CoronaMens en Dier

Neuroloog doet dringende oproep aan OMT: ‘Neem ontslag en treed terug’

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!

OMT-lid Marc Bonten zei eerder dit jaar dat hij denkt dat de tijd van het Outbreak Management Team er binnenkort wel opzit, althans voor een periode. “Ik denk dat het niet heel lang meer gaat duren dat het OMT in deze samenstelling nog nodig is,” zei hij op BNR-radio.

Bonten zei niet de enige te zijn binnen het OMT die het einde ziet naderen, al wordt er ‘niet als zodanig over gesproken’. Verder maken onder meer viroloog Marion Koopmans en RIVM-baas Jaap van Dissel deel uit van het OMT.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Jammerlijk gefaald

Neuroloog Jan Bonte roept het OMT dringend op ontslag te nemen en terug te treden. “Wie zoveel leed en schade heeft veroorzaakt met niet-onderbouwde adviezen, rest geen andere keus,” stelt hij op Twitter.

“Net zoals voor deze regering geldt, hebben jullie als ‘crisisteam’ zo ongelofelijk gefaald, dat verdergaan geen zin heeft. Het overgrote deel van de bevolking heeft geen enkel vertrouwen meer in jullie en in jullie kennis en expertise. Jullie hebben gewoon jammerlijk gefaald,” schrijft Bonte.

De beste oplossing

“Doorgaan zal dit alleen nog maar erger maken en het toch al enorm beschadigde vertrouwen in instituties als het RIVM en de GGD alleen nog maar doen toenemen. En voor een oplossing is vertrouwen nodig. Dat genieten jullie al lang niet meer,” stelt de neuroloog vast.

“Hou de eer aan jezelf en geef andere, meer verstandige en wijze mensen de kans om te herstellen wat jullie kapot hebben gemaakt. Dus nogmaals: neem ontslag en treed terug. Dat is voor iedereen de beste oplossing,” benadrukt de neuroloog.

4.9 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Hij heeft groot gelijk

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Neem ontslag en treed terug??!! Wtf….dat zou wel héél erg makkelijk zijn, voor een stelletje Nazi-Landverraders die zo verschrikkelijk veel Dood & Verderf hebben gezaaid, met hun aan elkaar gelogen & bedrogen COVID-1984-PSYOPs….wat Landverraaiers zaaien zullen ze zeer binnenkort Oogsten….

Gelukkig begint het overgrote deel van de Kudde Hersendode comateuze Nazi-Collaborateurs nu inmiddels ook een klein beetje door te krijgen…het werd verdomme een keertje tijd ook…

Psa
Psa
1 jaar geleden

Dat heeft hij gezegd op aandringen van zijn kinderen. Die moesten op school aanhoren wat voor luchtfietserij het OMT verkondigde.

Rombout
Rombout
1 jaar geleden

Schade over dik de 100 miljard. In begin 2021 wisten ze allang dat dit virus alleen maar slachtoffers maakt onder degenen die anders door griep geveld werden. Maar corona werd toen al gebruikt voor andere doelen zoals fe zuidelijke landen overeind houden. OMT heeft gewoon meegedaan aan de netwerkcorruptie.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x