeds zichtbaarder.
Waar hij OOK voor waarschuwt is, dat er ijzersterke krachten zijn waar tegen gevochten moet worden. Dit wordt een clash of the titans. Gelukkig heb ik altijd een sterk gevoel gehad van dat het goede het kwade zal overwinnen, maar of dat in dit geval gebeurt….
Reiner praat over een voorbereidingstijd van 10 jaar. Dat neem ik zonder meer van hem aan, maar ik denk zelf dat dit al tientallen jaren geleden in de zieke koppen van bepaalde machtswellustelingen is ontstaan. Het idee alleen al, dat er “mensen” zijn die menen dat zij het recht hebben om anderen te elimineren. Dat is ziek, doodziek.
De Georgia Guidestones vertellen eigenlijk al het verhaal, zoals die zogenaamde elite, de boven ons gestelden, het willen zien: een wereldbevolking van zo’n half miljard. DIE is dan gemakkelijk via chips en 5 of 6G onder controle te houden. EN die figuren (zijn geen mensen meer in de zin van het woord) zouden dan ook nog eens gelukkig zijn.
What a sick joke!

TAO Foundation
TAO Foundation
3 jaren geleden

Te kwaadaardig voor woorden…

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Gaat het niet worden met deze meneer Fuellmich. Het zal van het volk moeten komen. En dan weet je het wel.

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x