Mens en Dier

Viruswaarheid-jurist: wij gaan proberen ivermectine beschikbaar te stellen aan iedereen die het nodig heeft

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols heeft het RIVM gevraagd voorraden ivermectine en hydroxychloroquine ter beschikking te stellen, zo laat hij weten in een video op Facebook. Hij herinnerde eraan dat het RIVM begin vorig jaar alle voorraden hydroxychloroquine in Nederland heeft opgekocht.

In maart 2020 werd bekend dat het RIVM het antimalariamiddel ‘uit voorzorg’ had ingekocht om het coronavirus te bestrijden. “Mocht het middel effectief blijken te zijn tegen Covid-19 en in de toekomst niet meer op de markt beschikbaar zijn, dan kan het RIVM met de ingekochte chloroquine ziekenhuizen bevoorraden,” zei een woordvoerster. Hoeveel het RIVM had ingeslagen, kon ze niet zeggen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daar kun je vraagtekens bij zetten, maar dan ben je natuurlijk een complotdenker, aldus Pols. “Ze hebben dus enorme voorraden liggen en ze doen er niks mee, terwijl zoveel mensen het nodig hebben.”

Wij gaan wel uitleggen wie er nou eigenlijk een misdadiger is

“Wij gaan proberen om een flinke partij ivermectine te verschaffen. En we gaan het beschikbaar stellen aan iedereen in Nederland die het nodig heeft,” lichtte hij toe.

“Ik nodig daarna de inspectie of wie dan ook uit om ons strafrechtelijk te gaan vervolgen. Wij komen graag naar de rechter en dan gaan wij wel uitleggen wie er nou eigenlijk een misdadiger is en wie niet. Ik ga de uitdaging graag aan,” zei Pols.

Deze artsen vermoorden mensen

Hij richtte zich vervolgens tot het RIVM: “Mochten jullie meeluisteren, wij zijn het aan het voorbereiden, wij gaan [ivermectine] distribueren, want u laat het na en de ziekenhuizen laten het ook na om mensen te redden. Het gaat hier om mensenlevens.”

Als dit misdadige beleid op deze manier doorgaat, dan moeten we wat doen, benadrukte Pols. “Want als wij op deze artsen en ziekenhuizen moeten gaan wachten, dan gaan nog heel veel mensen dood, terwijl dat helemaal niet nodig is. Deze artsen vermoorden mensen.”

4.7 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vrijheid
vrijheid
2 jaren geleden

Dit is de juiste toon ! Actie, en boycot alles en iedereen die het gele-ster beleid ondersteunt.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Geweldig goed plan.
Mijn zegen hebben ze.
Ik steun ze elke maand.
Met een gestrekt been erin.

Tinus
Tinus
2 jaren geleden

Laten wij het meehopen! ????

Annette
Annette
2 jaren geleden

Goed zo, Jeroen Pols. Ik mag van harte hopen dat het je lukt. Zelf hebben mijn man en ik al 6 weken geleden ivermectine in Amerika besteld. De levertijd is inmiddels al verstreken. Heb dus het vermoeden, dat het ergens bij de douane is onderschept. Schandalig natuurlijk! Wij praten hier niet over zware drugs, hallucinerende middelen of wat dan ook. Dit is een middel dat inmiddels al in vele landen met succes wordt gebruikt.
Dat kan maar één ding betekenen: artsen MOGEN dit middel niet voorschrijven, omdat anders hun vermaledijde prikprogramma in gevaar loopt. Potentiële moordenaars zijn het, stuk voor stuk.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x