CoronaBuitenland

Artsen: ‘shedding’ bestaat echt en Pfizer-documenten zijn het bewijs

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Het begrip ‘shedding’, oftewel dat gevaccineerden corona of spike-eiwit verspreiden, is omgeven door controverse, maar sommige dokters zeggen dat het echt bestaat.

“Helaas bestaat het echt,” zei arts Pierre Kory begin februari tijdens een conferentie in Phoenix in de staat Arizona. “De FDA (Amerikaanse medicijnautoriteit, red.) weet dat.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Gentherapie

Volgens ‘factcheckers’ bestaat shedding niet. Ze verwijzen daarbij vaak naar een definitie op de website van gezondheidsdienst CDC. Die definitie is echter gebaseerd op levende vaccins, terwijl mRNA- en adenovaccins dat niet zijn. Die zijn te vergelijken met gentherapie-producten, die volgens de FDA wel degelijk shedding kunnen veroorzaken.

De FDA houdt nog steeds vol dat de COVID-19-vaccins niet in de categorie gentherapie vallen.

Coronavaccins kunnen ervoor zorgen dat gevaccineerde patiënten spike-eiwitten of andere onderdelen van het vaccin verspreiden, legde dr. Kory uit.

Ook andere artsen

Er is bijvoorbeeld mRNA aangetroffen in borstvoeding van gevaccineerde moeders. Het spike-eiwit wordt een half jaar na vaccinatie nog steeds aangetroffen in het bloed van gevaccineerden.

Kory verwees ook naar de Pfizer-documenten. Pfizer waarschuwde mannen tijdens de vaccintesten uit de buurt te blijven van zwangere vrouwen.

Daarnaast maakte Pfizer melding van 22 gevallen van bijwerkingen bij baby’s die ‘indirect blootgesteld’ waren aan boosterprikken. In een aantal gevallen waren baby’s blootgesteld aan het vaccin via borstvoeding.

Ook andere artsen, waaronder Syed Haider en Ana Mihalcea, hebben vermoedelijke gevallen van shedding gemeld.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arie
Arie
2 maanden geleden

Stond zelfs op de site van de (r)overheid en de ggd helaas niet zo snel meer terug te vinden. Misschien als we dieper gaan spitten met de wayback browsers.

Dennennaalden-thee drinken schijnt te helpen tegen die shedders.

jackie
jackie
2 maanden geleden

En zo gaf r.tte het startschot: Je vraagt je af, gebeurt dit ècht?
Ongekende bedrieger.

jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

niet overtuigt. iedereen roept wat . met een geboorte wat anders wat je in krijgt gespoten en overgeeft aan je kind , ja. maar ben niet bang van iemand die een boostertje of wat heeft genomen ..

B.watervogel
B.watervogel
2 maanden geleden

Verbaasd me niks, sinds een tijdje na het begin van die vaccins hebben mijn vrouw en ik veel wat die gevaccineerde schapen ook hebben. We hadden nooit die problemen met onze gezondheid voordat ze met die giftige rotzooi zijn gaan spuiten, nu dus wel. Het zou bij ons tussen de oren kunnen zijn gaan zitten maar zoveel toeval bestaat haast niet. Vraag me af of er nog meer zijn die dat zo ervaren wat inderdaad op shedding lijkt.

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x