Buitenland

Nieuwe versie van communisme en Napoleon. Kijk hoe Farage ‘fanaticus’ Von der Leyen en Macron sloopt

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Europees Parlement heeft Ursula von der Leyen gekozen als nieuwe voorzitter van de Europese Commissie. De Duitse minister van Defensie volgt de Luxemburger Jean-Claude Juncker op.

De voordracht van Von der Leyen was omstreden, aangezien ze niet één van de zogeheten Spitzenkandidaten was die de fracties in het Europarlement naar voren hadden geschoven.

Brexit Party-leider Nigel Farage haalde fel uit naar de nieuwe commissievoorzitter.

Communisme

“Wat u vandaag van Ursula von der Leyen heeft gezien is een poging om de Europese Unie elk aspect van ons leven te laten beheersen,” zei hij.

“Ze wil toewerken naar een gecentraliseerde, ondemocratische, nieuwe vorm van communisme, waarbij nationale parlementen niet langer relevant zullen zijn,” voegde hij toe.

Farage wees erop dat het Europarlement de Brexit een stuk populairder heeft gemaakt. “Godzijdank vertrekken we,” klonk het.

Fanaticus

De Europarlementariër noemde Von der Leyen een ‘fanaticus’ omdat ze een Europees leger wil bouwen.

Als dat leger is opgericht, zal de NAVO ophouden te bestaan, stelde hij.

Farage nam ook de Franse president Emmanuel Macron op de korrel. Die opende op Quatorze Juillet, de Franse nationale feestdag, een militaire parade, waarbij hij zelf op een militair voertuig reed.

Napoleon

De Brexit Party-voorman zei dat Macron rondreed als een soort ‘nieuwe versie van Napoleon’.

Over vijf jaar is de Europese defensie-unie een feit, aldus Farage. Hij waarschuwde dat het Europees Parlement hier geen enkele controle op kan uitoefenen.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Brexit Party MEPs]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
2 jaren geleden

De Europese grondwet was o.a. in Nederland duidelijk via een referendum afgewezen en later via achterdeurtjes toch nog geactiveerd.

Er is de afgelopen 30 jaar nooit een opkomst geweest hoger dan 40% in Nederland voor EU verkiezingen.

Daarmee heeft de EU geen enkele legitimiteit voor de Nederlanders.
De volgende revolutie? https://nl.wikipedia.org/wiki/Franse_Revolutie

IFF
IFF
2 jaren geleden

Duitsland en Frankrijk geven het zelf toe: de EU is een Duits-Frans imperium met een groot aantal gedwongen meelopers. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe! Naast de nieuwe zonnekoning (pro-immigratie, anti-christendom, pro EU belastingen, pro klimaatgekte, weg naties, één pot aan uitkeringen, einde vetorecht, …) is mevrouw Von der Leyen de gedroomde ‘koningin’. Zij zal slaafs elk bevel van de koning opvolgen en uitvoeren… Laat dit de reden zijn dat Macron haar zo hard voordroeg. En marche!

Aradhel
Aradhel
2 jaren geleden

Inderdaad IFF, je zit er niet eens zo ver naast met jouw opmerking dat Ursula Von der Leyen de ‘gedroomde koningin’ is. Zo zal Engeland nog steeds een vinger in de EU pap houden, en zal Macron degene zijn die slaafs elk bevel van ‘de Koningin’ zal opvolgen en uitvoeren..

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/is-ursula-von-der-leyen-toekomstig-eu-president-eigenlijk-van-dezelfde-bloedlijn-als-het-britse-koningshuis/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x